Doyumsuzluk...
Bir kadının eksikliğiyle ilgili değil, o erkeğin kendi içindeki bitmek bilmeyen açlıkla ilgili. Sanki başka birinde, sende olmayan sihirli bir şey bulacakmış gibi bir yanılgıya düşüyorlar. Oysa gittikleri yerde buldukları şey de bir süre sonra aynılaşıyor.😏721 Yorumla- 6 ay
Aynen öyle valla eşimde öyle sanıyor boşanmak istiyor başka bir kadın yüzünden
- 6 ay
Ahım var...
- 6 ay
Bu devirde gerçekten Allah korkusu olan birine denk gelmek çok zor özellikle vicdanı merhametini şeref ve haysiyetini kaybetmiş insandan korkucaksın
- 6 ay
@Beyzassss422 haklisin kadini erkegi farketmez korkulur
- 6 ay
@Beyzassss422 ciddimisin hadi ya
- 6 ay
@Altınay16 valla ben hiç öylesine denk gelmedlm
- 6 ay
@Beyzassss422 hâlbuki ne gerek her kadın aynı mutlu etmesini bilmeyen erkek bence o ta kendisidir
- 6 ay
@rozalisa Yalnız bunlar bildiğin narsist tipler bu tür erkekler kendini dahi sevmiyor bu yüzden sürekli ilgiye muhtaç ama kendini sevmek yerine bu boşluğu başka kadınların ilgisiyle dolduruyor zaten bu yüzden 5-10 kişiyi bir amda götürüyorlar yani hiç normal bir durum değil böyle olan kadınlarda var yani dediğim gibi bu bir hastalık ondan böyle tiplerden uzak durun kızlar
- 6 ay
Bir anda*
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)6 ayKendimden anlatayım
2 tane sevgilim var biri A diger B diyelim
A guzel bir kadın çok duru bir güzelliği var ve fiziksel olarak ince. Karekteride düzgün ve hoşuma gitti baya baya uğraşlar sonucunda sevgili olduk.
B benden biraz büyük ve onunla iletişimiz daha uzun fakat A’yla sevgili olduktan sonra sevgili olduk B ile.
B fiziksel olarak daha etinde dolgun ve kısa. Bununla iletişimiz flört aşamasında kaldı hatta o bana aşık oldu lakin bana güvenemediği için yanaşmadı sonra ben genel olarak kız çevremi azalttım ve buda beni baya stalkladığı için yanaştı. E tabiki ben buna baya da hırs yaptım.
Şimdi şöyle her iki kadın kendi güzellikleriyle adamı deli edebilir gece hayatında ama ne yazik ki. A benim cinsel isteklerimi tam karşılamadığı için ve B daha bana da güvenerek yanaştığı için bunu fırsat bilip onunla da sevgili olup kendi ihtiyacımı karşılamaya çalışıyorum. Açıkçası ben çok üzülüyorum ben A ile hayatıma devam etmek istiyorum ama o cinsellik konusunda belirli seviyeye gelmediği sürece onun bazı konularda hayal kırıklığına uğratmam lazım. Her ikisiyle çıkma sebebim sevgi-hırs-cinsel istek
Bir gün yakalanırmıyım? Kesinlikle. Herkes aynı küçük şehirdeyiz hatta aynı kampüsteyiz. Ama bu benim umrumda değil.114 Yorumla
Cevap sahibi6 ayKime göre neye göre?
Bence daha iğrenç olanlar var mesela bu iki kızla sevgili olduğumu bile bile yanaşan kizlar mesela🤷
Cevap sahibi6 ayNeden ki? Bence bi sebepleri var ki benimle olduklarina göre.
Cevap sahibi6 ayNiye karektersiz olayım? Onlara bol ilgi saygı veriyorum
Cevap sahibi6 ayBelki benimle konuşsan tanısan öyle düşünmessin
Cevap sahibi6 ayKomik olan nedir
- 6 ay
seninle takılan kızlar escdir
Cevap sahibi6 ay@organicchemist199444 insan validesine öyle der mi? Kınıyorum seni
- 6 ay
kral bi bok olmaz sana sunu söyleyim bak 26 yaşına kadar kadın eli tutmadım ben o yaştan sonra ıkına ıkına birini yaptım ne alakaysa o yaştan sonra her kadının bana bakışı değişti sosyal medyada olsun burada olsun kadınlar kadın görmüş bir erkek istiyorlar senin 2 kadınla sevgil olman bile onları için diğer erkeklerden 2-0 öne geçiriyor haberin olsun yok karakter yok efendilik yok ceniltmenlik tamamen boş safsatalar
Cevap sahibi6 ay@gevals zaten bunlari bile bile yanima gelen kadinlar takilmalık. Benim iki ciddi ilişkim var onun dışında hepsi boştur
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
6 ayTarla fareleri çiftleştiklerinde beyinlerinde vazopressin salgılanır. Bu aslında bir yan etkidir ve bağlandığı dişiye ömür boyu bağlı kalmasını sağlar. Normalde biz insanlar dâhil memeli çoğu canlılar çok eşliliğe meyillidir. Ancak biz bunu baskılayıp tek eşlilik kültürünü oluşturduk.
Tarla fareleri ise vazopressin sayesinde bir dişiyle eşleştikten sonra ondan bir daha vazgeçemiyor, dişi ölse bile erkek ölene kadar başka bir dişiyle çiftleşmiyor. Bunun sebebi vazopressin'in aşırı mutluluk ve bağlılık getirmesi.
Bence siz kadınlar bunu tartışmayın, önlüklerinizi giyip erkeğin beyninde bunu salgılatmanın formülünü arayın, belki o zaman biz erkekler tarla fareleri kadar olabiliriz. 😂12 Yorumla- 6 ay
Niye tek bir kadınla yetinemediklerine feryat ediyorsun ben de çözüm sunuyorum işte 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u 6 ayEgo tatmini ve kendini eksik hissetmemek adına şekilden şekile giriyorlar; içsel boşluğu sevgiyle değil, ilgiyle doldurmaya çalışıyorlar. Yetmiyor, daha fazlasını istiyorlar.
43 Yorumla- 6 ay
☕️🤍
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soru çoook sık geliyor ve cevabı aslında “erkekler” değil, “sadakatsiz insanlar” 🙃 Her erkek tek kadınla yetinmiyor değil, her kadın da tek erkekle yetinmiyor değil. Bu tamamen karakter, değerler ve duygusal olgunlukla alakalı 💔
Bazıları egosunu beslemek için, bazıları ne istediğini bilmediği için, bazıları da sorumluluk alamadığı için böyle davranıyor. Ama emin ol, tek kişiye odaklanmayı bilen, emek veren, sadık erkekler de var 🥰 Senin çevrende durum nasıl, sence de biraz seçimlerimizle alakalı olabilir mi? 💬✨20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
İyi birini bulurasam tek kadınla yetinirim tabii ki ama bazı insanlar doyumsuzluktan karaktersizlikten bir kişi ile yetinemiyor evliyse ya aldatıyor ya sevgiliyse başkasıyla konuşuyor bla bla blabla
32 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Olduğunuz yerde kaldığınız, huzursuzluk çıkarmadığınız müddetçe yetiniyoruz.. Fazlasında gözümüz yok.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
6 ayHer erkek siyah ablandırmıyorum bu durumu ama bazıları karakterini oturtmakta sıkıntı çekiyor sanırım sebebi bu olsa gerek
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çünkü doğası belgesellerdeki gibi birini avlayınca sıra diğerinde 🤣🤣😑
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
m 6 ayBirçok kadın istiyorlar.
Hepsine yetecek kadar sevgileri çok.
21 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Erkeği bilmem de adam olan yetiniyor...
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
6 ayAdam olanlar yetinmesini bilir...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 264,6b cevap paylaştı.
u 6 ayBenim sevdiğim kadın bir tanedir.. diğer karaktersizlerse doyumsuz olduğu için sevmediği için arayışa geçer
10 Yorumla Her erkek bir değil, tek kadına yetinemeyen omurgasız karakteri olmayan erkektir. İlgi duyduğun kişiyle evleneceğin için o senin yoldaşın, sırdaşın ve hayat arkadaşın olacak bir ömür ve ahirete kadar bi'olup onunla yaşayacaksın. Onu aldatmaya ne gerek var?
Bir kadınla yetinemeyen ya zevk düşkünüdür ya da niyeti sağlam olmayan kişidir vesselâm.10 Yorumla
6 ayAhlâksızlıktan kaynaklanıyor. Artık pis düşünceleri o kadar çok işlemiş ki içlerine, benim sevgilim/eşim kim bilir kaç kişiyle yapmıştır, ben de yapsam sıkıntı olmaz düşüncesiyle yapıyorlar. Çok düşünme, takma diyorlar yani. Millet her haltı yemiş, onların yemesi önemli değilmiş gibi. Herkes bi' çakal olma derdinde. Kimse sаftirik konumunda olmak istemiyor.
10 Yorumla
6 aySorunun cevabı ; biyolojik olarak erkeklerin fıtratı buna müsait (ama illa yapacak diye bisey yok) peygamber efendimiz dengi Hz. Hatice ile evli iken asla başka birini nikahına almamış.
Bana gelince bende şöyle düşünüyorum
Sever sevilirsem yetinmek için elimden geleni yaparım diye düşünüyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Erkekler duygusal boşluğunu gidermeden durabilir, ama kadınlar duramiyor. Sevgilileri ile küsseler veya ayrılsalar hemen o boşluğu dolduracak geçici bir erkek bulma peşine düşüyorlar. Bu şekilde bana eskiden yazan çok kız olmuştu. Tabi o zaman akıllı değildim anlamıyordum. İki gün konuşup üçüncü gün konuşmuyordu, sevgilisi ile barismis oluyordu.
10 YorumlaBen tek kadınla yetiniyorum gerisi beni ilgilendirmiyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
6 ayErkekler ve yine erkeler.
Genelleme yapmasak , olmaz mı?14 Yorumla- 6 ay
Hayatta başarılar.
- 6 ay
Rica ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ben tek eşliyim.
Hayatımda biri varken başka kadınla muhatap bile olmam. Dönüp bakmayı bile aldatmak sayarım ama nankörlükten başka bişey görmedim işte.
Siz çapkın erkeklerden hoşlanıyorsunuz sorun sizde 😅10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
u 6 ayNedir bu erkeklerin tek eşli olmadıkları yönündeki sorular :D Sal bizi yok öyle bir şey 😂
12 Yorumla- 6 ay
Feminist 😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ayıp oluyor ama evimde oturmuş çekirdek çitliyorum ldld
Herkes aynı değil11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Erkekler bir kadınla yetinir.
Kadınlığı, arkadaşlığı, dostluğu, sırdaşlığı bir kadında bulunca nasıl bir aşık oluyoruz biliyor musun? Başka hiç bir canlı odağımızda olamıyor.
Siz neden bunları bir arada sunmayı beceremiyorsunuz?10 Yorumla
6 aybu kıza bağlı... yani eğer değer veriyorsa, güzelse, güven veriyorsa başka bi kıza/kadına gerek yok. ama vermiyorsa o zaman ayrılırız veya soğuruz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı.
6 ayBir de şu şekilde sormak lazım. 1 Kadınla yetinmiyor mu? yoksa kadın erkeğine yetemiyor mu?
Tabii ki aynı şekilde 1 Erkekle yetinmiyor mu? yoksa erkek kadınına yetemiyor mu?10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
6 aySiz düzgün olun arkadaşlar düzgün adamlar sizi bulur merak etmeyin ve bırakmazlar..
Yamuk adamları, düzgün adamdan ayıran özelliklere vakıf olmanız lazım.
10 Yorumla
6 ayAslında yetinir ama piyasa o kadar ucuz kadınla kaynıyor ki hayatındaki kadını evde bırakır başkasına gider suç hemcinslerinizde iki günde dudaktan öpücük üçüncü gün iliski
10 Yorumla
6 ayKim neyle yetiniyor ki sosyal medya kızlarla kaynıyor eskiden kadının bir değeri vardı bu kadar ulaşılabilir değildi kimse şimdi kadınlar erkeğe yazıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
6 ayYetinen adamlar var kişilik meselesi bu. Çok güzel seven düzgün adamlar var ama tabii ki sayıları az. Az olduğu için bulması zor. Umudumuzu kaybetmeyelim yinede.
10 Yorumla
6 ayAyran ve popo iliskisi. İnsanlarin doyumsuzlugu, ahlaken curumus toplumlarim gelistirdigi yeni somuruler falan filan.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u 6 ayFırsatını bulan ve yakalanmayacağından emin olan her erkek aldatır, buna inanıyorum
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. Bunu yapan kadınları eşya gibi görüp sahip olduğunda meraknın geçmesi olarak nitelendiriyorum kadinlarda bunları daha çok seviyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
s 6 ayÖzür dilerim sert olabilir ama sürekli farklı kişilerle konuşmak bence kişilerin ne kadar alçak olduğunu gösterir.
10 Yorumla
6 ayNedir senin bu "ERKEK" düşmanlığın yahu
Yetinen de var yetinmeyen de.. Bırak artık bu genellemeleri10 Yorumla
6 ayStephan Hawking bile o haliyle eve gelen hizmetliyle aldatmış😂 erkek ne durumda olursa olsun parası ve zamanı varsa aldatır.
10 Yorumla
6 ayHer erkek öyle değil fakat muhtemelen doyumsuzluk. Birisi zaten hali hazırda elinde bulunduğu için gözü ikinciyi arıyordur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayHayatımda kimse yok. Biri olursa doğru kişi olur tek kişi olur herşeyim o olur.
Dişi sinekle bile alakası olmamalı.
Karakter meselesi aslında. Hakkını veren az. Korumaya aldık kendimizi
11 Yorumla
Cevap sahibi6 ayBazı duyduklarımızdan gördüklerimizden sonra haklısın haklıyım haklıyız emin ol ;) için rahat olsun geriye bakma
Gizli Üye(36-45)6 ayErkeklerden cacık olmaz bırakın şu erkeklerin yakasını
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayNeden bir sürü tatlı varken birini seçsinler ve neden kadınlarda aynı şekilde bi tane seçsinleeeer. Mavi boncuk kimdeyse benim gönlüm ondadırrrrr💃💃💃
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
6 ayOnda olan eksikleri başkasında tamamlama ihtiyacı sanırım
20 Yorumla
6 ayErkekler öyle, adam gibi adam olanlar tek eşli ömürlük seven insan olurlar.
20 YorumlaBen bulabilirimsem bir tane kadınla yetinirim başka kadınla hiç uğraşamam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
6 ayçoğu erkek böyle hamile karısını yeni evlendiği karısını aldatıyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayYetinememe gibi bir durumum veya düşüncem hiç olmadı tek eşli biriyim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
s 6 ayÖzellikle belli yaştan sonra hala çekici hissetmek istiyorlarmış... sanki tek kadına yetebildiler de
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ben yetindim de ne oldu... Boş verin iyi olan her zaman kötü olandır.
10 YorumlaÇünkü biz kıyamıyoruz bütün kadınların hayır duasını almak istiyoruz
10 YorumlaBiz arap degiliz, genellemeni fikir yürüterek degil bilgiye dayalı yap.
10 Yorumla
6 ayBende buna anlam veremiyorum neden 2-3-4-5 devamı geliyor sadık kalmak zor mj
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayBeyin olmayınca biriyle olduğunu unutup başkalarına konuyorlar işte
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
6 ayOysa bir ilişkiye başlasam, o zaman tek bir kadına bağlanırım. Ancak şimdilik bekâr olarak zaman geçirmeye devam.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. sizin de çevreniz nasıl anlamadım vallahi. hep mi böylelerine denk geliyorsunuz?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
6 ayKadınlar neden tek bir erkekle yetinmiyorsa ondan
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Kimseyi geride bırakmayalım çok iyi niyetliyiz ondan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
6 ayAslında yetinen varda onlarda ya kapılmış ya aşka inanmıyor
10 Yorumla Haz ve gaz vermediginiz tribin ayarini kacirdiginiz icin
10 Yorumla
6 ayAçlık oyunları serisi doyumsuzuz da ondan iştahımız kabarık doymuyoruz ne yapalım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ben bunu kendi üstüme alınmıyorum. Zira bende yetinmeme gibi bir olay yok
10 Yorumla
6 ayçoğu erkekte çoğu kasında öyle evet çürük karakterler.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayYetinmiyorlar karakterleri bozuk herhalde, ama herkes ayni değildir ya
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
6 ayBenimle yetinecek kadına ömrümü feda ederim ben de.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayKadın kadinligini erkek te erkekligini bilirse herkes sevdigiyle yetinir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayTam aksine yetemiyoruz. Ve bu yetersizlik her seferinde yüze vuruluyor, başa kaklkılıyor.
10 Yorumla Allah korkusu, vicdan , ve sevgiyi bilmiyorsa ondandır
10 Yorumla
6 ayÖzgüveni olmayan kalitesiz erkek tek bir kadınla yetinmez çünkü birden fazla kadınla olduğunda başka kadınlarındanonunla ilgilenmesi egosunu okşuyor eksik olan özgüvenini böyle tamamlamaya çalışıyor kaliteli erkek aldatmaz
10 Yorumla- Devamını Gör (118)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar