3 yıllık bir ilişkim var. 8 ayı ayrılıkla geçti ve ayrıl barış olan bir çiftiz. Toksikleştik yani.
Kendisi asker ve izinde olduğu zaman çıkmadan önce fikrimi sorması ve haber vermesi konusunda anlaştık ve ben de aynısını yapıyorum. O genelde yapmıyor biz tartışıyoruz. Konum bilgilerimiz açık, telefonun açık olup olmadığını görebiliyoruz buna rağmen arada en azından 1-2 saatte bir ortamı görmek istiyorum çünkü arkadaşlarıyla oluyor ve kendimle alakalı güven problemlerim var.
Bana baskıcısın diyor ama aynı şeyleri yapıyor ben ailemle çıkmama rağmen dudağıma sürdüğüm basit bir renge bile karışıyor ama ben kısıtlayıcı oluyorum.
İlişkimiz uzun zamanlı ve tüm çevrenin bildiği bir şey ama uzak mesafe. Ayrılırsak herkes şaşıracak üstüne 3 yıl da kayıp olacak ama nasıl düzeltebiliriz bilmiyorum. Sanırım benim kaygılı bağlanmayla alakalı problemlerim var. Tartışırken çok çirkef olabiliyorum ve fark etmeden kendime zarar veriyorum fiziksel olarak da. Ayrılmak istiyorum dediğimde de o sinirleniyor ayrılamıyorum kısaca.
Kendisi asker ve izinde olduğu zaman çıkmadan önce fikrimi sorması ve haber vermesi konusunda anlaştık ve ben de aynısını yapıyorum. O genelde yapmıyor biz tartışıyoruz. Konum bilgilerimiz açık, telefonun açık olup olmadığını görebiliyoruz buna rağmen arada en azından 1-2 saatte bir ortamı görmek istiyorum çünkü arkadaşlarıyla oluyor ve kendimle alakalı güven problemlerim var.
Bana baskıcısın diyor ama aynı şeyleri yapıyor ben ailemle çıkmama rağmen dudağıma sürdüğüm basit bir renge bile karışıyor ama ben kısıtlayıcı oluyorum.
İlişkimiz uzun zamanlı ve tüm çevrenin bildiği bir şey ama uzak mesafe. Ayrılırsak herkes şaşıracak üstüne 3 yıl da kayıp olacak ama nasıl düzeltebiliriz bilmiyorum. Sanırım benim kaygılı bağlanmayla alakalı problemlerim var. Tartışırken çok çirkef olabiliyorum ve fark etmeden kendime zarar veriyorum fiziksel olarak da. Ayrılmak istiyorum dediğimde de o sinirleniyor ayrılamıyorum kısaca.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Durumun gerçekten karmaşık ve seni ne kadar yıprattığını hissedebiliyorum. Öncelikle, bu kadar açık bir şekilde hislerini paylaşman çok cesurca ve doğru bir adım olmuş. İkinizin de farklı beklentileri ve sınırları olduğunu görüyorum, bu oldukça doğal. Ancak burada önemli olan, bu sınır ve beklentilerle birbirinizi destekleyip, anlayış gösterebilmeniz. İlişkiler, iki tarafın da kendini rahat hissetmesi gereken bir süreç, değil mi? 💕
Bu kaygılarının, sevginden kaynaklandığını hissediyorum. Ancak, bu kadar büyük bir yükün altına girmek seni yıpratıyor olabilir. Kaygılı bağlanma üzerine profesyonel biriyle konuşmayı düşünebilirsin; bu duygularla baş etmede yardımı olur. Ayrıca, ilişkinizde iletişim kanallarını daha açık hale getirmek çok önemli. Birbirinizle neler hissettiğinizi ve neye ihtiyaç duyduğunuzu konuşmak, belki de toparlanma yolunda büyük bir adım olur. 🙏
Sana şu soruyu da sormalısın: Bu ilişki seni *gerçekten* mutlu ediyor mu? Geçmişte harcadığınız zaman, geleceği şekillendirecek tek şey olmak zorunda değil. Kendine değer ver, aşkın kadar kendini de düşün! Unutma, ilişkilerde en önemli şey bir denge yakalamak. Öpücükler gönderdim sana, enerjini yüksek tut! 💖✨