Seven adam, sevdigi kadin icin ailesini karsisina alir mi? Biraz uzun olacak ama sizlerin yardimina ihtiyacim var! istenilmiyorum?

27 yasinda universite mezunuyum, 6 senelik bir iliskim var Temmuz ayinda 7 yil olacak. Erkek arkadasimla 6 sene once sosyal medyada tanistik ayni univeristeye gidiyorduk ve bu sekilde iliski basladi. Ben Mardinliyim yani doguluyum erkek arkadasim da Trabzonlu yani Turk ama erkek arkadasim bunu 6 senedir biliyor ve hic bir problemimizde yoktu ta ki aileler tanisana kadar. Erkek arkadasim astsubay olarak ataninca biz de karar verdik artik aileler tanissin ve evlenelim diye aileler gecen sene tanistilar ama tanismadan sonra erkek arkadasimin annesi ve kiz kardesleri beni takipten cikardilar, bana yazmamaya basladilar, beni arayip sormuyorlar tam 1.5 sene oldu tanisali ama istemeye gelmiyorlar bir turlu. Her neyse gecen hafta yine geldiler bu sefer oyle havadan sudan konustular erkek arkadasimin babasi bize haber verirsiniz dedi babam ise tamam biz dusunup karar veriri sizi arariz dediler dun de abimi annem ve babamla konusurken duydum 'biz asla aramiyoruz gelin kizimizi isteyin diye, onlarin aramasini bekleyecegiz bakalim bizim kiz icin ne kadar mucadele edecekler eger bizim kizi sevdilerse her turlu bizi ararlar dedi 1 hafta oldu hatta 2, haftaya giriyoruz erkek tarafindan cit yok! butun ailem erkek arkadasin cok pisirik, cok utangac evlenirsen senin arkanda durmaz bu herif diyip duruyorn bende ona guvendigimi soyluyorum fakat ailem dedi ki seni isteseydi su an 1 senelik evliydin!

cok uzuluyorum artik 27 yasindayim neredeyse 7 senelik bir iliskim var ne yapacam bilmiyorum :( Nisan abiyemi aldim, hediyeliklerimi yaptirdim, alyanslarimizi aldik 1 sene once ama arayip sormuyorlar :(

Seven adam, sevdigi kadin icin ailesini karsisina alir mi? Biraz uzun olacak ama sizlerin yardimina ihtiyacim var! istenilmiyorum?