Dostlar bir yandan insan birbirini sevdikten sonra önemli değil düşüncesi bir yandan da ben kimseyle evlenmedim ama daha önce düşüncesi insanı yıpratır gibi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Dostlar bir yandan insan birbirini sevdikten sonra önemli değil düşüncesi bir yandan da ben kimseyle evlenmedim ama daha önce düşüncesi insanı yıpratır gibi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Boşanmış birinin çocuğu varsa evlenmek istemezdim. Çünkü o çocuğa, annesine bir şey olduğunda daima bağları devam ediyor. Ve onlar birinci sırada. Sen ikinci sırada oluyorsun.
O yüzden istemezdim ama hayatın ne getireceği belli de olmaz.
Boşanmak cinayet işlemek deyil ayrıldı diye onu yargılamakda doğru deyil ben evlenirim arkadaşım boşanmış biryle evli bekardı o şimdi çok güzel çoçukları mutlu ailesi var kimsede eski eksik bilmem ne gözüyle bakmıyr elbetde boşanma yuvanın yıkılması ağır bir şey ama da bu o adam 2 ci evliliyi hele de bekarsa yürütemezıer demek deyil ben evlenirim prblm oluncak bir şey deyil olmuş bitmiş bir şey
Bekar olduğum için karşımdaki kişinin de benimle aynı eşit şartlarda olmasını isterim. Boşanmış birini anlayabileceğimi düşünmüyorum çünkü ne gibi bir beklentileri var neler yaşadı neleri yaşamak istemiyor onları bilemeyeceğim için ortak payda da buluşamayiz
Boşanmış biri ile neden evleneyim ki onun hayatında birisi ölmüş ayrılmış ben bakir birisiyim ve kendime göre birisini isterim
Kaderime yazılı olan insanı hala bekliyorum umarım hızlı bir şekilde gelir yoksa intihar beni bekliyor veya iş meslek ikisinden birisi gelsin artık
Cevap
6Cevap
Evet boşanmış birisi ile evlenirdim tabi ki
Boşanmış biriyle evlendim ben bekardim üç yıl cekmedigim kalmadi bence bekar bekar la evlenmelo hep ikinci oluyosun herkes sana eksik gözüyle bakiyo bence yapma sonu boşanma. bende aynı surecten geçtim burada sormuştum ve bir bana sakın yapma hep ikinci oluyosun demişti dinlemedim ve şu an burada boşanma travması nasıl atlatılır diye soruyorum yapma bence
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen... Şimdiden teşekkürler 😊👍
@zevkli_günahlar ne geldi
Büyük konuşmamak lazım ama kabul edemem muhtemelen..
Karım diyeceğim insana benden önce birinin dokunmuş olmasını kaldıramam..
Belediye nikahı olmadan evlilik hayatı yaşayan insanlara bekar denebilir mi? Sanmıyorum. Nerden bakıldığına göre değişir.
Herkes dengi dengine olmalı. Biri boşanmış bir bekar ileride mutlaka kıyaslama olur veya başka şeyler sorun olur
Bu konuda büyük konuşmayın arkadaşlar herkesin karşısına ne çıkacağı belli olmaz.
Benim kendi yorumun kader, kısmet o anki şartlar ve durum belirler
Bu konuda dürüst olacağım. Ben evlenmezdim. Kendim gibi hiç evlenmemiş birini tercih ederdim
Kafa dengi olduktan sonra önemi yok, evlenirim.
Sanırım hayır ama bilemiyorum.
Adam olsa karısı boşamaz dı...
sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?