Evli biriyle birlikteyim biraz yardımcı olun lütfen ya?

Karşı komşumuz oluyor kendisi. Karisi tam bir ruh hastası. Kavgalarini duyuyorduk. Mesela bir kavgalarının sebebi adamın cani sıkılmıştı mangal yapmaya gidelim demesiydi. Gece 2de evi terk edip aylarca gelmedi ve üstüne ona ait olmayan para ve gorumcesinin altınlarını çaldı. O süreçte karısı bıraktı diye sürekli yemegimizden bir tabak verirdik bu şekilde adamla konuşmaya başladım. Tabağı verirken ayak üstü dertlesirdik bazı konularda bana danışırdı. Hatta ailem bir şey demesin diye univeristeden dönerken eve çıkmadan beni guvelikcinin odasında bekle derdi. Oturur konuşurduk aylarca sadece karısıyla derdini dinledim sonra yakinlastik birbirimize alıştık baya özellikle o. Karisi önceden arkadaşım sayılırdı 1 2 kere kahve içmeye geldi ve maalesef düğünlerine gittim. Aramızda adamla asla bir şey geçmedi. Sadece birkaç kere elimi tutup saçımı okşamıştı. Şu anda boşanma aşamasında araya aile büyükleri ve mahkemeler girdi. Kadın hırsızlık yaptı diye de mahkeme uzadı. Eylülde mahkeme varmış büyük ihtimal o zaman boşanırlar. O zaman da biz evleneceğiz. Ailemle arası iyi komşumuz olduğu için şimdi daha iyi yapmaya çalışıyor babamla konusuyor arada babamla erkek kardeşini çay içmeye davet etti alıştırma turları olsun diye. Ama ben korkuyorum biraz tanıştığımız zaman doğru bir zaman değildi ve bizimkisi alışkanlık. Birbirimize iyi geldik. O yüzden ilişkimiz başladı. Biraz korkuyorum adamdan şüphem yok ama baya dürüst ilerliyor. Bilemedim bir akıl verir misiniz ya?

Güncellemeler
1 yıl
Neyse tüm işlemlerin tamamlanmasını beklemeden dini anlamda boşadı ve şimdilik gizlice sadece ikimizin arasında bir yüzük takti. Bana güvenmiyorsun , iyi niyetime inanmıyor olabilirsin için bir nebze rahatların diye bu yüzük sende dursun dedi. Sıkıntılarımı halledince yüzüğü senden alıp ailenin önünde takacağım dedi.
Güncellemeler
1 yıl
Geriye sadece resmi işlemler kaldı. Soruyu bile okumadan kötü yorum yapanlar dilerim ki başınıza bu adamın geldiğinden daha beteri gelir ve etrafınızda size destek olmayan tek bir kişi bile bulamazsınız
Güncellemeler
1 yıl
boşandılar ama şöyle bir sorun var Boşanma davasının bu kadar uzamasının sebebi karısı evden çıkarken 430 gram altin çaldı Isın içinde hırsızlık var diye mahkeme çok uzadı En son mahkemede sevgilim boşanabilmek için 400 gram altından vazgeçmek zorunda kaldı maalesef çok büyük bir para Üstelik altın onun değil Kız kardeşi ona emanet etmişti Yanı şimdi durduk yere 400 gram altin borçlandı 1 buçuk senedir karısından ayrı ama şimdi boşandı Bu pazar da ailemle konuşacak max 1 aya evlenmiş oluruz
Güncellemeler
1 yıl
Ve bu arada planımız max 1 aya evlenmiş olmak cunku biz birbirimizi yeteri kadar tanıyoruz Bu hafta full ailelerle konuşulacak tanışma yemeği olacak Ertesi hafta da isteme söz nişan ve dini nikah olacak ardından düğün ve resmi nikah olacak ve en önemlisi başka eve taşınıyoruz O çok iyi çok da yaralı 1,5 senedir dağ gibi adamı her gördüğümde gözleri kırmızı ve ağlayacak gibi oluyor Ben ona iyi geleceğim isterseniz anlayışlı olun ya da olmayın Biz kendimizden eminiz, evleniyoruz zaten güncellerim
Güncellemeler
1 yıl
Perşembe günü evlendik biz çok şükür
Evli biriyle birlikteyim biraz yardımcı olun lütfen ya?