Gorumcem ve kayinvalidemden biktim özellikle evli bayan arkadaşların bir yol gösterir misiniz?

Arkadaşlar merhaba özellikle evli bayan arkadaşlara sorum çalışan küçük çocuğu olan bir anneyim benim halimde olanlar. bilir is yetiştirmek ne kadar zordur hem çocuk hem ev hem is... Neyse cok uzatmadan anlatayım kayinvalidem oldum olası sevmedi beni Hic bir kavga gurultu hic bisey yaşanmadı aramızda ama. hep hissettim laf sokmalar falan... Hic ağzımi açıp bisey demedim bu arada 27 yaşındayım ve 4 yıllık evliyim neyse en içimi acıtan şeyi söyleyeyim mecburi sezeryanla doğdu bebeğim o yüzden cok zor atlattım 3 ay doğum izninde ayni zamanda evden de çalıştım çocuğum beşiğinde ben bilgisyar başında çalıştım hep kayinvalidem hergun aradı geliyorum ben diye buyursun gelsin ama bir kere sormadı bana kizim gelirken bisey getireyim mi biseye ihtiyacın var mi çocukla çıkamıyordum Hic bir yere neyse ondanda geçtim eşimle aram cok kötüydü kayinvalideme söyledim hic düzeltmek için bisey yapmadılar konuşmadılar bile bir de mesela haftasonu özellikle çok yoğun oluyorum kaç kap yemek yapıp koymak zorundayım kayinvalideme. kibarca haftasonu kabul edemem desem de inadına sanki hafta sonu kendilerini davet ettirmek için uğraşıyorlar. bir de görümdenler benm ve ailemin arkasın dan konuşurken yakaladım orası apayrı zaten bu arada çocuğuma bakmadı bakıcı da çocuğum zaten bende kimseye güvenip yapmadım çocuğu simdi size sorum ben bu görümce ve kayınvalide ile ne yapacagim
Gorumcem ve kayinvalidemden biktim özellikle evli bayan arkadaşların bir yol gösterir misiniz?