Biz 1 sene 7 ay kadar beraberiz ve çok şey yaşadık çok kavga ettik çok sorun yaşadık dün ara vermeye karar verdik ama ilişkiye degil sadece birbirimizle iletişim geçmeme kararı aldık ben sonra yapamam dedim ama sonra kötü hissettim ve tamam yapalım dedim bu bize iyi gelcekti ama bu gün arkadaşlarıyla beraber bide bi kız la beraber oda arkadaşının arkadaşıymış okey oynamaya gittiler benim haberim yok çünkü konuşmuyoruz bu nu ben varken yapamaz dı benim arkadaşım aradı söyledi bende onu arayıp o masadan kalkmasını söyledim bana beni zorla getirdiler ve şu an kalkarsam ayıp olur dedi bende kalk yoksa biter dedim oda bitsim sıkıldım artık dedi sonra biraz tartıştık ve yüzüne kapattım bu ondan sonra bana haber veren arkadaşımı arayıp konuşmuş işte ilişkimiz bitti kıza yanlış şeyler anlatıyon gibi şeyler demiş sonra bana bu mesajı attı bende şu an napcagımı bilmiyorum bunu bi kere daha ilişkinin başında yaptı ve gerçekten güvenim yoktu sıfırında altına indi napcagımı bilmiyorum ayrılmak istemiyorum seviyorum ama konuşmakta istemiyorum napcan bilmiyorum yardım edin lütfen
Olmasa iyi ama maalesef her evlilikte bubdurum var belki olmayanda vardir ama ben denk gelmedim Busu sadece sorguszca kosulsuzca seks duzeltir yanyana gelince ondan bekleme yapis dudaklarina vs vs sv bosanan ve otelde coccuklar icin bulusup seks yaptiktan sonra evlendiler