Nasıl ilişkiyi ilerletebilirim?

Üniversite hazırlık okuyorum, geçen hafta bir yılbaşı partisi düzenledik hazırlık sınıfımızla beraber. Danslar ve eğlenceler yapıldı. Sadede gelecek olursam vals oynanacağı sırada kimseden kimseye bir atılım yapılmadı ama bir kız hocamıza dönerek "bu sene kızlar erkekleri dansa kaldırsın" diyerek beni gösterip dansa kaldırdı. Bir süre dans ettikten sonra da bir iki sohbet ettik ve etkinlik dağıldı. Aslında kızla 4-5 aydır tanışık durumdayım lakin sohbet muhabbet adına 1-2 kereden fazla konuşmamışımdır. Farklı anlamlarda ona karşı hislerim yoktu ama dans ve ardından gelen sohbet ona karşı farkında olmadığım hislerimi açığa çıkardı diyebilirim. Zaten güzel buluyordum da tam anlamış oldum. Kendisi bir tıp öğrencisiyken ben yazılım mühendisiyim, binalar ayrı olacağı için bu senenin bitiminde farklı sınıflara geçeceğiz onunla direkt bir ilişkim olamayacak. En azından onu daha çok tanıma fırsatı istiyorum ama nasıl konu başlatacağımı çok bilmiyorum. Arkadaş grubum da onunla çok bir konuşma içerisinde bulunmamış. Yarım dönem kadar bir vaktim var. Ne yapmamı önerirsiniz?

Güncellemeler
+1 yıl
Üniversite hazırlık okuyorum, geçen hafta bir yılbaşı partisi düzenledik hazırlık sınıfımızla beraber. Danslar ve eğlenceler yapıldı. Sadede gelecek olursam vals oynanacağı sırada kimseden kimseye bir atılım yapılmadı ama bir kız hocamıza dönerek "bu sene kızlar erkekleri dansa kaldırsın" diyerek beni gösterip dansa kaldırdı. Bir süre dans ettikten sonra da bir iki sohbet ettik ve etkinlik dağıldı. Aslında kızla 4-5 aydır tanışık durumdayım lakin sohbet muhabbet adına 1-2 kereden fazla konuşmamı
Nasıl ilişkiyi ilerletebilirim?