Hülya Avşar, hayatında kimse olmadığını açıkladı ve bir erkekte aradığı kriterleri anlattı: “Erkeğin benden akıllı olmasını isterim, sapyoseksüelim yani zeki erkeğe bayılırım. Bunları bir araya getirecek birisi varsa, hemen bana haber verin.”
Başarılarından, sosyal çevresi ve sosyalliğindan, her konuda bir fikrinin olması ve bilmediği konuları kabullenebilmesiden, hayata bakış açısından, sakinliğini koruyabilen ve öfkesini kontrol etmesinden, mantıklı, nerede nasıl espri yapacağını dozunu bilen, yapılan espriyi veya kinayeyi anlayabilen gibi gibi bu kişi zekidir.
Genellikle kurduğu cümlelerden ya da davranışlarından veya sorularından anlayabiliriz. eğer kendi kararlarını verebiliyorsa iyi empati yapabiliyorsa karşısında ki kişiyi önce dinleyip sonra konuşuyorsa zeki diyebiliriz. tabi ki burada zeka türleri farklıdır. mesela ben duygusal zeka olarak daha iyi olduğumu düşünüyorum.
Birde yaptığı espriler de bence zekasını gösterebilir. veya problem çözmede ne kadar başarılı olduğu ile ilgili.
Zeki kimseler hem gerçek dünya ile bağlarını koparmazlar ve hem de hayal dünyası içinde yaşarlar. Ancak düşünceleri ve hayalleri her zaman uçsuz bucaksız olmuştur. Ayrıca son derece inatçı bir kimliğe sahip olan zeki insanlar akıllarına koydukları şeyi imkansıza yakın dahi olsa gerçekleştirmeden durmazlar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Benim sevdiğim öyle bir yıldır beraberiz ve gerçekten kurduğum kinayeli cümle dahi hemen dikkatini çekiyor ve ne anlamda soylediysem bana açıklıyor emoji bile dikkatini çeker bunu şu anlamda mi attın diye yararı olduğu gibi böyle biriyle olmanın zararı da var
Hülya Avşar şu an şu saniye beni arasın gel birlikte olalım desin kabul etmem üstüne para teklifi etsin ki eder düşkün bir kadındır yine kabul etmem o simit hikayesinden çok önce sildik çıkardık biz bu saray soytarılarını hayatımızdan Türk milletine ihanet eden tiplerle işimiz olmaz bizim. O gitsin miami de çok güzel 40 yaş üstü karıları düzen kulüpler var güzel siyahi arkadaşlar var ilgilenirler kendisiyle bizi çok büyük hayal kırıklıklarına uğratmış biridir.
valla bir sürü etken var ama ben genelde bunları harmanlarım kafamda ve hissederim yani ya zekidir ya ortasıdır ya değildir :D belli şeylere bağlamam ben zekiliği, kafasının ne denli bastığıyla, işlem gücüyle, hızıyla verdiği tepkiler ve tepki hızıyla. Bir çok şeyi gözlemlerim yani.
Herşeye bir cevabı varsa hazır cevapsa zekidir Şaziye. Mesela kriz anında hemen çözüm üretiyorsa acayip zekidir. Şener Şen diyor ya yaz kızım 2 kamyon kum 1 kamyon çimento 🤣. Bunun yapan çok fenadır 😄
Yiaaa seviliyorsun adamım yaa❤️ Ben bazen kızıyorum kendime sen endişelenme 😂 en yakın dostumu bazen yanlış anlayabiliyorum, evet böyle bir özelliğim yazık ki var.
Üslubundan ve karakterinden anlaşılır. Küfreden birinde zeka aramam mesela. Ya da kaba saba birinde. İçindeki dünya büyüdükçe etrafındaki dünya küçülüyor çok sevdiğim bir söz. İçinde de, dışında da yaşayabilen ve öğrenmekten asla vazgeçmeyen biri zekidir benim için ¢
Pratik zeka, hafıza, hızlı çözümler üretme, söylediğini anlama, hızlı yorumlama ve nerde nasıl konuşacağını ve davranacağını hızlı analiz edip icraatinden…
Sapyoseksüel erkekler yalnızdır genelde, bulabilir gayette insanlar. Çünkü kadınlar sadece paraya ve gösterişe önem veriyor. Çok nadirdir sapyoseksüel kadın bulmak.