AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
194Cevap
Çünlü artık kafa yapımızda evlilik işleri vs çıkardık onları flört olarak devam ettiğimiz için doğal olarak 1 flört yetmiyor
Adam dört dörtlük olsun kadın olmaz
Kadın iyi olsa Adam popo çıkar
İsviçreli bilim adamları senelerdir çözüm bulamıyor annem
Bana yetiyodu oda eskiden çünkü sevmeyi biliyorduk aşık olmayı şimdi içimizi boşalttıkları için hiç kadın istemiyoruz
Yeter aslında eğer arada sevgi ve aşk varsa tek kadınla ömür geçer. Ama bunlar yoksa gözümüz hep dışarda 😂😂
Fıtratı bu şekilde çünkü yaradılışlari gereği daha çok seçenek ararken buluyorlar kendilerini ama bence bunun cinsiyetlede bir alakası yok çünkü günümüzdeki bazı kadınlar da böyle bu cinsiyetle değil kişilikle alakalı bir durumdur
Ne alaka şimdi
Bana bu cevabı veriyorsunuz Hanımefendi ona göre bir eş secersiniz adamın kişiliği az çok belli eder bunu zaten
Söven beyler kadın gibi kadın varda siz onlar varken özelllikle... Olanları seçiyorsunuz kadın dolu bura -_-
Cok zor
Şimdi kız olarak erkek olarak bakmayacağim yani kadının yuvasını kadın yıkar mantığı kadın kendini sakinirsa erkek de kendini sakinirsa hayat rahatlar ama herkes şey modunda temiz kalmadı diyip önüne gekenle olmak modunda yani bana kalsa ben sevgiliye bile karşıyım çünkü insanlar adını svegili koyuyor bir iriyle yatıyor bu sevgilim değilki sevgili olduğun insanla da bir cizgin olur ya böyle yapıyorlar sonrada kimse kalmadı ha kendi yaoiyor bir şeyde demiyorum diyorum günah sen yap ben yammam diyorlar günah yatakta olur vs yav sanane yapmuyroum birde ısrar ediyorlar
Sevgiliye bende karsiyim tanisma konusma olacak ama iki kisi olmaz uzakta olsa ucuncu kiside olmali
Görücü usulü gibi yani bence olabilir ama ben ikisinin normal buluşup konuşması taraftarıyım yani loka tada değil parkta bile olur tek sorun millet net yalan sallar açik açik anlatacaklari tek bir konu var zekilerin : D birde abi son soruma baksana
Yetenlerle konuşmazsan öyle oluyor. Bana yetiyor ama yanimda kimse yok
Hep öyle diyorlar ama sonuç aynı
Yalandan söyleyenle gerçekten söyleyen belli olur az çok hareketlerine bak anlarsın
Yeter neden yetmesin o zaman kadınlara da bir erkek yetmiyor diye biliriz bu cinsiyet meselesi değil karakter meselesi.
Acaba yetinmek isteyenleri hayatınızdan ittiğiniz için olabilir mi?
Ben kimseyi hayatımdan itmedim
Sen itmemiş olabilir ama iten çok, kadınlar kötü erkeklere aşık olur iyi erkeklerle dertleşir bu her zaman böyle.
Doğuştan öyle değil zaten. Adam olmadıkları için tek bir kadınla yetinemiyorlar.
Hani diyorlar ya erkekler öyle yaratıldı birçok kadınla birlikte olmalı diye
Öyle diyenler abaza
Nasıl bir iğrençliksin. Yaratık. Erkeklerle düzgün konuş. Karı. Mutfağına dön. Mutfak robotu. Karı !!@
@sierrevista f*ministlik yapmayı kes !!!
profiline girip bakınca bile senin serseri mayınlar dışında kimse ile çıkmadığını düzgün efendi erkeklerden tiksindigini insan anlayabiliyor. İyi kız ayakları yapma burada şimdi
Çünkü erkekler tek eşliliği sevmez hep eğlenilecek kızlarla olurlar zevklerini aldıktan sonra temiz kızlar ararlar
ben senin bildiğin erkeklerden değilim
Kimisi bunu marifet sanıyor onlara çok kızıyorum bende
Bazıları da partnerinde bulamadığı sevgiyi saygıyı ilgiyi başkasında arıyor işte…
Yeter aslında genele bunu yaymayın tanıdığım çok düzgün adamlar var. İnş size de öylesi denk gelir
Sanki kadınlar yetiniyor, görüyoruz duyuyoruz yani...
Kadınler sizin gibi abaza ac değil
Tabi tabiii
Biraz önce Mesaj Kutuma gelen mesajı göstersem kim abaza kim değil görürsün
Sadece erkekler değil ki kadınlarda da oluyor mesela ben tek eşli biri değilim evlilik düşünmüyorum bu yüzden
Burdan bir tane amatör cuckold bulursan evlilikte kolay olur istersen tabi
Yok kalsın
Birden fazla kadın veya erkek istemek insanlık suçudur.
Valla üzgünüm ama hemcinslerimde Şu an öyle burada bir cok evli kadin aşk yaşıyor 🤮
Evet benimde tanidigim var
Sınırlı sayıda yumurta var.. sınırsız sayıda sperm 😂
En iyi cevap. Ama buna rağmen kadınların daha çok aldatması hakkında ne düşünüyorsun
Vay hemşehrim
Bursa değil mi
@Orhanelmac evet kendisi Gemlik’ten
Bunun erkeği kadını yok yalnız?
Kişinin karakteri ile alakalı bir durumdur bu..
Sol mu sağ mi hangisini tercih edeceğimizi bilemediğimiz den
yoo yetiyor. sen aldatıldıysan ben ne yapayım şimdi?
Neden genelleme yapıyorsun bütün erkekleri denedin mi?
Bazı insanlar sadık olamıyor doğru ama bence bunu erkek veya kadin diye ayırmak yanlış karakter meselesi bu
Tamamen yetişme ve kişilik.
https://www. instagram. com/p/CmcMlGtoPsi/? igshid=YmMyMTA2M2Y=
www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Size de güven olmaz çünkü. Herkese kör olup bir kız seven birinin sonu çoğu zaman hüsran olmuştur.
Bence insanlar tam olarak sevip sevmediğinden emin değil. Bu tarz evliliklerde olsa gerek
Doğasından gelen bir şey bu sadece erkek içinde geçerli değil
Artık insanlar tek kişi ile yetinmiyor. Bu cinsieyetle değil kişilikle alakalı.
😐 bana yeter hatta 1 den fazlasını istemememde sorun şu 1 tanede yok
Bodoslama yaşıyorlar ilişkileri. Sonra darbeyi alınca bir taraf bi taraftan, öyyle kalıyorlar. Sonra da amaaan diyip önüne gelenle yatıp kalkınca durum bu oluyor.
Benim hakkımı kim yiyorsa allah belasını versin hanımefendi ben tek kızla konuşamıyorum
Genel konuşman aşırı saçma geldi bana , bir erkek seni aldattı diye her erkek aynı değil
Düzenli cinsel hayat varsa genelde aldatma olmaz..
Aslında yetinirler ama ne zamana kadar taki o kadının artık cepte olduğuna emin oluncaya kadar ne zaman ki o kadının artık gitmeyeceğini anlayınca ve heycan bitince yeni hayvanlar aramaya başlarlar
Bu karakter meselesi cinsiyet meselesi değil gerçekten seven insan başka amaçları olmayan insan sadece bir kişiyi sever diğer türlüsü onun için utanılması gereken bir durumdur çünkü
İstese yetinebilir ama işte gözü hep dışarda ve az gözlü
Bence aynı şeyi kadınlarda içinde söyleyebilriz
Elde ettikten sonra bişeyler oluyo bunlara (genelleme yaptım)
Peki, siz kadınlar neden tekle yetinmeyen erkekleri seviyorsunuz?
Bunu 7 kocalı Hürmüz ile nam salmış kadınlar mı soruyor😂
Doyum önemli. 1le yetinmeyen erkekte de sorun olabilir karşısındaki de kendini sorgulamali
Yetinirler ama kadınların bir erkekle yetinmiyor düşüncesi olabilir
Yetinmeyi biliyoruz da, sadık olmayı aptal gören kadınlar yüzünden terk edildik.
Çünkü doyumsuzlar. Çünkü devamlı gözleri dışarda. Ne verirsen ver tatmin olmuyorlar.
Nasıl ki kadınlara tek bir çanta yetmiyorsa bizde aynıyız. herkesin yapısı farklı. Aşırı merhametli olduğumuzdan nerede bi kadın görsek iyilik yapıyoruz
Ya da neden kadınlar evli erkeklerle takılıyor da diyebiliriz.
Kadınlarında bir tek erkekle yetinmediği zamanları yaşıyoruz.
Fazla testeron hormonu salgılıyor olabilir kadınlarda da görülür.
Tek kadin yeterse her konuda baskasini aramaya gerek kalmaz.
bir kadını bulamıyorum ki fazlasında gözüm olsun.
Benim hakkımı kim aldıysa haram olsun :( Hiç sevgilim bile olmadı :(
Bu erkekler ikinci üçüncü belki dördüncü kadınları nerede buluyorlar?
ne demek yetmiyor ben bir tane bileye sahip degilim.
bazı dıye duzeltmek lazım. Tek eşlılıgı sevenler de var.
Bunun erkeği kadını yok eğer gerçekten seviyorsa yetinirler
Kendilerini bir şey sanıyolar çünkü bi elleri penislerinde sürekli
Kadın gerçekten bu konuda yeterliyse aklına bile gelmemesi lazım diye düşünüyorum
Bazı kadınlarda aynı şekilde kişinin iradesinden
Yetiyor aslında ama bazıları sadece egosunu tatmin etmek istiyor
Çünkü bir erkeğin evli olması ya da sevgilisi olması kadınları durdurmuyor. olsun diyorlar gel benimle de ol.