Aramızda iletişim sıkıntısı var yani aramıyor bende öyle inada giriyorum sonra bi arıyor niye beni aramıyorsun diye kızıyor e sende beni aramıyorsun diyorum benim işlerim var diyor sen ara kapatıyor bekle seni aricam diyor gidiş o gidiş sonra ben arıyorum açmıyor müsait olunca aricam diyor yine yok iyi geceler mesajı atıyorum yine cevap yok e ben bir daha arayayım mı yoksa kalsın mi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
düzelmez ayrılın
İyi gecelerine bile dönmüyorsa bahanesi olamaz ve asla bi erkeğe bu kadar hoşgörüde bulunma. Daha neyi bekliyorsun bitirmek için?
Ama ne yapayım yani yazmadığımda aramadığımda da bana kızıyor Sen neden beni arayıp sormuyorsun neden gurur yapıyorsun bizim aramızda böyle Gurur mu olacak diyor her zaman
Bak bu çocuk tekme tokat dövülesi bi pislik. Senle oynamasına izin verme.
Oynadığını kim dedi
Bunlar ne? Yazmayıp aramayıp sormayıp kendi asla hesap vermeyen ama sen yapınca neden böyle yapıyodun diyor. Bu senle oynamaktır. Dalga geçmek değil, manipüle, etkisi altında bıtakma. Kontrol etme. Sen devam et böyle
Manipule ettiğinin farkındayım zaten bana mı anlatıyorsun bunu :) benim yaptığım taktikleri bilmiyorsun o halde , kızarak beni suçlu çıkarttı biliyorum.
Ben onu da yalvartmasini iyi bilirim merak etme
Hiçbişey yapamazsın. Kızların pişman etme peşinde koşturma arzuları hep hüsranla sonuclanır aklın varsa bitir bu adamdan sana hayır yok. Değilse sen bilirsin senin hayatın ama gerçek ortada kendini kandırma
Kıssasa kıssas işte o nasılsa bende öyle yapacağım benim kaybedecek bir şeyim yok elimi sallasam 50si uzun boylu zayıf güzel bir kadınım kültürlü herkes ne kaybettiğine baksın
Mesele senin güzel olmak değil onun umrunda değilsin. Mesele sana karsı yaptıklsrı yapmadıkları, sana değer vermeyişi ve senin kendi adına buna gerekeni yapmaman, bitti. Sen istediğin kadar güzelim asarım keserim de. Çok gördük. Kendini beğenmiş kipinde hiç hoş değil. Senin gibiler olmadık öküzlerin peşinde heder oluyor çok örneği var. Napıyosan yap sen yarımı hakedecek biride değilsin
Niye kiziyosn ki anlamıyorum her ilişkide inişler çıkışlar mevcut hiç mi kimse sorun yaşamıyor millet aldatılp tekrar barışıyor
Çözülmeyecek bir konu değil o yüzden böyle konuşuyorum
Esc yerine koyuyo seni
Abartmaaaaa neyimi görmüş esc olayım mankymisn
Valla ben olsam Öldürürüm
Neyi
Onu
Napayim bnde mi vurayım onu
Ücretini iste
Düzelmez uğraşma yol ver gitsin
Hiç mu düzelmez
Düzelmez
Gittiği yere kdr napayım
Sorunlu musun? Değer görmemek umursanmamak hoşuna mı gidiyor? Kendine saygın da mı yok?
Ohoo o yüzden arayıp sormadım ya hemen kusurdu aradı sen niye beni aramiyosn dedi
Sana laf anlatmak zor ne halin varsa gör
Yapıcı olmaya çalışıyorum sadece
Aferin ol ol
Ayıp benim ayıbım değil bna yüklenme çok zorlarsa zaten bitiririm bir şeyi bekliyorum herhalde
Gel sene sen
sevgi mi bitmiş aranızda arzu mu
Yani var ikiside ama iletişim azlığı yaşıyoruz
ne sıklıkla cinsellik yaşanıyor
Cinsellik yaşamıyoruz digru bulmadigimiz icin uzak mesafeyi zaten gelecek sözde ama ses sadece sesli Sexting yapıyoruz yani görüntü vesaire hiçbir şey yok tabii nude falan da yok
en azından görüntülü yapsaydınız keşke
ne zamandır birliktesiniz
Niye yapayım bn o kdr basit olamam
sesli yapıyorsunuz zaten görüntülü de hoş olurdu
ne zamandır konuşuyorsunuz
1 ay
daha yeniymiş. bnce aşırı toksik bir ilişki bitirmen lazım geri gelse bile. asla üzülme
Bilmiyorum ki iş yoğunluğu diyo başka bisi demiyo ne yaptığımı bn bile Bilmiyorum diyo işimi hemen bitirip dönmek için çabalıyorum diyo bnde neyi bekliyorum işini bitirsin bakalım hala aynısı olacak mı bu sefer iş diyemez çünkü
yaşlar kaç
25 26
ben de 26 olacağım ))
e o gelince nolcak?
Hiçbir şey
ona son mesajını at görüşmeyelim diye bence
Niye:) istemeyen oysa der zaten ha amacı farkli ise mesela bana dokunmak gibi işte o zaman onu vurururum elimden kaçamaz
amacı dokunmak neden olmasın ki? sesli boşalıyorsunuz seni arzulayabilir
Evlenmeden dokunamaz salk miym bn izin. i vericem bide sonra bisi oldu hop bu kız or§bydu ztn derdi hadi ya
e sen arzulamıyor musun onu
Knk ne saçma sapan sorular soruyosn sen ya hepte cinsellikten soruyosn kuduruk musun aw başka sorun yok mu
var ya çok fazla sorum var sana
Nedir vücut ölçülerimi
yok ya ne alaka
Belli zaten
kızma bana ))
çok iyi bir kıza benziyorsun öyle hissettim
Aman iyi olmak bir halta mi yarıyor bak böylede tepemize çıkıyorlar işte
yok yok öyle deme
iyiler her zaman kazanır bunu unutma
seni çok tanımak isterim
Uygun değil
neden
Hayatımda biri var çünkü
e yok ki adam ortada?
Az önce aradım
sonuç
ne dedi
Ayrıl
O kdr mi diyosun
O kadar
Bence yolları ayır
Niye ya
Baksana toksik olmuş
Hemde cok ya şu an arasam mı diye düşünüyorum
Bak hala arayayım diyorsun
Ama napayim sonra kızıyor neden aramiyorsn diye ben senden rahatsız olmam diyor müsait olursam açarım zaten diyo