Sizce bu ilişki nasıl devam etmeli? Kafa karışıklığımı ne yapacağım?

Birisi benimle sosyal medya aracılığı ile görüşmek istedi görüştüm birkaç kez. Çocuk o kadar saf ve masum ki anlatamam kız ortamı falan hiç olmamış. Bu da çok garip geldi bu zamanda olup😅 Çok merhametli ve efendi. Fotığraf çekiliyoruz izin alıyor yaklaşmamda sakınca var mı? Beline dokunabilir miyim falan diye? Görseniz benimle görüşürken mülakata gelmiş kadar gergin. Ben bu çocuğa işte uzak mesafe olacağız vs vs diyerek canını sıktım bir sonraki buluşmaya o kadar yıkılmış geldi ki anlatamam dokunsam ağlayacak moddaydı. Konuşmasına ufak takıldık birkaç kelimeye dşyelim ve tipi aradığım düştümmm diyeceğim tip değil. Arkadaşım da böykesini arasan bulamazsıbulamazsın haberin olsun diyor. Ne yapsam nasıl devam etzem emin değilim. Çocuk her şeyi benim için göze alacak tarzda biri. Onu da üzmek istemiyorum ama ne yapmam gerektiğini ben de bilmiyorum. Hiç bir şeyi sorun ettirmiyor mesafeyi dahi. İnsanlar nasıl aşık oluyor, seviyor ve tamam bu diyor valla anlamıyorum. Kelke bunu ben de bilsem. Kimse ile sevgili olamadım. Yakışıklı ve statüsü yükseği mi arasam bunla mı devam etsem kafam karışık. Bir tarafım yaşın genç boş ver aradığını bulursun diyor bir tarafım da ya onun gibi çıkmazsa diyor.
Sizce bu ilişki nasıl devam etmeli? Kafa karışıklığımı ne yapacağım?