Arkadaşım benden hoşlanıyor ne yapsam, ne olur yardımcı olun?

Lütfen okuyun ve bana yardımcı olun. Çok uzun süreli bir arkadaşlığımız yok ama yaklaşık bir yıldır düzenli konuşuyoruz son bir kaç haftadır bana farklıydı imalarda bulunuyordu ama ben yakıştıramadım çünkü ona dostum dedim, kankam dedim hatta böyle düşündüğüm için kendime kızdım, utandım. Meğer doğru düşünmüşum dün bana sana bunu söylemezsem hala dostum dersem ihanet etmiş gibi hissederim senden hiç bir şey saklamadım çok uğraştım kendimi vazgeçirmek için olmuyor dedi baya konuştuktan sonra en son da galiba ben senden hoşlanıyorum dedi. Bunu bekliyordum ve hiç sert çıkmamaya çalıştım olabilir bu normal bir duygu bunun için kendini uzmene de utanmana da gerek yok sadece arkadaşlık uzun süreli ama sev eninde sonunda bitiyor sen gidersen ben naparim dedim çünkü arkadaşımı gerçekten çok seviyorum ve kaybedemem bana söz verdi , seni bırakmam diğerleri gibi değilsin diğer sevler çıkarlar içindi ama sen bugüne kadar ne bir şey bekledin ne de yaptıklarını yüzüme vurdun çok başkasın tarzında şeyler söyledi. Sonuç olarak ben de sana karşı boş değilim yoksa uzatmazdim ama hislerimden emin olmaliyım lütfen sen de düşün belki basit bir hoşlantıdır dedim tamam dedi bugün ona ne demeliyim evet aşırı derecede seviyorum ve kaybetmekten çok korkuyorum ne olur buraya kadar okumuşsanız yardımcı olunn

Arkadaşım benden hoşlanıyor ne yapsam, ne olur yardımcı olun?