Her boşanan illa kötü bir şeyeden boşanmış değildir.. Bazen olmayan yürümeyen evlilikler biter.. Kişilikli ve kültürlü boşanmış bir hanım eğer gönül ve kafa olarak uyarsa elbette olur.. Hemde daha iyi olur çünkü tecrübelidir ev işinde.. Birde erkeği olarak sever ve bağlanır ise mükemmel bir evlilik olur..
Evet bekarım yani en son öyleydi şu anda nasıl bilmiyorum jsjsjs Her neyse konumuza dönelim ileride bekar olsam hala evlenip boşanmış birisiyle evlenir miyim güzel soru aslında ama bilmiyorum büyük konuşmak istemiyorum hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor ya benim için geçmişi değil hatta bana olan sevgisi değil ben onu seviyor muyum benim için önemli olan bu
Hiç hoşlanmıyorum benden önce hiçbir şey yaşamamış bir erkekle evlenme fikrinden, nedense hep böyle düşünüyorum yirmili yaşlarımdan beri. Umarım herşeyi yaşamış ve beni tercih etmiş ruh eşimi/eş ruhumu bulurum. Geçmiş olanın geçmişte kalması, sadece geleceğe odaklanmak muhteşem bence...🦄🍀🍏⭐❤️
Ederdim.. İnsan olmak, kaliteli olmak bakire olmak, hiç evlenmemiş olmak demek değildir.. İnsan evladı olsun, dürüst olsun, mert olsun, samimi ve içten olsun yeter.. Başımın tacı yaparım.. Bir insan iç güzellikleriyle güzel olur, duydu ve düşünceleriyle değer bulur, böylesi biriyle de mutlu olunur..
Bu tamamen nasip kısmet işidir. Çünkü insan gönlünü kime vereceğini bilmez. Gönüller bir olduktan sonra kafa uyumu olduktan sonra bu tür sorular akla hiç gelmez. Önemli olan kişilerin uyum içinde olup olmadığıdır.
Eğer küçük bir çocuğu yoksa evet kabul ederdim. Çocuk varsa kabul etmeme nedenim ise anne ve babanın mecburi bir araya gelmesine sebep olacak olması.. tabi çocuk 15 yaş ve üzeri ise sorun olmazdı
Bence her iki tarafında huzuru için herkes kendi denginde ve renginde olan insanlarla evlensin. Böylelikle yaşanmışlıklar aynı olur empati daha fazla kurulur..
Sevgi bunlarla ölçülmez, çocuk olsa düşündürür belki tecrübesiz olduğum için ama evlenip ayrılmış olması gerçek sevgi varsa benim için sorun teşkil etmez.
Duygular çok önemli bence bi önemi yok evlenip ayrılmış olmanın. Erkeklerin çoğunlukla neden ‘hayır kesinlikle olmaz’ gibi yorumlarını açıkçası çok merak ettim🤨
Neden boşandığına göre kabul edebilirim bir de çocuğu yoksa. Çünkü çocuk büyük sorumluluk özellikle diğer tarafta bir anne olacağı için daima sıkıntı oluşturur.
Çok seviyorsam ve baştan bunu bana söylüyorsa tabiki denerim fakat çocugu varsa o ilişki sağlam olamaya bilir kabullenmem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çok zor soru... hayır desem beni çok seven biriyle karşılaşsam evlenip ayrılmış diye reddeder miyim? evet desem geçmişini düşünmeden durabilir miyim? Demek ki tek diyebileceğim herkese hakkında hayırlısı bana da huzur bir yalnızlık...
@ttarrakkafası benim için bir çok nedeni var evlilikte kadın ve erkek için de geçrli olan bir sürü yenilik var öncelikle erkeklerin başka bir kadınla evi paylaşıyor olabilmesi o evin temizliği yemeklerin çift için yapılıyo olması gibi kendini düşünürken bir kişininde o evi seninle paylaştığı fikrini benimsemiş ve bu deneyimi yaşamış olması her zaman avantajlıdır... sonra bir evliliği bitirmesine rağmen hala bir kadını hayatının tamamına sokabilecek güçte bir psikolojisi olması çok etkileyici... önceki evliliklerinde kendinde bulduğu sorunları yeni evliliğe yansıtmıcağı aşikar olası problemlerle nasıl başa çıkıcağını da biliyor olur + ben gelişmiş olgunlukta adamlardan hoşlanırım
Yanitina bayildim. Seni korumaya almak lazim. Gercek soyluyorum. Su sozlerin okadar anlamli ve mantikliki. Cunku ben erken yasta evlenmis ve esinin kanser olmasi nedeniyle yillarca hastane hastane gezmis biriyim. Evlendigimde ben mutlu olmayi bilmiyordumki mutlu etmeyi bileyim... aslinda cok karsiydim ama uzun bazi olaylar nedeniyle evlenmeyi ben kendim istedim. Ancak erkekler dogasi geregi 30 yasa kadar cocuksu dusunuyor. Ogrenene kadarda her zaman zamanimiz olmuyorki. Artik mutlu etmeyi biliyorum ama bu seferde mutlu edebilicek kimse yok...