İlişkimi Nasıl Düzeltebilirim?

Yardımınıza ihtiyacım var. Partnerimle aramızda bazı sorunlar vardı ve bir süre ara vermeye karar vermiştik. Üç günlük aradan sonra bana mesaj attı. Ne istediğim konusunda kararlıyım zamanla düzelebiliriz yazan bir mesaj. Bende bunu kabul ettim ve zamanla düzeliriz deyerek devam etmeye karar verdik. Fakat benimle yeterince ilgilenmiyor, sevgisini belli etmiyor, değerli olduğumu bana hissettirmiyor. Dün bana onun şaka olarak algıladığı bir davranışı gösterdi ama ben rahatsız olduğumu söylediğimde hatalıydım kusura bakma demek yerine, saçmaladığımı ve abarttığımı söyledi. Başka bir konuşmada güler bir şekilde 5 gram aklın var deyerek dalga geçti. Ona rahatsız olduğumu söylediğimde şakaydı diyerek konuyu kapattı. Kaç gündür hasta olmama rağmen iyi hissetmediğimi bilmesine rağmen benimle özel olarak ilgilenmiyor, nasıl olduğumu sormuyor. Ama ilişki hakkında konuşacak olduğumda da zamanla düzeleceğiz diyor ve bitmesine de izin vermiyor. Günde maximum 2-3 saat düzgün konuşuyoruz. İlgi istediğimi söylediğimde şu an benden ilgi bekleyemezsin çünkü düzelme aşamasındayız ve şu an sana istediğin ilgiyi veremem diyor. Yaptığı bazı şeylerin saygısızlık olduğunu düşünüyorum ve bundan rahatsızım. Ona söylediğimde de beklediğim karşılığı alamadığım için konuyu çok açmıyorum. Onu sevdiğim için devam ettiriyorum yoksa bu ilişkide durmam zaten. Ona bunlara rağmen nasıl davranmalıyım? Yoksa bu ilişkiyi gerçek anlamda bitirmeli miyim? Sizce bu ilişki gerçekten düzelebilir mi? Düzelmesi için ona nasıl bir konuşma yapmam gerekli?
İlişkimi Nasıl Düzeltebilirim?