AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
194Cevap
Kişiden kişiye değişir bu durum genelleme yapmak mantıklı değil şahsen ben tek kadınla yetinirim
#Hükümdar
Bence öyle değil gerçek aşka sahip bir erkek asla başkasını düşünemez.
Benim hayatımda bir kadın olsaydı ömür boyu onla yetinirdim
Vallah hayatımda hiç kız arkadaşım olmadı pek de kimsenin peşinden koşmadım daha yeni yeni koşmaya başladım ve şimdi de vazgeçtim siz de kendinizi kafdaginda sanıyorsunuz ama yanlış yapıyorsunuz insanın kalbini kırıyorsunuz
Cok sacma bir soru. Dunyada neyin 1 tanesiyle yetiniyorsun bana soyler misin? Kadinlarin da eline firat gecirenler neler yapiyor biliyoruz
Erkekler yetinmez evet ama adam gibi karakterli sevdiğine sadık insanlar yetinmeyi çok iyi bilir
Asko çoğu Türk erkeği fakirlikten 1 taneyi bile bulamıyor jshxjsjdj Salla
Doğru kişiyi bulsak yetincezde hep bir sorun dert..
Ne demek yetinmiyor biri ile olurken bı kişi daha olsa diyene denk gelmedim hâlâ
Kadınlar da yetinmiyor tv lerde ve çevremde kadınlar daha çok aldatıyor görüyoruz
İnsanlar neden tek bir insanla yetinmiyor diye soruyu sorabiliriz ben şahsen hayatım da şu an kimse yok ama bir kişi olunca ikinciye ne gerek var galiba bu yüzden kaybediyoruz
Neden yetinsin ki erkekler istekli oluyor kadınlarda da o kadar istekli olmuyor erkeğine yetmiyor erkekte ne yapsın tabi dışarıda da başka kadınlardan yetinmeye çalışıyor
Bu beklentiye göre degisir sırf arkadan vermiyor diye eskorta giden evliler var
Çünkü onların içinde Yay burcu erkeği yatıyor
tabiatı öyle erkeğin evrimsel bir şey. kadında, erkeğin onu ve çocuğu korumasını sağlamak için aşkı evrimleştirmiş. o da duygusal bağ arıyor herkesle. bu kadar basit.
birkaç tane pıç erkeğe bakıp hepsine aynı demek saçma olur
Suçu kendinizde arayın tek ve yetinen erkeklere bakmıyorsunuz etrafı kız dolu ve aldatmaya meyilli erkeklerin arkasından koşuyonuz sonra erkekler şöyle böyle diyonuz
Erkekler tek değil kadınlarda yetinmiyor çoğu ben mesela sıkılırım. TEK ERKEKLE YAPAMAM
Vayyyuuuu
Öyle sıkıcı
Hayr😀
Lütfen 🙏
Bak kactr gizli denk gelip sohbet ediyoruz
İstek. atm
Doğuştan öyle değil. Erkeklik bişey de yok suç sizde tamamen...
Bana yetiyor 1 tane olsun ya da hiç olmasın ben bağlı bir insanim
Benim ne sucum var ya ben evde televizyon izliyom...
Sanki kizlar günah keçisi dimi ağzımı açtırmayin kızlarında ne mal olduğunu biliyorum eyr kiz kızsa ahlakını ve ahlaklı birisine bakar erkekte erkekse ahlaklı bir kıza yaklasir
Doyumsuzluktan yani bir kadınla değil tüm kadınlarla heyecanı ve tutkuyu yaşamak istedikleri için
senle tanışmadığı için olabilir
yani evet maalesef yetinemiyorlar ben de bu yüzden sevgili yapmıyorum sadece cinsellik yaşıyorum erkeklerle
En iyisini sen yapiyorsun
Dünya güzeli de gelse sevdiğimden başkasını sevmem gayet de yeter ama işte sevdiğimin de beni sevmesi lazım :(
O bir tek kadın bazı konularda eksikse ve eksikleri umrunda olmadan yaşamaya devam ediyorsa o zaman erkeğe belli bir zaman sonra yetmeyebilir.
Sanıyorum yeni neslin genel sorunu bu doyumsuzluk sadece erkeklerde değil kızlarda da gördüğüm durum bu
Erkeksen erkeğe değişir ama bence sıkılmak farklı ten farklı kişi istiyorlardır hani bi laf var hergün pilav yenmez gibi
Bence tamamıyla karakter meselesi. Kadınların karakteri oturmamış erkekleri seçmekten vazgecmesi gerek.
Erkeğini her konuda doyuran kadın aldatılmaz asla. Erkekte kadınını doyurursa kadında aldatmaz
biz de bir tek erkekle yetinmiyoruz onemi yok o yuzden
Yaşasın dürüstlük
yine de fazla durustluk guzellemesi yapmaya gerek yok
Yok dürüstlüyü ben çok severim
Valla ya naparsan yap her şey yolundayken bile sürekli dışarda gözleri arayış içindeler😕
Genelleme yapmamak lazım. Bu biraz karakter meselesi. Aynı şey kadınlar için de geçerli.
Bence aynı karaktere sen de sahipsin ütü masası
Ne alaka be bugüne kadar başka kimseye bakmadım kim olduğunu da biliyorum senin böyle söylemen çok tuhaf asıl
Biliyormuş 🤣 sen demiyor muydun erkeğin fıtratında var çok eşlilik diye
La makara yapıyorum onu da mı anlamıyorsunuz şu sitenin seviyesine daha ne kadar inebilirim onu düşünüyorum 😄
En zeki sensin
Ben tek kızla yetiniyorum neden ozaman kızlar terk ediyor aldatıyor beni söyle bana simdi
Gerçekten seven sevdiğine sadık olur, aldatıyorsa gerçekten sevmemiştir.
Boş herifler sizi buluyor işi gücü olmadigi içinde aklı fikri uçkurunda oluyor
Kocam beni aldatıyor telefonuna gizlice baktım bi kadinla sanal seks falan yapıyor gün içinde aramalar mesajlar falan var erkek adıyla kaydetmiş bide söylemedim daha ne yapacağımı bilmiyorum
Yetiniyoz derken karşımıza at gibi olan mükemmel giyinen kızlar çıkıyor. Aklımız karışıyor
Tek kadınla yetenemeyen erkeğin aklı o elde edemediği tek kadındadır belkide.
Kızlar da artık 1 tane erkekle yetinmemeye başladı bizde onlara benzedik shsjsj
ben kaçıncı sıradayım
Gözü sadece sevdiğini gören onu her anlamda mutlu eden istekli sevgiliyle neden yetinmesin insan.
Doyumsuzlar her zaman daha fazlasını isterler çünkü
Onu ben erkek olduğum halde halen çözemedim senin cozmende zor
Sapık insanları baz alıp neden herkes tüm erkekleri yargılıyor
Maymun iştahlı oldukları için
Doyumsuzlar
Çünkü tek kadın tek başına yetmiyor 😄
Kadınlardan ötürü...
Genelleme yapmayalım lütfen
Neden önemli değil sonuca odaklan
Bu devirde bir kadina on erkek yeymiyor
Doyumsuzluk kanlarında var
Onların gozunde kadin degersiz varlik oldugu icin
Ben yetiniyorum da tekini bile bulamıyorum
Maymun iştahlı derler ya, işte ondan
Siz abaza çapkın erkekleri seçiyorsunuz. başka soru?
Daha çok kadınlara bir erkek yetmiyor test ettim onayladım
Sizce hep erkekler mi suçlu acaba?
Sadece erkeklere özgü bir şey değil bu.
Bence kadınlar da tek erkekle yetinmiyor.