Eşimin morfoloji sorunu var yanı s*perm şekil bozukluğu ve yavaşlığı bu yüzden çocuğumuz olmuyor bnde de pkos var bize önereceğiniz bişeyler var mı 2 yıldır evliyiz iyileşmedi hâlâ şekil bozukluğu ve hareket sayısının azlığı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 639 cevap paylaştı.
1 yılEvliyim. Pkos varsa adet düzensizliği de var mı? Adet düzensizliği varsa 14. günü tespit edebilmen zorlaşıyor olabilir. Bir de genelde bacak omza derler ama doggy de döllenmek için önerebileceğüm pozisyondur
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
18Cevap
1 yılPropolis tüketin tüketsin + diğer protein oranı yüksek gıdalar Kırmızı et yumurta sizde yumurtlama dönemini bekleyin boşaldıktan sonra 15 dakika yerinizden kalkmayın spermler rahatlıkla yumurtalığa ulaşsın
00 YorumlaMerhaba, bol giyinsin, radyasyon dan uzak dursun, ılık suyla alsın duslarini, beslenmesine dikkat etsin, proteinden zengin beslensin
00 YorumlaEşin bol alt çamaşırları ve pantolon giyinsin. Duş suyu soğuğa yakın olsun.
012 Yorumla
Soran1 yılAynılarını dr da dedi yapıyor dar da giymiyor zaten
Soran1 yılEn sık kullandığı şeyler
Soran1 yılTamda söylediğin pozisyon da oluyor her zaman onunla denense de hamile kalamadım
Soran1 yılBacak omuzda oluyor zaten diyorm hamile kalamadım yine de diyorm
Soran1 yılKarıştırmışım pardon tm saol
Soran1 yılNedir arttıracak şeyler?
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılsüreyi uzatın ilişki süresi sık olmasın biraz ara verip deneyin
04 Yorumla
Soran1 yılZaten haftada 2 evde oluyor uzak çalışıyor aralı zaten hep
- 1 yıl
işte uzatın biraz ara verin yapmayın bekleyin 2 hafta bi yenilesin kendini
Soran1 yılİki hafta yapmadığım da oluyor kardeş ama yok olmuyor yani
- 1 yıl
taktiği değiştirin mesela sperm sayısını çoğaltmak için film izlyin ama ilişki olmasın bi süre mastla devam sonra devam edin oda çpğaltır
Yaşın doğruysa biraz daha bekleyin
Düzelmezse illa çocuk istiyorsanız donör bulursunuz02 Yorumla
Soran1 yıl25 yaşındayız
1 yılilkkez dudysum. bunu bier sormak istedim de gzizlsin gecmis olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSpermiyogram testine gittiniz mi canlı hücresi nasil acaba bende gittim yuzde 98 çıktı sizinki nasıl çıktı acaba
010 Yorumla
Soran1 yılBunu ilk kez duyuyorum bu diğer sperm örneğinden farkı nedir ne için yapılmıyor
Cevap sahibi1 yılBunlar gelen spermin canlı olup olmadığını belli ediyor bide adetin 14. Gününü asla atlamayın
Soran1 yılBu dediğiniz testi dr gidince ne diyerek isteyeceğiz ayrı adı var mı onu damyaotıralım birde adetin 14. Günü adetle birlikte sayılan 14. Gün mü gittikten sonra sayılan mı
Cevap sahibi1 yılSpermiyogram testi istemesi lazim zaten nasıl istemediki ilginç hatta ben verdiğim zaman doktor asistanlarinin yanında sen ne yiyip içiyorsun dedi kimsede bukadar yüksek cikmaz demişti yerin dibine girdim milletin içinde eve adet olduğu gün itibari ile 14. Gün cok ama cokk önemli
Soran1 yılBugün 13. Günüm adet le birlikte bugün kesin olsun mu yarın da olsun mu mesela önereceğin başka ne var pozisyon olır ilişkiden önce ne yapalım bittikten sonra mesela bacaklarını yukarı kaldır gibi şeyler diyorlar ne önerirsin söyler misn
Cevap sahibi1 yılAaa evet evet 13 14 15 ammaa 14. Gün cok önemli tabiki asla hemen kalkmiyorsunuZ ayaklarınız duvar gibi bi yerde dayayarak yukarıda tutunuz ya da eşiniz yorulana kadar tutsun ve asla orayi temizlerken şampuan krem vesaire ne ilsikide nede duşta kullanmıyorsunuz
Soran1 yılTamam teşekkür ederim şampuan kullanmam normalde abdest den önce banyo da kullanırdım şampuan falan içimden ne kadar süre bekleyecek peki birde hangi pozisyon önemli
Cevap sahibi1 yılEn az 30 dk siz sırt üstü yatıyorsunuz eşiniz iyice boşalsın hemn kalkmasın bide dedim ya canlı hücrelere baktırın
Cevap sahibi1 yılRica ederim umarım bi katkım olmuştur hayırlı haberleriniz olur ınsallh
Soran1 yılAllah razı olsun Rabbim kalbinizden ne geçiyorsa kabul etsin inşAllah hayırlı haber alırız
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de evdeyim önereceğim şeyler var ama buradan mı önereyim yani aleni olarak ortada
08 Yorumla
Soran1 yılY’a bi sgit
Cevap sahibi1 yılArkadaşım sen bir sonuç mantıklı yorum bir çözüm istemiyor musun Senin derdin ne ya buraya gelip sadece sorularına bol yorum yapılıp bol bol puan mı toplamak istiyorsun Amacın ne senin amacın çözüm üretmekse buyur sana çözüm öneriyoruz değil mi neyin kafasındasın ya bu neyin havası
- 1 yıl
He ya burdan söyle belki ihtiyacı olan başkalarıda varsa yararlı olur
Soran1 yılArkadaş yazdığına bak bi bnde evdeyim bilmem ne yazdığına bak
Cevap sahibi1 yılEvliyim yazdim. Sistem degistirmis
Soran1 yılPardon o zaman neydir önereceğiniz şey
Cevap sahibi1 yılProfili actm
Soran1 yılMesaj atamadım
Gizli Üye(18-24)1 yılBen de de pkos var doktora gittim doğum kontrol hapı verdi
07 Yorumla
Soran1 yılDoğum kontrol hapı bana da yazdı ben hiç kullanmadım adeti düzletse de bu sefer gebe kalmayı zorlaştırıyor evliysen ve çocuk istiyorsan kullanma
Cevap sahibi1 yılYok çocuk istemiyorum ama kıllanmaya bir çözüm bulamadım bu yüzden kullanıyorum
Soran1 yılKıllanma bende de car çok arttı yüzümde ellerimde vs falan maalesef lazer ya da ağda çaresi yok peki senin kıllanma geçiyor mu kullanınca hapleri faydasi var mı
Cevap sahibi1 yılYok geçmedi lazer de benim kollarımı görmüyor orangutan gibiyim kıl köklerim sarıymış jilet vurmuştum simsiyah çıktı nasıl kurtulabilirim biliyor musun
Soran1 yılValla benden de farkın yok göğüs ucu göbek de de çıkıyor benim fena tüy azaltıcı süt ler var pahali olsun iyi olsun onu al iyi marka olsun
Cevap sahibi1 yılMarkası ne çok araştırıyorum da
Soran1 yılMarka bilmiyorum hiç kullanmadim ama onu öneriyorlar trendyola yaz en iyisi hangisi ise yorumlardan bak al
Gizli Üye(30-35)1 yılBenimkiler yoğun ve sağlıklı. Gel benimle ol 1 hafta içinde seni hamile bırakayım
00 Yorumla
1 yılTedavisine bakmışsınızdır ve kionuza, sporunuza ve abır dünür tüketmeyip doğal beslenmeye çalışın
Umarım istediğiniz olur ya
Ben çocuk pek sevmem ama isteyene de dua ederim en fazla00 Yorumla
1 yılBunun için tedavi görmesi gerekiyor eşinizin
04 Yorumla
Soran1 yılGördü ilaç da kullandı ama yine de hareketlilik sayısı çok az yükselmiş
- 1 yıl
Stres yapıyor mu hayatında ya da bu durumu sorun ediyor mu?
Soran1 yılAğır işte çalışıyor inşaat stresi de ister istemez oluyor en pahali ilaçlar özel hastanelere gidildi hepsi yapıldı olır çocuk diyorlar ama daha olmadı düzelmemiş işte
- 1 yıl
Rahat olacak stresten uzak duracak başka yolu yok maalesef
Bolca kuru incir yiyin..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDoktor ilaç vermedi mi
04 Yorumla
Soran1 yılVerdi ama kullandı çok az iyileşmiş dedi bir buçuk sene de düzenlemesi
Cevap sahibi1 yılBu benim vakıf olduğum bir konu morfoloji en önemli değerlerden biri düzeltmek mümkün ama proxeed plus ilacın ismi bu eczanedne bunu alın her gün 1 şase bir bardak suda eritilip içilecek sigara alkol varsa bırakacak bu süreçte ve her gün sabah öğle akşam 1 çorba kaşığı keçi boynuzu pekmezi içecek orjinalini bulun ama doğal olsun bu dediklerimi yaparsa en fazla 2 ay içinde morfoloji toparlar hareketliliği ve sayısı artar
Soran1 yılÇok ilaç kullandı en iyi dr lara da gitti ama ilaçları bitirdi yine denedik yine olmadı anlayacağınız bnde ne zaman yumurtlama olacağını bilmiyorum adetim düzensiz nasıl bi yok yaparız onu bilmiyorum
Soran1 yılSizin dediğiniz ilaç varya eşim Mayıs aynıda onu dr söyledi biride önermişti çok iyi diye bizde dr dedik bundan yaz o da iyi ama omdan daha kuvvetli bi ilaç var size onu yapacağım diye yazmayıp daha kuvvetli yazmıştı
Gizli Üye(25-29)1 yılPkos için Saraçoğlunun soğan kürü bire bir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAllah kolaylık versin :/
00 YorumlaPozisyon çok önemli
08 Yorumla
Soran1 yılHangi pozisyon olması lazım mesela
Soran1 yılEvet dümdüz mü yatayım yani önereceğin şey nedir
Soran1 yılTamam
Soran1 yılHerkesin yaptığı gibi kadın altta
1 yılTüp bebek?
01 Yorumla
Soran1 yılSizin çocuğunuz olur tüp bebeğe gerek yok dendi ama varsayki halen iyileşmedi bunu anlatıyorum işte ben
Sperm şekil bozukluğu nedir
06 Yorumla
Soran1 yılErkek lerse olan bişey sperm testi veriyorsun spermler sağlıklı mı değil mi problem mi var bakıyorlar her erkeğin evlenmeden önce cemresi gereken test aslında tedavisi uzun sürüyor çünkü hemen bebek istersen evlenince zor olıyo
Soran1 yılPkos yani yumurta tembelliği
Soran1 yılNe alaka evlat edinmek bir sürü yol varken
1 yılMfk ürünlerıne bakabilirsinz
00 Yorumla
1 yılDoktor
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 472 cevap paylaştı.
1 yılTüp bebek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBankadan al
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem