• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Neden erkekler bir tek kadınla yetinmiyor?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1015
Yapay Zekaya Sor

Doğuştan öyle falan demeyin bir kadın size neden yetmiyor

Neden erkekler bir tek kadınla yetinmiyor?
Fal Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
25 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • PolyannaLisa
    PolyannaLisa Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 27
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Erkekler birazcık şeydir hani 😅
    Gerçekten seven, değer verenler hep karşılık almaz, hep yarı yolda bırakılırlar. Erkeklerin beyni genelde daha farklı tatlar peşinde koşayım, farklılık yaşayayım, aksiyon peşinde olayım tarzında çalışır. Gerçekten seven kadını da ancak kaybettikten sonra değerini anlarlar.
    Tabii aralarında böyle olmayan erkekler nadir de olsa vardır, gerçekten kalbiyle seven ama denk gelmesi pek mümkün olmuyor.

1
    1 Yorumla
    • all_we_need_is_love_
      all_we_need_is_love_
      +1 yıl

Denk gelmesi mümkün oluyor siz öyle erkekleri adamdan saymiyorsunuz zibidi pust it olacak

Yorumla

En İyi Cevaplar

• çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Aldatma psikolojisi: Neden aldatma? Merak mı? Depresyonla başa çıkmayı becerememek mi? Kızgınlık, intikam, meydan okumak, sıkıcı evlilik, eşi incitmek, bağlanma başarısızlığı, yeni bir bedeni keşfetme, kaçış, yetersizlikle başa çıkmak, sosyal statü kazanma, kıskançlık yaratıp ilgi çekmek, özgürleşme mi?

ya kadın aldatırsa? Ya aldatılan erkekler? Aldatıldığını öğrenip, ısrarla bir ilişkiyi yürütmeye çalışan erkekler? Kimse şoven bir zırhın içine girmesin. Kadın bazen mutfaktan çıkıp, tutkularının peşinden gidebilir. Üçüncü bir kişinin kokusunu hissederek sevmeye devam eden erkeklerin, ayrılmayı asla bir alternatif olarak düşünmedikleri bilinmelidir. Aldatılan erkek, kadınlar gibi kaderine rıza göstermeye mecbur değildir, ekonomik bağımlılığı yoktur ve buna rağmen bir ilişkiyi yürütmeye çalışmaktadır.

0
    0 Yorumla
  • realsanalvefa
    realsanalvefa Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 77%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Tepkini anlıyorum, bahsettiğin tepkini hak edecek bir hatam olmadı çok şükür. Yuva kurma niyetim harici bir bayanla zaruret harici muhattaplık ve arkadaşlık kurmam. Cinsellik ve aşamalarını Evlenmeden uygulamam. Kendime yapılmasını istemediğim şeyleri başkasına yapmam. Bahsettiğin konu üzeri , genellemesiz Tv. ve Sanal alemde özendirici görseller ne yazık'ki var, özellikle cinsel anlamda erkeğin dikkatini çekip cinsellik arzulatıcak şeyler :(. Çok eşliliği bekarken yaşarsan?, genellemesiz evlilik hayatında da başka kadınlara cinsel anlamda meyletme riski var.

0
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.

Bir genelleme ile baslamamanızı istedirdim ama bu vazgeçilmeyen bir gelenek haline maalesef insanoglu getirdi. O yüzden sizi suçlayamıyorum.
    Erkek, babasının annesine davrandığına göre kendi sevgilisine davranır. Her zaman cins ne olursa hayatı boyunca öğreneceklerinin ilki ailede başlar.
    Gerçi çoğu insanlarda bu durumdan rahatsız görünmüyor özellikle de son 21 senede.
    İnsanlar ne istediğini kendine kabul ettirmeye başladığı gün belki normale dönmeye başlar , olmaya başlar gerçek birliktelikler.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

79

Cevap

191

Cevap

• IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Yetinmesini bilenleri de üzüyorlar sonra da zincirleme aşk kazası yaşanıyor. Kadını da erkeği de karaktersiz ise bir tek kişiyle yetinmez tabi. Aşk sadece gerçekten sevenlerin işidir.

16
    2 Yorumla
    • bbb416
      bbb416
      +1 yıl

Ben yoruma imzamı atarım aga

Yorumla
    • darkwarrior066
      darkwarrior066
      +1 yıl

+1 rep

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.

Karaktersiz oldukları için

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bunun hakkında bir hipotez var. Genetik yapılanma ve tarihsel aktarımla gelen İç güdü Tabi bazılarına göreyse evrimsel piskoloji gibi bir şey Kadında hipergaminin olmasıda Bunun gibi bir şey İşin erkek tarafıysa hem doğada ki canlılarda hemde Eski çağlarda Erkek neslini soyunu devam ettirme gayesi güdüyordu. Fakat vahşi yaşam yüzünden bir çok evladı daha çok erken yaşlarda ölüyordu. Bu erkek bireyi birden fazla eş ve çocuk yapma gayesine itti yani 20-30 kişiden koşullar gereği belki anca 3-4 ü hayatta kalabiliyordu. Şimdi mesele şu bu bilinç altı ve iç güdüye dönüştü Ve bu durum nesilden nesile Bu günlere kadar aktarılarak Geldi. Meseleye yüzeysel bakarsak basit bir doyumsuzluk Aç gözlülük veya karatersizlik gibi nitelendirilen Bu birden fazla kadına ulaşma onlarla beraber olma Arzusunun Özünde eski çağlardan bu yana değin nesilden nesile Çok cocuk yapmalıyım neslim sürsün Bilinç altı düşünce ve İç güdüsünün Tezahürü olarak ortaya çıktığı erkeği bunu yapmaya meyilli hale getirdiği Tezi vardır. Kadında da hipergami denir Kendisi ve çocuklarını rahat yetiştirip onu koruyacak güven sağlayacak güçlü erkeği bulma arzusunun bunun dahi olmasından kaynaklanıyor. Bana belli ölçüde mantıklı geliyor. Hep Düşünmüşümdür Bu uzun boy takıntısı nedir. Veya neden şiddete meyilli manyaklar ilgi çekiyor. Bu açıdan bakarsak sanki taşlar yerine oturuyor.

1
    8 Yorumla
    • theumbrellaacedemy
      theumbrellaacedemy
      +1 yıl

Aslında çok eşliliği mekanik bir şey olarak gören de bir sürü kadın var (aldatmaktan bahsetmiyorum). Yani daha iyisini aradığı için değil seksten keyif aldığı için bol bol yapan. Ancak o kadınların genelde onurları çok aşağılanıyor ve kadından bile sayılmıyorlar, bu şiddeti onlara neden yapıyorlar bunu düşünmek lazım. Kaygı ve korku var bunun temelinde. Ha tabi devir değişiyor artık kadınlar bunu takmıyor. Bunlar sadece biyoloji ile ilgili değil kültürle de ilgili. O teorileri yayan kadın düşmanı hapçılar; kadınların kendilerini ilgilendiren davranışları çeşit çeşit şeylerin arkasına sığınarak kısıtlamaya ve böylelikle kadınların özgürlüklerinin baskılandığı kendilerine uygun bir dünya yaratmaya çalışan insanlar. Kendi varoluşsal depresyonlarını kaldıramayan ve bir şekilde ağır kompleks yapmış kişiler. Davranışlarımız çevreye göre değişebiliyor, tüm hayvanların değişiyor sadece insanın da değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@theumbrellaacedemy Hapcılar kadın düşmanı değil ki? Onlar aralarında ayrılıyor. Sık sık Blackpill ile Redpillin birbirine karıştırıldığını görüyoruz Veya İncellerin bunlar farklı şeyler O kadın düşmanı olanlar işte insel veya blackpill gurubu Redpillse sadece pragsiolojidir. Taraf felan tutmuyor veya ideolojide değildir. İnceleme ve Analiz. Zaten burada anlattıklarım Böyle bir durum var O zaman erkekler yapar değil Erkekler neden buna eğilimli niye yetmiyor Olay ne ki yine arayıştalar. Mesele onun çözümlenmesidir. Matematik formülünü keşfetmek gibi bana doğru geliyor. İşin kadın tarafına bakıncada böyle Hipergami olabilecek en iyi erkeği bulma erkekde güçten etkilenme buda doğru baktığında Uzun boy takıntısının nedeni Serseri şiddet manyağı erkeğin çekiciliği Falan filan biliyorsun işte Hala bu gün o temel iç güdülerle haraket ediyor Her iki cinsde Dün kadını koruyan güçlü bir erkek olmalıydı hem kendisi hemde çocuklarının geleceği için Şimdi eski dönemlerde ki tehlikeler yok çok şey değişti ama Yine aynı iç güdü ve eğilim devam ediyor. Yine uzun boylu geniş omuzlu Özgüvenli kararlı dominant ruhlu lider vasıflı adamın sevilmesinin altında ki yatan sebep bu Sencede oyle değil mi?

Yorumla
    • SomeBodySomeOne
      SomeBodySomeOne
      +1 yıl

@theumbrellaacedemy kadınlar ilgi çekme makinesidir. İlgi varsa ve yeterliyse kadın için tek erkek yeter de artar bile. Ama bu erkeğin ilgisi her yönüyle kadına yetmeli. Eskiden erkekler günümüzden çok daha fazla işe yarıyordu kadınlar için. Güvenlik, gelecek, destek hatta hayatın kendisi (kadınlar aile evinden çıkıp kendi hayatına ancak bir erkekle başlıyordu) her şey bir erkekte toplanabiliyordu. Toplanmasa bile küçük izole toplumlar, eksik kalan kısımlar için kadının kendini kandırmasına yetecek kadar kadını kısıtlıyordu. Günümüzde erkekler o kadar da işe yaramıyor. Çünkü erkekler de kadınlar da bir zamanlar bir erkekten alınacak yararları sistemin kendisinden alıyor. Bu hem kadının o erkeğe eskisi kadar ihtiyaç duymamasına hem de erkeklerin eskisi kadar çok fazla kendini geliştirmemesine neden oluyor. Yani erkek çok ilgili olsa da artık yetmiyor. Artık toplumlar da çok geniş ve küresel. Herkesin bir çok farklı şehir veya ülkede bir çok partneri olabiliyor ve bunu hiç bir gelenek yargılayamıyor. Bu durumda bir şekilde bir kadını etkileyecek kadar ilgisi değerli erkek bunu bir çok kadında kullanıyor. İlgisinden etkilenen kadın ise yine de yeterli bulmuyor. Bu durum iki cinsin de artık çok eşli olmasına neden oluyor.
      Kasmayın arkadaşlar, Dünya artık açık ilişkilerin olduğu evliliklerin öldüğü bir döneme giriyor. Kendiniz için üzülmeyin. Bu durumun asıl acısını maalesef yeni nesil çocuklar çekecek.
      Bireylerin özgürleşmesi güzel evet ama bu sistem henüz sağlıklı bir aile ve çocuk büyütme alternatifi oluşturamadı. Eleştireceksek asıl bu noktayı eleştirelim !

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@SomeBodySomeOne İlgi konusunda yanılgın Var. Kadın kendine sürekli ve yoğun ilgi gösteren erkeği sevmez Başta bunu istediğini söyler ilişkinin başlarındada memnundur. Ancak çok geçmeden çabucak sıkılır soğur Ya terk eder ya da aldatır. Yani erkeği değerli yapan şey ilgi değildir. Erkeğin derine gelirsek Erkek evet geçmişte daha çok yarar sağlayıcıydı. Ancak bu gün kadın erkeğin sağladığı onca yararı kendi sağlamasına rağmen Yine erkeğin gücünden işinden korumasından etkilenir. Şimdi şunuda çokca görüyoruz çoğu kariyer planlaması yapıyor İşe güce giriyor ama yaş 30-40 lara geldiğinde iş hayatından bıkıyor Hayat zorluklarına katlanamıyor. Veya yanlızlıktan dert yanıyor Bunun yanında biyolojik saatinde alarm. vermesiyle Çocuk yapma misyonu devreye giriyor Beta efendi bir erkekle evlenme yoluna gidiyor. Sonra saten cekici bir erkek olmadigindan terkedim gidiyor. Bunun dışında istisnalar Var mı? Elbette var ama çoğunlukla olan şey budur. Ben burada bir eleştiri yapmıyorum Sadece işin doğal arka planından bahsediyorum Ve şunuda kastetmiyorum Erkeğin boyle bir gudusu meyili var O zaman onumuze gelenle yatalım Bu değil İşin perde arkasında olan bu sadece formüle dokme durumu yani Evet yeni nesil B, oku yedi bu doğru hatta nesil devam eder mi ondanda emin değilim Erkeğe kadının kadına erkeğin rolu popiler kultur etkisiyle enfoze ediliyor. Kadın ve erkek birbirne dusman ediliyor Rekabete sokuluyor. Ve kadın merkezci anlayışla hukuk şekilleniyor Sonuclar ortada rezalet Evlilikler azalmada boşanmalar artışda birinin buna dur demesi gerek Özgürlük sınırı aştığında kaos ve kargaşayı beraberinde getirir. Bunuda zaten goruyoruz. Toplum içinde yaşıyorsak belli birtakım kural ve normlarımız Olmalı ki bunca toplumsal ahlak ve etik boş yere üretilmedi

Yorumla
    • SomeBodySomeOne
      SomeBodySomeOne
      +1 yıl

İlgiden kastettiğim zaten ilgisini değerli bir seviyede tutmayı iç güdüsel olarak başaran erkek modeli. Bu kişi ilgisini zaten boca etmez ve ayrıca ilgisini değerli kılan arka plan bir sürü özelliği vardır. Kadın bu erkeğin ilgisinin değerli olduğunu zaten hisseder. Değersiz hissettirirse de o ilgiyi tamamen kaybedeceğini bilir ve genelde bu riski almamak ister.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@SomeBodySomeOne Ha pardon onu kastettiğini anlamışım 👍

Yorumla
    • theumbrellaacedemy
      theumbrellaacedemy
      +1 yıl

Bir sürü kadın daha iyisini bulduğu için değil, sadece hazzı için aldatıyor. Bırak daha iyisini aramayı 100 lira için bile seks yapmayı kabul edenler var. Aldatmak elbette yanlış bir şey ancak dürüst olduğu sürece cinselliği kadını ilgilendirir. Kadınlar özgür olduklarında çok eşliliğe meyl ediyormuş demek ki. Bu konularda bu kadar tetiklenmek, kadına karışmak neden? İktidar yarışı olabilir mi? Kadın bazı konularda daha avantajlı ama her erkek için bu durum geçerli değil. Bu durum, müthiş bir stres yaratıyor erkeklerde ve kadın karşısında aşağılık kompleksine giriyorlar kadını belli sınırlara hapsetmeye çalışıyorlar.

Bu hapçı erkeklerin büyük kısmı hapla tanışmadan önce intihara meyilli, bitik erkekler. Yani tercih edilmeyen, düşük zekalı, stres seviyeleri yüksek, değersiz erkekler. Kafayı yiyorlar en son. Bunun sebebi feminizm değil, erkekler için varoluş zaten öyle. Neden bu kadar adaletsizce kadın ve erkeklerin varoluşu? Bir nedeni yok, sadece tesadüf. Evrimsel süreçte birileri "eğer böyle olursa erkekler için varoluş çok zor olur, dur öyle yapmayalım" diyemez, evrim kör. Kadın karşısında aşağılık kompleksine girmişler hapçılar. Kendilerine dönüp bakmak ve duruma uyum sağlamak yerine (ki bazen de uyum sağlayamazlar çünkü ellerinde değil, kısa boylu olmak gibi) manipülasyon ajitasyon gibi yönetemlere başvuruyorlar.

Kadınların mutsuzluğunu da feminizme bağlıyorlar hapçılar oysa mutsuzluk zaten hayatın bir parçasıdır, sürekli bir durum haline gelmediği sürece bütün duygular hayatın içindedir. En basitinden her geçen gün ölmeye ve yok olmaya biraz daha yaklaşıyoruz ve bunun verdiği rahatsızlığı unutmak için hayatta çeşit çeşit oyunlar oynuyoruz. Seks ve aşk üreme içgüdüsünden başka bir şey değil. Bir kadın isterse her gece başka bir erkekle yatar bu kadının bileceği iştir. Kötü olan şeyler: yalan söylemek, karşıdakinin duygularıyla oynamak. KADIN ÖZGÜRDÜR. Redpillcilerin elinde agresifliklikten başka güç yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@theumbrellaacedemy Daha önce dedim Ama eğer cidden okumadan cevap vericeksen konuşmayalım bir cümle okuyup geçeceksen Redpill Ayrıdır Blackpill incel ayrıdır. Sen blackpill ve incel argüman ve kafa yapısını Redpille bir tutup konuşuyorsun Veya redpili yanlış anlayanlarla Kimsenin kimseye karıştığı yok bunu nerden çıkarıyorsun Onu hiç anlamadım. Bak orada bu bir pragsiolojidir. Dedim ne olsuğunu biliyormusun şüpheli Biz sadece olayın açıklamasını yapıyoruz BAK SADECE AÇIKLAMA şunlar böyle yapsın bunlar böyle yapmak zorunda felan değil Kadın hazzı için aldatır diyorsun Tamamda Zaten o hazzı alıcağı adam var almayacağı var Kendisi için yine en iyi dusunduğu adamla beraber oluyor. Erkek gibi nefes alsada yeter demiyor Bunun yanında cinsellikte duygusallıkda beraberinde arıyor. He tabi burada Bu işi meslek icabı para için yapan veyahutta çokca cinsel ilişkiye girip Artık pairboundingi kaybeden kadınlarda önüne gelenle yapar Bak bu karışmalı bişi değil olay böyle oluyor. Çok eşlilik yapabilir mi Yapar ama bunun sonucu kadın için çok ağ8r olacaktır Çünkü fiziksel ve özelliklede Mental yapısı buna uygun değil ciddi sorunlar ve yıpranmalar meydana gelir Uzun uzun anlatmak istemiyorum Nelerle karşılaşacağını He bide bu arada redpill meseleyi mavi hap diye nitelendiririken Durumu hayallerle yaşamanın nedeni olarak nitelendiriyor Diziler filmler popiler kültür etkisi yani burada aşalık komplexi yok O dediğin tayfa /TEKRAR SÖYLÜYORUM "İNCEL İNCEL" ve blackpilciler /Redpilde sadece doğuştan veya ilişkileri kotu biten değil merak edip inceleyenlerde var. Sonucta pragsioloji Özetle kimsenin bisiyin özgurlugune karistiğı yok kim ne yaparsa yapsın ama bunlar sonuc diyoruz Ama birielri kuduruyor Anlaşılan bunlar yaşanmış görülmüş ve istatikle araştırmaların ortaya koyduğu şeyler Kadın çok eşlilik yapar Ama sonuçları ağır olur mesele bu Gine yarım yamalak okur yorum yaparsan yazmayacağım meseleyi bilenler inceler

Yorumla
  • TuruncuVeHâki
    TuruncuVeHâki Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Bence bu kadına göre değişir.
    Kimisi yeter çünkü yetirir. Erkegini her anlamda, maddi manevi besler, destekler, doyurur, yardımcı olur.

Kimisi ise üzerine düşeni yeterince yapmaz veya erkeğin istediği şeyleri tam olarak sunmuyordur ve erkek çıkışı başka yerlerde arar.

Kimisi için bu bir felsefedir, farklı renklerin bir arada sevmek gibi farklı çiçeklere konmaktan hoşlanır, çeşitlilik ve çeşni sever. Kimisi bunu ahlâken hiç yanlış bulmadığı için felsefesi hayatına da akseder.

Kimi zaman ise farklı şartlar ve durumlar bunu doğurur. Şöyle mi erkeklerin gözleriyle beyinlerinin cinsel bölgeleri arasındaki nörolojik bağlantı çok sıkı, hızlı ve güçlü. Dolayısıyla işre yolda giderken, şurda burada vs. gözüne çarpan, gördüğü herhangi bi kadına, kıza (o an için) bakmasını kastediyorsan bunu hiç yapmayan birini bulman evliya bulman gibi bir şey bence bu devirde. Ve samimi söylüyorum bazen hiç bakmamaya çalıştığım zaman ne kadar zorlandığımı anlatamam. Yani sürekli bakmaya çalıştığımdan değil. Gözüne çarpınca bir sefer daha bakmak gibi.

Son olarak eğer heyecanı kaybetmişseniz erkek farklı kadınlarla yeniden heyecan duymak, yaşamak için de birlikte olmak isteyebilir. Daha açık sormadığın için bu kadar söyleyebiliyorum.

1
    0 Yorumla
  • kalpsizsjnzalimm
    kalpsizsjnzalimm Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 93%
    +1 yıl

Sadece erkekler aldatmıyor tek bir kişiyi suçlamak saçma bence

Erkeğin de kadının da karaktersizi var

Aldatan kişilerin kendilerini kandırma yöntemi

İlgili değildi aldattım

Seninle yapamadığım herşeyi onunla yaptım

Onun yanında çok huzurluyum gibi gibi genelde bu cümleleri duyarız kendini savunuyor çünkü o kişiler herkes suçlu bı onlar haklı ya

Eşini sevgilini eskisi kadar sevmiyor olabilirsin başkasına da aşık olmuş olabilirsin ama aldatmazsin boşan ayrıl ne book yersen ye

Bence bu kişiler heyecanı seviyor yasak şey tatlı geliyor cezbediyor onu...

4
    1 Yorumla
    • Cleanman58
      Cleanman58
      +1 yıl

Erkeğin bacım. pusu olmaz diyip kadınlara namus öğreten sözde erkekleri de unutmayalım.

Yorumla
  • Kurtkitap
    Kurtkitap Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 83%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Bilimsel açıdan bakacaksak olursak, erkeğin sürekli sperm yayma arzusu biyolojik olarak mevcut bir durum bunu da şu an ki topluma çok eşlilik ile dikte etmeye çalışıyorlar fakat burada kadının doğasını dikkate almıyorlar. Her iki cinsin önüne 50 karşı cins koysan belki erkek 50’si ile sorunsuz beraber olmak ister fakat Kadın için 50 erkekten 40’ı çöptür var olması bile hatadır. Sadece beğendiği 10 erkekle beraber olmak isteyebilir yani Kadın da öyle aman Allahım hayatım tek erkekle geçsin kafasında değildir. Sadece değeri yüksek erkeklerle beraber olmak ister. Bu 50 kişilik gruptan sonra bir 50 kişilik erkek grubu daha gelse kadın bu gruptan beğendiği 10 erkekle yine yoluna devam eder. Erkekler çok eşli olmak istiyorsa kadının da çok eşli doğasını kabul etmek zorunda.

4
    54 Yorumla
    • Seyyah_Derviş
      Seyyah_Derviş
      +1 yıl

Şu örneği ben de her zaman veririm fakat sadece sayılar farklı. Ben 20 diyordum :))
      Ayrıca sadece ilişkiye girme değil, beğenme arzulama olarak da bakılabilir.

Yorumla
    • Kurtkitap
      Kurtkitap
      +1 yıl

@Seyyah_Derviş sayıyı salladım yüzdelik dilimde de 20 örneğini veririm artık 😃. Dediğin gibi beğenme vesaire de olabilir sma zaten beğenmenin arzulananın kökeni de cinsel arzulardan geliyor.

Yorumla
    • Seyyah_Derviş
      Seyyah_Derviş
      +1 yıl

Bunu farklı da test edebiliriz. Mesela bir 20 kadının önüne 1 tane çıplak kadın koysak belki 5 tanesini bu kadını beğenir ve seksi bulur, hatta tahrik bile olabilir.
      Aynı şekilde 20 erkeğin önüne 1 kadın koysak 19u tahrik olur 1i gaydir..

Sonra erkek koyalım önlerine, kadınların yarısı belki beğenmez, yarısı tahrik olur. Erkeklerin önüne 1 çıplak erkek koysak, çoğu umursamaz 1 tanesini tahrik olur..

O bir erkek kimse artık, kesin gay 😅😂😂😂

Yorumla
    • Kurtkitap
      Kurtkitap
      +1 yıl

@Seyyah_Derviş benim parmak basmak istediğim nokta tam olarak bu değildi. Erkeğe ulaşmak zor değil aksine çok çok kolay e kadın da bu kadar seçenek arasından kendine en iyi olanını seçmek istiyor ama diyorum ki en iyi seçenekler bitmez. Bugün gidip dünyanın en yakışıklı en zengin adamıyla evlensen yarın daha yakışıklısını ya da daha statü sahibini de çekici bulmak beraber olmak istemek mümkün. Erkek diyorsa ben erkeğim doğam bu çok kadınla beraber olmama göz yumacaksın aynı muamele kadın içinde geçerli olacak.

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

Bilimsel olarak ta anlattıklarına katılıyorum ben şunu ekleye bilirim erkek yetinmese de aynı durumda olan kadın sayısı da var kadında çeşitli bahanelerle aynı duruma düşüyorlar.

Yorumla
    • Kurtkitap
      Kurtkitap
      +1 yıl

@İndeepth yazdığımı okumadın bence

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

Kadının çok eşli doğası yoktur. En iyi bir kişiyle yürümektir. Fakat çok eşliliğe popiler kültür ve moderniz zırvalarla İtilmektedir. Bunada şöyle örnek verebiliriz Pairbounding ve Fiziksel yapı itibariyle Kadın duygusal açıdan ilişkilerden çok daha fazla yıpranan ve Kalıcı etkileri beraberinde getiren bir Zihin yapısına sahiptir. Ve ilişki sayısı arttıkca Pairbounding bozulmaya başlar. Ve bunun yanında Alfa dul olabilir Bu olduğunda Ya maxmium erkeğini sürekli bir sonraki erkekde arar bulamadı mı sorun yaşar ya da Pairbounding Bağ kurma yetisini kaybeder ve Aidiyet hissedemez. Ki bunuda KS de çok görüyoruz.7-8 inci ilişkisi artık kimseyle 2 haftadan fazla ilişkim olmuyir diyen Kızlarıda görüyoruz. Ve hatta çokca cinsel ilişkiye veya romantik ilişkiye giren Kadınların Aldatma ihtimali bi o kadarda yükseliyor Bununda istatiki verileri Mevcuttur. Erkek sadece çok sarsıcı bir ilişki yaşamad8ysa boyle bir durumla karşılaşmıyor. Ve bide burada bir ara durum daha. mevcut İşte erkekelrin evlenirken bakire aramalarının tarihsel süreçte bu farkındalık yüzüden oluştuğuda bilinen birşeydir. Erkek kadının geçmisini bu yuzden onemsel eğitilmiş iç güdüler rahatsız eder. Yani özetle Kadının Çok eşli doğası yoktur. Bunu hem zihnen hemde bedenen kaldıramaz Kabul etmek zorunda olunan bir şey yok. Ama erkeğin çok eşli doğası dikde ettirilmiyor Bunu yanlış anlamayın Erkeğin buna meyil etme nedeni budur O söyleniyor Olan biten bu

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

Okudum senin başla bir arkadaşa yazdıkların doğruluyor dediğimi , kadının önünde seçenek çok diyerek. Kimi maddi gücüne kimi yakışıklılığına , kimi de tatlı diline kanarak yanlışa düşüyorlar.

Yorumla
    • Kurtkitap
      Kurtkitap
      +1 yıl

@Milabeni redpill sayfalarında çok fazla dolaşıyorsunuz bence alfa omega vs. En basit en ilkel tabir ile açıkladım ve fikrimin arkasındayım evrimsel psikoloji de bunu destekliyor keza evlilik kurumu erkeği değil kadını dizginlemek için getirilmiştir. Primat dönemlerde kadınların en güçlü gördüğü erkeklerle olması sebebi ile bir çok erkek genlerini bir sonraki jenerasyona aktaramamıştır. Bunların kalıntıları bile bulunuyor. En güzeli her iki taraf içinde tek eşlilik şu güdü bu güdü diyoruz ama insanı güdülerinden ayıran aklı var

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

Bu bilgileri sadece redpill değil daha fazlasından alıyoruz. İşin içinde İstatiki verilerde mevcut Hatta bunun yanında bizzat çevremizde örnekleride görüyoruz. Kadın yapı itibariyle çok eşlilik yaşamaya her yönden uygun olmayan bir canlı Ama bunun karşısında duranlar. Yine aynı şekilde kadının reaktif kıskançlık doğasından dolayı uyduruyor. Erkekle üstünlük yarışı ego savaşı Biz dediğim gibi bunu ne üstünlük olarak görüyoruz nede bi tarafın üstünlüğünü Savunuyoruz Zaten bunlar Bir Pragsiolojidir. Yani işin açıklaması Förmülü gibi düşün Yine aynı şekilde Evet erkeğin doğası bu hadi 50 kişiyle yatında demiyoruz. Bunun altında ki arzu meyil edenşey bu iç güdüden kaynaklanıyor Sadece bunu söylüyoruz. Yoksa evlilik En doğru şekilde Nesil yetiştirme biçimidir. Ve evet akıl değil aslında daha çok irade vardır. Benim böyle dürtüm var O zaman yaparım demek doğru değil bu pirimat meselesi zaten orada farklı düşünmüyoruz Bu zaten hipergami Fakat günümüzde mesele şu Özgürlükcülük ve Bireyselcilik sürekli pompalanıp duruyor Bunun neticesinde Toplumsal normlar etikler yıkılıyor. Ki (Toplum tarih boyunca bu durumların ne kadar büyük sorunlara neden olduğunu bildiğinden türetti Bu kuralları) Neyse bu bireyselleşme ve özgürlükcülük anlayışı Bu dürtülerin önünü açıyor Hemde her iki taraf için Bencillik hat safada bi yandan Erkek istediğimle olurum kafasıyla çok eşli doğal dürtüsüne göre Kadın yine en iyisi yine en iyisi Yani hipergamik doğasıyla aldatıyor. Bunun sosyal medya internetle alakasıda var Erkek için sadece 1 saatte izlediği po, rnoda 100 çeşit kadını izlemesi Kadınında Sosyal medya instegram diziler derken Sürekli dmlere abazalardan gelen mesajlar sürekli eşinin dışında gördüğü Ondan daha üst düzey erkekleri görmesi Her iki tarafın dürtülerinide kudurtmuş Vaziyette Sonuç aldatmalar boşanmalar Azalan evlilikler. Özetle yazdıklarım aslında direktif değil Sadece olay açıklama

Yorumla
    • Kurtkitap
      Kurtkitap
      +1 yıl

@Milabeni Erkek istediğimle olurum kafasıyla çok eşli doğal dürtüsüne göre Kadın yine en iyisi yine en iyisi Yani hipergamik doğasıyla aldatıyor.
      Bu kısmı söylüyorum ya zaten bu da çok eşlilik işte. Önüne gelen her erkekle değil önüne gelen her kıymetli erkekle diyelim

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

Tamam ama işte bu çok eşlilik değil yine 50 erkekden 10 ununbeğeniyorsa yine bu 10 erkek arasından en iyisiyle tek olarak ilişki içersinde olur. Erkek 50 sinden beğendiği hepsiyle aynı anda ilişkide olur. Yani eş güdüm söz konusu burada farklı düşünüyoruz ya da şöyle aynı şeyden bahsediyoruz. Ama söylem farklı Yinede şunu diyebilirim Bu çok eşlilik değil yani çok eşlilikden kastedilen bu Değil Netice olarakda Dediğim gibi bu dürtü bazlı bir durum. Yani direktif değil Sebep sonuç ilişkisinin perde arka açıklaması Neyse aslında aynı düşünüyoruz da söylem farklı gibi

Yorumla
    • Kurtkitap
      Kurtkitap
      +1 yıl

@Milabeni katılmıyorum iyi akşamlar

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

Olabilir. Günün sonunda veriler ve istatikler gerçekler ortadır değişmmez Sizede iyi akşamlar

Yorumla
    • Kurtkitap
      Kurtkitap
      +1 yıl

@Milabeni kendi bilgime ve araştırmama güvenerek zaten bu yorumu yaptım sizin ki size olsun benim ki bana yazmazsanız sevinirim iyi akşamlar tekrardan 😊

Yorumla
    • lastnova
      lastnova
      +1 yıl

@Milabeni Knk yanlışın var. Kadında çok eşli.

Yorumla
    • Kurtkitap
      Kurtkitap
      +1 yıl

@lastnova beyefendi uzatacak gibi benim yorumumun altına yapmazsanız sevinirim bildirim geliyor arkadaşım ❤️

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

Uzatmamı istemiyorsan cevap hakkı doğurcak şekilde konuyu kapatmaman gerekir Öyle değil mi? Ben zaten diyeceğimi dedim

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

@lastnova Kardeşim bilmediğin işler hakkında yorum yapma bence yanlışın var demekle olmuyor o iş

Yorumla
    • Pocophone
      Pocophone
      +1 yıl

Şahsen ben kabul ediyorum. O zaman sizde değeri yüksek olan erkeklerin X’ci kadını olmayı kabul ediyorsunuz.

Yorumla
    • Kurtkitap
      Kurtkitap
      +1 yıl

@Pocophone bu ataerkil bir bakış açısı. Değeri yüksek olan tek erkekle değil her erkekle sevişme arzusundan bahsediyorum. Kadınları obje olarak görüyorsan bu şekilde düşünmen normal. Kadının X’ci erkeği neden olamıyor neden kadın edilgen olmak zorunda onu anlayamadım?

Yorumla
    • Pocophone
      Pocophone
      +1 yıl

Amman ne çok yazmışsınız

Yorumla
    • Pocophone
      Pocophone
      +1 yıl

Zaten konusu geçen içgüdü ataerkil dönemden kalma. deyeri yüksek olan her erkekle olmaz çünkü bulunduğun ortamda erkeklerden sadece birinin deyeri yüksek. Deyeri yüksek ikinci kişi rakiptir onlar savaşır biri kayb eder biride tüm kadınlara sahip olur. şu an etkin olan içgüdümüzden konuşuyorsak tüm olaylara ataerkil bakış açısından izlemelisin. Ha yazmayı unutmuşum siz başka kişilerle birlikte olursanız birinde olan hastalığı hepsine bulaştırırsınız yani yüksek değer erkek tekdir sizin için.

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

@Pocophone işin mental ve piskolojik etkilerinden de bahsettim ama Dediğim gibi rekabet reaktif doğası gereği onun için bunlar bir üstünlük ya da egosal bir savaşa dönüşüyor. Her iki tarafında kendine özgü yapısı birbirinden farklı özellikleri baskın olduğu noktalar varda işte uzun gider Sonuç Bizde yaaprız bizde ederiz bizde ustunuz bizde gucluyuz rekabeti onlar için neyse bro anlatmaayız boş ver

Yorumla
    • Kurtkitap
      Kurtkitap
      +1 yıl

@Pocophone yazı yazmayı öğrendiğiniz zaman bunu da konuşuruz bir bilgi daha iç güdü ataerkil dönemden kalma falan değildir hayvanlarda da bulunur. Canlıyı motive edip harekete geçmesini sağlayan psişik güçtür. Sen iç güdüyü yıkıp yakmak mı sanıyorsun? Açlık bir içgüdüdür mesela üreme iç güdüdür güvende hissetme isteği iç güdüdür doğuştan gelir. Burada bilim konuşuyoruz senin fikirlerimi değil

Yorumla
    • Kurtkitap
      Kurtkitap
      +1 yıl

@Milabeni tartışmanızı beğenmiştim fakat beni anlamamışsınız olay onlar yapıyor ben de yaparım değil. Cidden redpill denen zırvalığı bilim olarak görmeyi bırakmalısınız

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

Redpili birinin zırva demesi onu zırva yapmıyor. Kaldı ki ben sadece redpile indirgemiyorum durumu bundan fazlasıda var Konu hakkında araştırmalar mevcut Şöyle söylim ister redpill olsun ister şu olsun veya bu olsun Bunun hayattan karşılığını görmessem o zaman zırvalıktır Diyebilirim. Ama verilerle görülenler uyuşuyor. Meselede bu Tam olarak bilimde demiyoruz. Bilimsel verileri kullanıyor inceleriyor Redpillin tam karşılığı Pragsiolojidir.

Yorumla
    • Kurtkitap
      Kurtkitap
      +1 yıl

@Milabeni 😃👍🏻

Yorumla
    • lastnova
      lastnova
      +1 yıl

@Milabeni Knk başka bir başlığın altında seninle red pilli savunmuştuk ordan hatırlıyorum seni. Yani bilmediğim işler değil. Bütün canlıların doğasında çok eşlilik vardır ayrıca.

Yorumla
    • Pocophone
      Pocophone
      +1 yıl

Tamam yeniden yazmayı öyrenicem. İnsanların partner seçme iç güdüsü insanlara aitdir hayvanlardada iç güdü var ama bu onların yaşam tarzlarına göre evrimleşmiş. Senin saydıklarında içgüdü onlarada katılıyorum. Burada ever ne benim ne senin fikirlerini deyil bilimi konuşuyoruz

Yorumla
    • Kurtkitap
      Kurtkitap
      +1 yıl

@lastnova nasıl bildim ama red pillci olduğunu 😀 çoğu işine gelmeyene bilim demez boş video izleyip tanık gösterme safsatasına başvururlar keşke başta cevap vermeseydim

Yorumla
    • Kurtkitap
      Kurtkitap
      +1 yıl

@Pocophone hayır partner seçme iç güdüsü insana ait değildir aç bir belgesel izle hayvanların yaptığı çiftleşme seçiminin binde birini insan evladı yapamıyor. Şekilden şekile giren erkek kuşlar mı dersin dişiyi çekmek için taştan ev yapan penguenler mi dersin

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

@lastnova demek ki kardeşim ya eksik öğrenmişsin ya da kaybaktan almamışsın Çok eşlilik kadının doğal yapısına uygun değil

Yorumla
    • Kurtkitap
      Kurtkitap
      +1 yıl

@Milabeni keşke ben dee bilmediğim şeylere hakkında bu kadar özgüvenli olabilsem

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

Boşverelim gerek yok uzatmaya Ne desek Ya işte puff safsata işte boş video işte falan filanlı cümlelerle karşılık vereceksin gerek yok Öyle olduğunu düşünüyorsan git bizzat dene 7-8 inci kez ilişki kur elbise değiştirir gibi erkek arkadaş değiştir çok eşli olmaya çalış bakalım ne oluyormuş gör Umarım 'Wall' kavramına sert çarpmassın uzatmak gereksiz benim diyeceklerim bu kadar Yumurta tavuk mubbeti çekemem

Yorumla
    • Kurtkitap
      Kurtkitap
      +1 yıl

@Milabeni şimdi ki toplumda kimse bunu deneyemez ne anlatıyosun sen? Az video izle wall bir kavram değil kelime. Hit the wall bir deyim amerikan olmadığın için kafana takmana gerek yok. doğamızda ID’de var ama senin anlayacağın tabirle sürekli bunu gratifice etmemiz medeni toplumda mümkün değil superego bizi şekillendiriyor ego dengeyi sağlıyor. Buyur psikolojiye giriş dersi daha sonra psikolojinin subgrouplarından bahsedersin. Bilim vs diyorsun üzerinde çalışılmış bir makale yok bahsettiğin konunun. Buraya bir ton makale yıkarım savunmamla alakalı. Dediğim gibi az video izle çok oku.

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

He evet evet tabi tabi oyle aynen bravo 👏👏👍👍👍

Yorumla
    • Kurtkitap
      Kurtkitap
      +1 yıl

@Milabeni A popular notion in sexual selection is that females are polyandrous and their offspring are commonly sired by more than a single male. We now have large-scale evidence from natural populations to be able to verify this assumption.

Kadın çok eşliliği ile ilgili yazılmış araştırılmış bilim olarak kabul edilmiş araştırmanın ilk cümlesi linki bırakıyorum.

scholar.google.com/scholar

Yorumla
    • Kurtkitap
      Kurtkitap
      +1 yıl

@Milabeni buyur işine geliyorsa bilimsel araştırma bıraktım bilimi de inkar et bakalım

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

😮‍💨 Sen olayı anladın mı cidden 😮‍💨 burada bahsedilen şeyde benim anlatmak istediğim şey başka Çok eşliliğin analizi değil Çok eşliliğin sonuçları bunun üzerine uygun değil diyorum zaten

Yorumla
    • Kurtkitap
      Kurtkitap
      +1 yıl

@Milabeni nasıl yani kadın çok eşli değildir diyen sen değil miydin? Yanlış görmedim canım

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

Değildir derken doğasına uygun değil SONUÇLARI itibariyle demek istedim. Ama bi kelime okuyup hemen geçip yorum yazdığın için tam olarak ne demek istediğimi anlamadın O yüzden orada dedim ki git dene çok eşliliği ne oluyormuş Gör diye. Bak mesele şu Siz ilişkilerinizden çok daha fazla yıpranarak ve kalıcı etkilerle ayrılıyorsunuz. Buda kişinin PAİRBOUNDİNG yapısına zarar veriyor. Erkekde de var Kadında da Ama olay şu Kadın her ilişkiden sonra daha fazla yıprandığı için bu yapı zayıflıyor Adeta her erkekden Kod alıyor kafasına bunun yanında hele bide cinsel ilişkiye girerse Erkeğin spermleri beyinde birtakım etkileşimlere neden oluyor. Hatta çok ilişkiye giren kadınların Maskülen tavırlar içinde bulunduğu Bilinen bir GERÇEKTİR buda işin fiziksel boyutu Pratikde gider çok eşli şekilde ilişkide bulunursun Ama yapın gereği günün sonunda Pairbounding bağ kurma ve aidiyet duygusu kopacak her ilişkinden sanrıları diğerine taşır hale geleceksin Hatta bunların arasında Alfa dul vakasıda meydana gelebilir. Aldatan kadınlara anket yapılıyor. Sorulmuş Daha önce cinsel birliktelikleriniz felan oldu mu Diye En çok aldatan kadınlar en yüksek sayıyı vermiş TESADÜF MÜ? Erkek neden bakireliğe takıntılı neden kadının ilişki sayısı ve geçmisi önemli ve rahatsız ediyor. Olay ne onu içten içe rahatsız eden şey nedir. Yine yıllardan beri gelen Eğiltilmiş iç güdü diyor ki (Doğal olarak tarih boyunca yaşandı bu durumlar) bu kadından sana hayır gelmez git bakir bul. Buda yine bir bilinç altı piskoloji ve iç güdüsel bir durum. Yani işin toplumsal normlarla tam olarak alakası yok Özetle çok eşliliğe uygun değil derken bunu anlatmaya çalışıyorum Bak burada KS de de bin kere örneğini gördüm Kız konu açmış yazıyor Neden bilmiyorum ilişkilerimi 2 haftadan fazla sürdüremiyorum Neden diye Soruyorum Kaçıncı ilişkin 9 diyor. Tesadüf mü? Yani gider çok eşli olursun ama yapına uygun değil sonuçlarına katlanırsın mevzu bu sonrada Wall a çarparsın

Yorumla
    • Pocophone
      Pocophone
      +1 yıl

Ben belgesel izliyorum da sen yalnış örnekler getirdin. Saydığn hayvanlar uzak akrabalar sen yakın akrabalara bakacan şenpanzelere bonobolara

Yorumla
    • Kurtkitap
      Kurtkitap
      +1 yıl

@Milabeni Allahım yarabbim dayanamıyorum bu redpill kavramlarına çok cahilce ve dayanaksız. Direkt çok eşli değildir dedin kıvırma bu bir ikincisi sana zaten bu topumda ne erkeğin ne kadının buna başvuramayacağını söyledim bu iki hala aynı safsataya devam ediyorsun ama ben okumuyorum önüme makale at okuyayım

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

Attığım şeylerin makalesi var zaten Yine aynı şekilde boş boş safsata diyip geçiştiriyorsun Dayanak noktası zaten bu makaleler gidip araştırabilirsin Direk mi İndirek mi? Başta attığım yorumlarda UYGUN DEĞİLDİR doğası yapısı diyorum. Başvuranlar var işte bunlarda sonuçları Redpilin doğruluğunu zaten görüyoruz bunlarda tezleri doğruluyor Hatta Geçen azılı bir Alfa dul vakasıyla karşılaştım. Kızın biriyle dertleşiyorduk. Durmadan ve tekrar tekrar konu sürekli eski sevgilisine geliyor. Konuyu oraya çekiyorum buraya çekiyorum Bu piskolojiden kurtulsun diye 5 dk sonra yine konu eski sevgilisi oluyor Neden Cahilce safsata dediğin redpilin Alfa dul diye tanımladığı durumun karşılığını görüyorum. Daha önce bahsettim yine anlatmayacağım Üşendim artık en son dediğim gibi buyur Dene çok eşliliğe sonuçlarını göreceksin

Yorumla
    • Kurtkitap
      Kurtkitap
      +1 yıl

@Milabeni alfa dul yarabb 😂

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

Ne usandım bilemessin 🤣

Yorumla
    • lastnova
      lastnova
      +1 yıl

@Milabeni Bence çok eşlilikten farklı anlamlar çıkarıyorsunuz ikinizde. O yüzden bir kulvarda buluşamıyorsunuz.

Yorumla
    • lastnova
      lastnova
      +1 yıl

@Milabeni Knk şey yazmışsın erkeğin spermi kadının bir şeyini filan değiştirir demiştin. Onla alakalı bi makale var mı? Çünkü diğer izlediğim veya dinlediğim mecralar bunu yanlışlıyordu.

Yorumla
    • lastnova
      lastnova
      +1 yıl

@Milabeni Bu arada kadınların duvara çarpma mevzusu bağlanamadığı için değil. Elde etmek istediği kişi ona belli yaştan sonra bakmayacağı için öyle oluyor. Sadece kadınlar biraz daha yıpranıyor erkeklere nazaran bu da ilkel zamanlardan kalma bir şey. Onun dışında erkeklerle kapışmadığı sürece sıkıntı olmaz bence.

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

@lastnova Sperm konusu Karanlık rüyanın / İlişkiler hakkında Aykırı tespitler kanalında mevcutta tam olarak hangi videosunda bu makaleyi gösteriyordu Onu hatırlamıyorum. Wall yani duvar konusuda sadece o bahsettiğin konudan daha fazlasını içeriyor. Yani bi qnlamda buda duvara toslamak oluyor Neticede tabi bunu sadece yaş olarakda söyleyenler var Ben zaten genel çerçevede kullandım Sonuçta yine duvara vurur o kadın. Kapışma konusuda ayrıca bir garabet zaten reaktif kıskançlık doğası böyle bişi Hani soruyorsun erkek olsan ne yaparsın ilk dedikleri şey ayakda işemek 🤣 mümkün olsa ondada yarışmak kapışmak isterler. Ama anlamsız gerek yok Bu işte eşitlik saçmalığından doğan bir şey Tabi ki hukuk ve fırsatta tam eşitlik olmalı Ama iki cinsin bazı konularda fiziksel ve mental açıdan ciddi farklar varken Eşit algısıyla bakınca Kapıştırmak kaçınılmaz oluyor. Kimse ustun değil Ama her iki tarafın avantaj ve dezavantajı var Konuda bu zaten çok fazla ilişki yürütmede biz katbe kat biz daha iyiyiz ama onlarda Karşı cinse ulaşma konusunda bizden katbe kat iyi veya Kadınlar doğuştan değerdir. Ama erkekler mutlaka kendini inşaa etmeye mecbur hep böyle avantaj dej avantaj biri şu konuda biri bu konuda Ama kafa şu erkek osuruyorsa biz daha iyi si, cariz rekabeti 🤣

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

@lastnova Bu çok eşlilik hususunda mesele şu şurdan anlaşamadık kadın gider çok eşlilik yapar mı Yapar Ama mesele bunu yapıp yapmaması değil Bunu yapmaya elverişli yapısının olup olmamasıyla alakalı onca tez ve örneği o yüzden verdim. Çünkü bu erkeğin cinsel stratejisi kadın buna kendini zorlaesa bu tip sonuçlar beraberinde geliyor Yani çok eşlidir demekle çok eşliliğe elverişli olmak başka şeyler O yüzden yok dedim. Diğer türlü açıklamasız yok öyle bisi safsata der geçerim Redpill için dedikleri gibi Ama bunu gine feminist kafa pompalıyor Reaktif doğa gereği Bizimde doğamız böyle bizde çok eşliyiz önümüze gelenle beraber oluruz. Erkek doğası elverişli ya geri kalmamaları gerek Eğer gider bunu yaparsan sonucunda ne olacağı belli

Yorumla
    • Kurtkitap
      Kurtkitap
      +1 yıl

@Milabeni he tamam he 🤦🏻‍♀️

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

👍

Yorumla
  • iSooo1
    iSooo1 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 52%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Neden kadınlar tek bir erkekle yetinmiyor?

Erkeği ya da kadını yok... Yaşanmışlıklardan alınan iyi ya da kötü tecrübeler var. Bu tecrübelerden yola çıkarak kimisi kendini kötü yola atarken kimisi iyi yola atar. Birisi çok terk edildiği için psikolojik etkisinden çıkmanın yolunu biriyle olmuyorsa diğeriyle olura yönelir, birisi çok terk edildiği için bir daha ilişkilere yanaşmaz, birisi aşırı teklif aldığı için canı sıkıldıkça bir daldan diğer dala atlamayı tercih eder, birisi çok güvendiği kişiden aldığı aldatma haberinden sonra dengesizleşir, aldatılan kişide aldatmaya başlar, birisi eşi olana göz diker eşi ona güzel baktığı ve güzelleştirdiği için ama bu eşi olana bakan kişi düşünmüyor ki ona o güzelliği veren eşidir falan...

Çivisi çıkan insan kuduracak tabii...

Kimse suçlu değildi... Birisi attı kuyuya taş herkes domino taşı gibi tane tane suçtan muzdarip...

3
    0 Yorumla
  • Sarışıngenc23
    Sarışıngenc23 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Bence bunu genele vurmak iyi değil diyebilirim. Seven erkekte çok fazla var çevremde bile seven ve sevdiğine sadık çok arkadaşım var. Kızlar bence sevgili, eş seçiminde doğru kararlar veremiyor bunun sebebi sanırım ya tipi, ya da cüzdanı olduğu için karşısındaki kişiyi daha iyi tanımaya kendine zaman vermiyor en büyük sorun aslında bu diyebilirim.

1
    0 Yorumla
  • Strong_Warrior
    Strong_Warrior Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Böyle erkek düşmanı soruları hep öne çıkarıp vitrine koyuyorlar. Kadınlar daha çok aldatmasına rağmen bu sorunun vitrinde olması feministçe yani erkek düşmanı bir hareket. Ayrıca erkeklerin aldatmasının 1 kaç tane mantıklı nedeni var. 1. Si kadının erkekle ilişkiye girmiyor olması. 2. Kadınların çirkin ve orta tipli erkekleri zamanında red etmesi tiplerinden dolayı. Bu erkekler de kendilerini geliştiriyor her açıdan. Bu sefer güç elde edince hiçbir kıza acımıyor. Yani bence kadınlar bir boku hak etmiyor!!!

1
    0 Yorumla
  • SomeBodySomeOne
    SomeBodySomeOne Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Çünkü yetinmelerine gerek yok. Kadın, erkeğin talep oluşturduğu ve sahip olmak istediği bir değerdir. Talebin karşılığı arz edilmesidir. Talep var ve bunu karşılayan arz var. O zaman neden olanakları varken taleplerini kısıtlasınlar?

Özetle, bu sadece günümüz erkeklerine yüklenecek bir sorun değil. Kadın ve erkek, insanların tek eşli olmasına yönelik gelenekleri birlikte ortadan kaldırdılar. Bu nedenler kadınlar da değerlerini birden çok erkeğe sunuyorlar ve erkekler de bir kadınla idare etmek zorunda değiller.

0
    0 Yorumla
  • kira_black
    kira_black Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.

Her bironizde farklı farklı fizik, farklı farklı huylar var. ses tonunuz, elleriniz vs... siz kadınlar başlangıçta kendinize bakıyorsunuz makyaj , kokular, giyim vs... ileriki dönemde bir bakıyorum eski halden eser yok... Bazıları diyecekki doğum dan sonra oldum... doğum yapan ama spor vs ile tığ gibi olanda var. Yani sorunu kendinizde arayın. Bir erkek başkasına bakıyorsa... Biraz kadınlığınızi öne çıkarın, şikayet etmeyin, ve biraz düşünün benim ondan eksiğim nedir? Tabii karaktersiz erkekler konu dışı.

0
    2 Yorumla
    • deneymeney
      deneymeney
      +1 yıl

Bu geçerli sebep değil bence çünkü erkeklerde aynı şekilde çirkinleşiyor çoğunun saçı dökülüyor göbeği kendinden önce gidiyor eh kadında napsın böyle adamı? O da aldatırdı

Yorumla
    • kira_black
      kira_black
      +1 yıl

Aslında uymuyorsa yol ver gitsin? Ama eskinin aşkları, saygo, itaat günümüzde yok

Yorumla
  • beceriksiz94
    beceriksiz94 Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Şöyle ki aslinda yetiniyor ama kadın kaprisi arttıkça ve para sıkintilari yasam mucadelesi artik hic bir gizem kalmayinca artik karsi taraftan daha cabuk elestiriler geliyor surekli bir begenmemezlik hali sariyor surekli kavga gurultu erkek kaldiramayinca da acaba daha farkli heyecan var mi diyor olabilir... erkek sey oluyor belki kadinda da boyledir ulan yani niye beni anlamiyor

Yani kendini sorgulamayan kapris yapmayan biri olsun kafasinda aslinda erkek yatakta istedigini yapsin.. her seyi begensin..

Ya ben yapmadim ama sevgilim varken ondab bu sebeplerden uzaklasip otobuste kiz kestim yani ama aldatma tovbe haşa

0
    1 Yorumla
    • beceriksiz94
      beceriksiz94
      +1 yıl

Seveni aldatiyorsa o erkek zaten karaktersizdir ben evde sorun yasayip ta gidenleri anlattim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Aldatan kadınlara kızardım. Taki öküzün biri ile evli olduğumu idrak edene kadar. Ve nice ihmale uğrayan kadın var.. henüz aldatma aşamasına gelmedim. Ama beni ihmal ettiğinde sinirleniyorum. İnsan 12 gün karısına dokunmazsa sonucuna katlanır. Aynı şey erkek için de geçerli. Toplumumuzda hep başı ağrıyan kadın olarak lanse edilse de erkeklerde işten geldim yorgunum stresin var cümlesini çok kuruyor maalesef. Ha her şey yolunda olduğu halde aksiyon arayan da vardır. Hiç bir ilişki aynı değildir.

0
    5 Yorumla
    • -MST-
      -MST-
      +1 yıl

Fırsatı değerlendir

Yorumla
    • Müdrik
      Müdrik
      +1 yıl

Neden dokunmuyor? Sebebi yok mu yani? Bir de kocanı dinleyebilseydik...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Müdrik yaş 40 doymuş karıya kıza bu yaşa kadar. Bal fındık fıstık yaramıyo

Yorumla
    • -MST-
      -MST-
      +1 yıl

Büyük erkek problemleri bunlar.

Yorumla
    • Edep64
      Edep64
      +1 yıl

Başkası olabilir dikkat edin derim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Birinin yorumuna katiliyorum yorumlarda ki.. 50 lik oran vermiş hemcinsim. Dedigi gibi sadece erkek demek sacmalik. Çünkü kimin nasıl şartlar ya da istekleri yaşadığını bilemeyiz. Kimisi tüm şartlara uyuyordur erkek ama bir eksiktir ve karsilamiyordur kadının istediklerini.. sevgi aşk hersey değil. Snaa en uygun olanı ararsin. Sen herseyi yapmışsındır. Ama karşında ki kisi için bir şey daha önemlidir. Ve bunu bulamayınca çekip gitmek ister ya da başka arayışlara başvurur. Karşında ki kişiyi iyi dinlemek önemli olan. Bazıları karaktersiz buna katılıyorum...

0
    0 Yorumla
  • DoluRakıŞişesi
    DoluRakıŞişesi Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Ben genele bakmam. Her zaman kendim olarak yaşadım kendim olarak ölücem. Bir günlük bile olsa tek bir kadınla yetindim. Karakterime leke sürmek hamurun da yok. Benim için bitene kadar her zaman tek kadın olur. Ciddi bir ilişkiyse de ihanet olmadıkça terk etmem. Karşı taraf terk ederse de saygı duyarım. Zamanla unuturum.

1
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Senin gibi karakterli sevgilim olsun amin yenge yanlış anlama!

Yorumla
    • DoluRakıŞişesi
      DoluRakıŞişesi
      +1 yıl

Eyvallah bacım. Yengen de çok güzel ruha sahip duruşu olan bir kadın. Beni bu duruşumdan dolayı tercih etti zaten. Çünkü bilir ben bitti demeden bitmez. Ona da ihanet etmem.

Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

yengenin bu sitede takıldığından haberi var mı sfgsfsghfg adam en eski taktiği kullanmış bizden çok kalmadı yaa falan sfhsfg

Yorumla
    • DoluRakıŞişesi
      DoluRakıŞişesi
      +1 yıl

@pilly_bhebek yengen bu. Gözü hep üstümdedir bacım. O sana gereken cevabı verir. Onun cinsisin ya ben uğraşmak istemiyorum senle. d

Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

l*n bu etiketlediğin kadın geçen bi soruda erkeklerden uzak dur hayatını yaşa yazdı bi kıza :D kimle kafa buluyon hahahhhahha

Yorumla
    • DoluRakıŞişesi
      DoluRakıŞişesi
      +1 yıl

Büyük ihtimalle bana kızdığı içindir jdjsjjs bana sinir olunca öyle tepki verir o. Ben zor adamımdır iyi sabrediyor. Yani kaliteli bir kadın benim hatun, senin gibi fesat değil bacım

Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

sfghsfghsfgh millet harbiden o kadar saf ki size kredi çektirseler üzülmem mk

Yorumla
    • DoluRakıŞişesi
      DoluRakıŞişesi
      +1 yıl

Sen çok kabasın. Sevgilim ben sinirlenince üzülüyor diye sakın kalmaya çalışıyorum bir de kadınsın. Erkek olsan seni süzgeç ederdim de neyse seni 3 hayırla uğurladım

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Evet erkeklerden uzak durun sağlıklı ve huzurlu yaşayın kizlar , önce koca demeyin kendi ayaklarinizin üzerinde durun... hâlâ ayni fikirdeyim 😌
      Erkekleri sevmem hayatimdakiler (babam, kuzen, kardeş, o.. vs) hariç.

Yorumla
    • DoluRakıŞişesi
      DoluRakıŞişesi
      +1 yıl

@pilly_bhebek sen benden istesen de uzak duraman çünkü yanındayim. d

Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
    • Ne istediğini bilmemek
    • Çok kadınla görüşmeyi bir skor gibi görmek
    • Oturmamış karakter
    • Bağlanma, terkedilme korkusu
    • Ciddi ilişkinin sorumluluğundan kaçmak
    • Güzel seven adamları tenzih ediyorum yine 🙏
    2
    2 Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

Madde madde güzel olmuş.

Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      +1 yıl

@İndeepth teşekkürler

Yorumla
  • MelisaDurgun
    MelisaDurgun Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı.

Ayy keşke yaaa. Romantik erkekler yok amaaa. Dünya’nın en şirin ve sadık karakteri olan Jim Halpert bile John Krasinski eğer karşı çıkmasaydı dizide Pam’i aldatacakmışşşşş. Senaryoya bağlı kalınsa Jim bile yapacağı için sadık erkek kavramına inamıyorum ve John Krasinski’ye sonsuz saygı duyuyorum.

1
    0 Yorumla
  • anywaybtw
    anywaybtw Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Bu yetmeme konusunun içine girildiği zaman bir çok sebepten kaynaklanabilir.
    1- Kadın erkeğiyle çok düz (fantazisiz yapmak için yapmış olmak gibi) s. KS yapmasından kaynaklanabilir. Bu da zamanla hem kadın için hem erkek için sıkıcı hale gelebilir ve ister istemez erkek veya kadın farklılıklar için gözü dışarı kayabilir.
    2- Erkeğin arzularını (isteklerini) kadın yerine getirmiyor ise belli bir süreden sonra kadın erkeğe yetmemeye başlayabilir.
    3- Kadın o yaratılışından gelen cilvesini erkeğine kullanmaktan çekiniyor ise
    4 - Bu sadece yatak için değildir. Herhangi bir arkadaş ortamında, iş ortamında erkeğinin arkasında sağlam bir kadın varsa, her koşulda erkeğini savunacak onu utandırmayacak bir kadın varsa o erkek kendisi oranın kralı gibi hisseder. Bu da doğal haliyle hem aşkınızı güçlendirir hemde s. KS hayatınızı alevlendirir.

vs vs. konu başlığı ucu açık daha bir çok maddelendirilebilir.

0
    0 Yorumla
  • pradamella
    pradamella Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 84%
    +1 yıl

Erkek poligamiktir , kadın hipergamik , bizim cinsel stratejimiz vur geç tarzı, kadınların ise en iyi erkeğe ulaşmak. Aslında erkek aşıkken bir kadına başka kadınla seks yapıp aşık olduğu kadını sevebiliyor , ama kadın aldatırsa erkeğini sevemez, cinsel yapıdan dolayı, bu kavramları araştırabilirsiniz. Beni linçlemek isteyenler olacaktır. Ama ben diğer erkekler gibi size hayal satmıyorum. İyi akşamlar

0
    0 Yorumla
  • FiqHShott
    FiqHShott Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Yetinmesini bilenleri de üzüyorlar ama kendimden örnek vereyim ciddi ilişki düşünen bir insanım evliliğe kadar yürümek isteyen biriyim

Kaderime yazılı insanı bulmak istedim ama ne yazık ki bulamadım 5 defa reddedildim bedensel engelliyim diye kalpleri kötü insanları sevmişim sağolsunlar aşık olmaktan nefret ettim onlar sayesinde

Sevdiğim kız için hayat kadınlarına gitmekten bile vazgeçtim cinsel hayatım yok ben sadece evlenince yani kendime ait olanı bulunca yapacağım inşAllah 🤲🤲

0
    0 Yorumla
  • KaramelMacchiato_
    KaramelMacchiato_ Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

Şimdi bunun yarısı karaktersizlik ve sadakatsizlik meselesi, diğer yarısı da ülkemizin dırdırcı, paragöz, frijit, gösterişçi ve egoist kadınları. Yani bazıları hakikaten sadakatsizliğinden yapıyo bunu. Ama bazı kadınlar da aldatılmayı hakediyo. Bazı erkeklerin de hakettiği gibi. Hakedenler de var yani. Kimse bunu inkar edemez.

0
    0 Yorumla
  • Bearcan
    Bearcan Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler bir kadına evlenme teklifi yapıp, bir kadına düğün masrafı için eşşek gibi çalışıyor, bir kadına göre gelecek planı yapıyor. Esas kadın neden hayatını, servetini, geleceğini paylaşan bir erkekle yetinmeyip çağdaşlık adı altında her fırsatta diğer erkeklere teşhircilik yapıyor?

0
    0 Yorumla
  • halil233
    halil233 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Vallaha dostum bir kadın bir erkekle yetiniyormu ki bir erkek bir kadınla yetinsin.

Bence birilerini yargılamak yerine insanların kendilerine bakması lazım.

yanlış anlama sana söylemiyorum sen iyi birisi olabilirsin fakat çoğunluk öyle değil.

Dolayısıyla buna karşı bir yorum yapamayacağım asrımız çok değişti insanlarda değişti.

0
    0 Yorumla
  • Abdullah54867
    Abdullah54867 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

bu sorunun tam tersi sorulması lazımdı bi erkek neden 1 tane kızla yatmak istesin? bu sorduğun soruya sadece şöyle savunma yaparsan kabul ederim onun haricindeki hiçbir savunmanı kabul etmem 7 tane erkek sıraya girse 7 tane erkek seni sırayla yapsa sen anca o zaman tatmin olurmuşsun sen şimdi burada benimle evlenen erkek başka kızla yatmasın istiyorsun çünkü eğer evlendiğin erkek başka kızla yatıp da eve gelirse bu kez seni tatmin edemez bence bu yüzden bu soruyu sordun

0
    1 Yorumla
    • Abdullah54867
      Abdullah54867
      +1 yıl

bu sorunun bilimsel cevabı: senin yumurtalık içine 2 tane sperm alabilir mi? bu yüzden 2 tane erkek istemiyorsun (kesin anlamamışsındır)

Yorumla
  • Bilgisayarsevenkız
    Bilgisayarsevenkız Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 63%
    +1 yıl

Dün onedioda bir yazı okumuştum. Tek kadınla yetinmeleri için hormona ihtiyaç varmış.Tek kadına bağlayan hormon

0
    1 Yorumla
    • hsgshshsg
      hsgshshsg
      +1 yıl

Fjxjxjjcjchxbdhxhzbz onedioysa doğrudur kanka :D

Yorumla
  • Masmavi100
    Masmavi100 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 69%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Çok normal , 40 yaşına kadar erkeklerin hormonları ağır basıyor , o kadar erken evleniyorlar ki gözleri hep dışarıda kalıyor , ancak gençliğini hızlı yaşamış erkekler 40 dan sonra sakinleşip sadık kalabiliyorlar

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O zaman sende erkeklerin hızlı yaşadığı kadınsın

Yorumla
    • Masmavi100
      Masmavi100
      +1 yıl

Bu sonuca nerden vardın?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

doyumsuzlar, sevmek için sever insan yani bunları ki de başka tarafını düşünmek için sever sürekli bi bahane ararlar sevmeyi bilmeyen insanlar sevgi veremezde zaten böyle dıyumsuz insanlara sinir oluyorum tek kadjn yetmio diğer kadınlarında kalbini kırıo

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Açık söyleyeyim ben sevdiğim kadına sadık kaldım senelerce 7 sene boyunca hemde o kadar güveniyordu ki bana aldatıyorum desem ben kendim yine inanmazdı ama gel gör ki başka bir sebebten ayrıldı o gün şunu anladım kadınların bir çoğu sadakati hak etmiyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Şöyle düşün neden tek çeşit meyve yok? Neden sadece yeşil elma yok? Elmanın bile çeşitleri var ve sadece birini yemekle yetinmiyoruz. Bunun yanında ananası var muzu var çileği karpuzu vs vs. Yok hayır ben sadece elmayla yetinicem diyor muyuz? Hayır. İşte genel olarak erkekler de böyle. Neden sadece elmayla yetinsin? Bu yüzden kendini kaptırmıcaksın işte. O aradığın sadece sana sadık erkek anca filmlerde olur.

0
    4 Yorumla
    • Yomeyamo
      Yomeyamo
      +1 yıl

İlla meyve salatası mı yapmak lazım?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Yomeyamo yapıyor işte napabilirsin?

Yorumla
    • Yomeyamo
      Yomeyamo
      +1 yıl

Sen de salata yapıyor musun hani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Yomeyamo yok dayı yapmiom.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Her kadının davranışları görüşü farklı olduğu için cazip geliyor. Bir kadının yapmadığı veya yapamadığı bir hareketi diğeri yapıyor, o da erkeğin hoşuna gidiyor.
    Cinselliktede aynı biri farklı diğeri farklı oluyor topladığında erkek hepsinden zevk almış oluyor.

0
    20 Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

her erkek de birbirinden farklı konuşması fantezileri davranışları vs. ama kadınlarda böylr bi istek yok? kadınlar farklı olduğu için değil siz çok eşli olduğunuz için böyle

Yorumla
    • Abdullah54867
      Abdullah54867
      +1 yıl

yav beni konuşturma senin yumurtalık içine 2 tane sperm alabilir mi? bu yüzden 2 tane erkek istemiyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@you4myselfcontrol Kadının kendine has ayrı bir hareket ve duruşu var, Bir başka kadının da farklı, aynı erkeğe farklı kadınlar daha farklı yaklaşabiliyor. Erkek te bundan zevk alıyor. Sonuçta vucut ten aynı.
      Sunum önemli.

Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

diyorum ki erkekler de birbirinden farklı :D

Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

@Abdullah54867 herkes çocuk doğurmak için sevişmiyor kadın aynı anda 2 penisi de içine alabilir anatomik olarak çok eşliliğe müsait olan kadındır sen de aynı anda iki kadına sokamazsın aynı anda yetemezsin vs. teknik bilgilerle edebiyat yapmaya gerek yok. ayrıca ikiz doğuran ve kardeşlerin babalarının farklı olduğu hikayeyi biliyorsundur?

Yorumla
    • Abdullah54867
      Abdullah54867
      +1 yıl

@you4myselfcontrol herkes çocuk doğurmak için sevişmiyor ama erkeklerin içindeki sperm sevişme emrini veriyor eğer erkekler sperm üretmeseydi biz de kızlar gibi yatmak istemezdik

Yorumla
    • you4myselfcontrol
      you4myselfcontrol
      +1 yıl

@Abdullah54867 bunlar teknikalite açıklamalarıyla mantığa bürüme çabaları. :D eşi varken başkasından hamile kalan sürüyle kadın var demekki kadınlarda tek erkeğe bağlı olma içgüdüsü diye bi şey yok

Yorumla
    • Abdullah54867
      Abdullah54867
      +1 yıl

@you4myselfcontrol benim anlatmak istediğim erkeklere sevişme emri veren sperm spermin amacı orta kilolu herhangi kızın içindeki yumurtanın içine girip insan olmaya hak kazanmak hatta bunu o kadar çok istiyor ki 1 milyon sperm yarış yapıyor

Yorumla
    • Abdullah54867
      Abdullah54867
      +1 yıl

@you4myselfcontrol demekki kadınlarda tek erkeğe bağlı olma içgüdüsü diye bi şey yok dedin ya soruyu soran şahıs bu dediğinin tam tersini savunuyor diye böyle yorumyaptım hatta sorduğu soruyu yemedimyaptığım yorumumu bulup okur musun ne dedim?

Yorumla
    • zİstilacıTürİnsan
      zİstilacıTürİnsan
      +1 yıl

yoo alabiliyor ikiz, üçüz beşiz nasıl oluşuyor sanıyon sen

Yorumla
    • zİstilacıTürİnsan
      zİstilacıTürİnsan
      +1 yıl

iki farklı kişiden aynanda hamile kalabilirde

Yorumla
    • Abdullah54867
      Abdullah54867
      +1 yıl

@zİstilacıTürİnsan sen de en son yorumumu okur musun?

Yorumla
    • zİstilacıTürİnsan
      zİstilacıTürİnsan
      +1 yıl

evet bağlılık yok eskisi gibi amaç intikam

Yorumla
    • zİstilacıTürİnsan
      zİstilacıTürİnsan
      +1 yıl

hem dediğim gibi aynanda farklı kişiden hamile kalanda var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@zİstilacıTürİnsan Aynı anda farklı spermden olabilir ama, Ayrı ayrı spermlerden iki farklı çocuk olmaz.

Yorumla
    • zİstilacıTürİnsan
      zİstilacıTürİnsan
      +1 yıl

olan var

Yorumla
    • zİstilacıTürİnsan
      zİstilacıTürİnsan
      +1 yıl

www.takvim.com.tr/.../iki_erkekten_ayni_anda_hamile_kalmis

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@zİstilacıTürİnsan Milyonda Bir, miş o kadarını da düşünmedim, hem ikiz olacak hem de farklı erkekten.

Yorumla
    • zİstilacıTürİnsan
      zİstilacıTürİnsan
      +1 yıl

sonuç olarak oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@zİstilacıTürİnsan Sana denk gelecek te

Yorumla
  • Kauss
    Kauss Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

İnsanoğlu çünkü
    Melek değiller

Bir erkek bir kadınla yetinir aslında ama 2. Bir kadın hatta erkeğin etrafında kadınlar olsun onu çok mutlu eder

Düşün yani
    Bir kadının etrafında yakışıklı erkekler var vb

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Pp midemi bulandırdı

Yorumla
    • Kauss
      Kauss
      +1 yıl

Bakmasaydın
      Soruna cevap verdim
      Boş yapma

Yorumla
  • SonMohikan71
    SonMohikan71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.

Niye yetmesin ortada kadin yok kani mayasi karakteri kisiligi bozuk adam insan olmadik kadinlarla dolu boyleyken de kadinlar boyle olunca erkeklerde öyle mi siz böyleyseniz biz de böyle yapariz diyorlar yani bunun suclusu kadinlar oluyor

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Knk önce yazmayı öğren

• SonMohikan71
      SonMohikan71
      +1 yıl

Cumhurbaskaniysan TDK başkanıysan dikkat ederim

• serkan82
    serkan82 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 95%
    +1 yıl

Eşit adil ve bakabileceksek 4 kadın denmiş neyi tartışıyorsun :) bilimsel tarafı erkek türünün devamı için bir çok dişi ile birleşir kadın da türünün devamı için en ideal erkeği seçer. dağılabiliriz.

0
    0 Yorumla
  • ca_nnnnnn
    ca_nnnnnn Takip Et
    Guru Yaş: 52 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 918 cevap paylaştı.

Erkeğin cinsel doyumsuuğu var mesela kadınin bir defa orgaz olması erkeğin onndefa orgazma esitmis bayan orgazm dan sonra on gün istemez erkek orgazmdan sonra onndakika sonra ister olay bu

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yanlış bilgi bu tam tersi git biraz araştırda gel

Yorumla
    • ca_nnnnnn
      ca_nnnnnn
      +1 yıl

İşine gelmediği için olmasın

Yorumla
    • Croyz1n26
      Croyz1n26
      +1 yıl

Doğru değil.

Yorumla
    • ca_nnnnnn
      ca_nnnnnn
      +1 yıl

@Croyz1n26 benimkimi doğru değil ablacım

Yorumla
    • Croyz1n26
      Croyz1n26
      +1 yıl

Evett.

Yorumla
    • ca_nnnnnn
      ca_nnnnnn
      +1 yıl

@Croyz1n26 saygı duyuyorum sizlere ablacım birgün dedigimin doğru olduğunu anlayacaksınız ne diyeyim

Yorumla
    • Croyz1n26
      Croyz1n26
      +1 yıl

Dediğin bizim için doğru değilmiş demekki. Sen onu isteksizlere söyle. Seksi de kötü bi şey gibi lanse edip durmayın.

Yorumla
    • ca_nnnnnn
      ca_nnnnnn
      +1 yıl

@Croyz1n26 iyide ben kötü olarak göstermesini sadece bayanların orgzmi erkeklerden daha fazla bu yüzden bayanlar geç istek duyar sekse erkekler erken duyar demek istedim

Yorumla
  • niceness
    niceness Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Artık kadınlara da tek bir erkek yetmiyor. İnsanlık olarak doyumsuzlaştık. Hiçbir şey fazla gelmiyor bizlere, hep eksik buluyoruz her şeyi. Ar damarı çatladı insanlığın. Başka ne denilebilir ki...

1
    0 Yorumla
  • YellowQueen98
    YellowQueen98 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Kendilerini herşeyin sahibi gördükleri için olabilir mi acaba. Çoğu kadınları eğlence aracı olarak görüyor kaç kadın olursa o kadar hava atıyorlar.

0
    0 Yorumla
  • AsabiÖküz
    AsabiÖküz Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 96%
    +1 yıl

34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu garı bulduk da biz mi yetinmedik yavrum

0
    0 Yorumla
  • Mirza_Pianist_13
    Mirza_Pianist_13 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Erkekler aşkı kadınlara sahip olmak için kullanıyor çünkü, aşkı gerçekten bilmiyorlar aslında kulaktan duyma bilgilerle kadınları oyalıyorlar.
    3 erkeğin oturup aşktan söz ettiğini göremezsiniz mesela, ama sorsan hepsi bir kadına aşık. 3 erkekten biri oturup aşktan söz etse diğer 2 si dinlemez bile.
    Kalbinde duygu olmayan bir adamda, kalbiyle değil hormonlarıyla hareket ettiği için her kadına bakar.

0
    0 Yorumla
  • huwboy34
    huwboy34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı.

Aklımdaki bana gelse keşke. Neredeyse 1 yıldır görmüyorum ama ondan başkasında da bakamıyorum sanki gözü beni hep görüyor bana da ondan başka hiçbir kız güzel gelmiyor.

0
    0 Yorumla
  • Mhmtkrds633
    Mhmtkrds633 Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl

Hangi erkek o karakterine bakın aile terbiyesine dininene bakın her erkek değil Allatan korkan Eşini seven bir tane yeterdir Kalbine canına koyar sevdiğini

0
    0 Yorumla
  • beyazyakalıanarşist
    beyazyakalıanarşist Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Bir tek kadın bile girmedi hayatıma çok girmek isteyen oldu ama hiçbirini hayatıma dahil etmedim. Doğru kadın çıksaydı karşıma sırtımda taşırdım son nefesime kadar

0
    1 Yorumla
    • beyazyakalıanarşist
      beyazyakalıanarşist
      +1 yıl

Yetinen erkek var siz bulamıyorsunuz yanlış yerlerde arıyorsunuz çünkü

Yorumla
  • Mehmetterece
    Mehmetterece Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Toplum erkekleri rahat yetiştiriyor her kadına sahip olma hakları varmıs gibi sonrada erkekler bu hale geliyo abaza ve aşırı rahat kadınlarla konuşma gibi

0
    0 Yorumla
  • michael_k
    michael_k Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Yooo yetiniyoruz, yani tabi söylediğin genel anlamda doğru ve çoğu kişi yetinmiyor sürekli gözü dışarıda ancak bu durum istisnasız herkes için geçerli değil.

0
    0 Yorumla
  • deneymeney
    deneymeney Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Yetinen adamlar var kişilik meselesi bu. Çok güzel seven düzgün adamlar var ama tabii ki sayıları az. Az olduğu için bulması zor. Umudumuzu kaybetmeyelim yinede.😊

0
    0 Yorumla
  • Rosekokusu
    Rosekokusu Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

daldan dala konuyorlar ama sanalda öyleler.. ne bileyim ben birine mesaj atsam duygumu belirtsem ikinci bir kişiye yazamam.. oohoo adam yüzlerce kişiye yazıyor

0
    0 Yorumla
  • Lütfetmedinizefenim
    Lütfetmedinizefenim Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Gebelikleri bu şekilde olsada
    Günümüz çağı arzulari istekleri doyurmaya yönelik olduğundan
    Erkekler bu davranışı daha rahat yapabiliyor
    Geçmiş zamanlardada normal karşılanıyordu

0
    0 Yorumla
  • _GEYGünlükleri_
    _GEYGünlükleri_ Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Bu sadece erkeğe yüklenmez kadının da yetersizliği dışarı itebilir tabi bu erkeklerin masum göstermez erkeklerde daha ilgili ve tek eşliliğe önem vermeliler

0
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.

Ruh eşini bulamadıkları için muhtelemen alternatif güzellikleri ile bedenini tatmin ediyorlar. Yetinmesi için kafa dengi bulmak şart. O olmayınca aç gözlülık doğuyor.

0
    0 Yorumla
  • Müdrik
    Müdrik Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 89%
    +1 yıl

Yetinenler var da kadınlar onlarla yetinmiyor. Esra Erol'un programında her gün kadın/lar kocasını bırakıp zinacısının yanına kaçıyor.

0
    0 Yorumla
  • Nocans
    Nocans Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Yetenlerde var size hep karaktersizi denk gelmiş Tüm erkekler öyle deyip bu ahlaksızları çekmeyin

0
    0 Yorumla
  • champliver
    champliver Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.

Ne alaka kadınlar asıl günümüzde tek erkek ile yetinmiyor bir sürü kişi yazıyor yürüyor diye hepsini bir idare ediyorlar.

0
    0 Yorumla
  • BenimHepUmudumVar
    BenimHepUmudumVar Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 69%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Kadınlar çapkın erkeklere tövbe haşa Allah gibi tapıyor ama sadık erkekleri şeytanmış gibi taşlıyor. Mevzu budur. her şey bundan kaynaklı...

0
    0 Yorumla
  • curlyboyyy
    curlyboyyy Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Şöyle düşün hayat bir okyanus kadınlar da balık, erkekler de oltayı atan kişi. Bir sürü balık varken neden tek bir balıkla yetinelim.

0
    0 Yorumla
  • Paranoyak-Maan
    Paranoyak-Maan Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.

Absürt bir genelleme olmuş.
    Tek kadınla yetinmeyeni sen kabul ettikten sonra tek kadınla yetinen ne yapsın?

cut.

0
    0 Yorumla
  • Powermen
    Powermen Takip Et
    Master Yaş: 26
    +1 yıl

1 kadın gelmiyor ki başımıza tatlı bela olsun... Konuştuğum yok şu an karı kızda da gözüm yok denk gelirse sohbet kurarım hoşuma giderse devam gitmezse uzaktan konuşurum

0
    1 Yorumla
    • Powermen
      Powermen
      +1 yıl

Veya konuşmayı keserim

Yorumla
  • mythh
    mythh Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

İnsanların çoğu kendi iradesiyle yaptıkları yanlış tercih ve seçimleri başkalarının omuzlarına yüklemek isterler, durum bundan ibaret.

0
    0 Yorumla
  • İstanbul_bey
    İstanbul_bey Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Erkege tek bir kadın yetmiyor kadına tek erkek yeter..

sadece ironi yaptım ciddiye almayın 😂

0
    0 Yorumla
  • Mehmetkarsliogluu
    Mehmetkarsliogluu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl

Erkekler elde ettiği zaman bir kadını hevasi kaçar dışarı kayar gözü hemen şuda var ki eğer cinsel istekleri karşılamıyorsa da kaçar

0
    0 Yorumla
  • ErtugrulKARTAL1903
    ErtugrulKARTAL1903 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 68%
    +1 yıl

Çünkü her kadın bir değil ve kadınlar ne istediğini bilmiyorlar. Bir zaman sonra sıkılıyoruz.

0
    0 Yorumla
  • G-Ü-V-E-N
    G-Ü-V-E-N Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl

kadın ya da erkek yetersiz ise, iki cinsde yetinmez. net. aç gözlü insanlar heryerde vardır. istisnalarda hiç bir zaman kaideyi bozmaz şeker.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (210)
Devamını Gör(255)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Neden erkekler bir tek kadınla yetinmiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Neden erkekler tek bir kadınla yetinmiyor? 183 cevap verildi
Neden erkekler tek bir kadınla yetinmiyor? 40 cevap verildi
Erkekler neden tek kadınla yetinmiyor? 25 cevap verildi
Erkekler neden tek kadınla yetinmez? 15 cevap verildi
Erkekler neden tek kadinla yetinmezler? 19 cevap verildi
Erkekler neden tek bir kadınla yetinmeyi bilmiyor? 34 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Konuşmadan önce düşünür müsünüz?
  • Saçlarınızın modelini ne sıklıkla değiştiriyorsunuz?
  • Sert müzikleri sever misin?
  • Saçlarınızı ne sıklıkla kestiriyorsunuz?
  • Dünya Kupası 2026 Türkiye grup maç saatleri size uygun mu, canlı izleyecek misiniz?
  • Regl oldum karnıma ara ara sancı giriyor, bana gecmiş olsun demek ister misiniz?
  • Buradan mesajlaşmaktan en keyif aldığınız arkadaşınız kim?
  • Gece saatlerinde tost yer misiniz?
  • Sevgilinizin karşı cinsten kankası olabilir mi?
  • Gece aldığınız kararlar sağlıklı oluyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨