Yakın arkadaşım benden hoşlanıyor, ne yapmam lazım?

Arda benim en yakın erkek arkadaşlarımdan biri. Tanışalı 1 yıl oldu ama benden 1,5 yıldır hoşlanıyormuş. Benle flört etmek istemiş ama cesareti o zamanlar yokmuş ama tam cesareti olduğu zaman da benim sevgilim oldu (1 yıllık eski sevgilim) şans eseri ardanın okuluna geldim ve yakın arkadaş olduk. Etütlerimiz aynı oldu. Bildiğiniz yakın arkadaşız. Ben bu çocuğa beğendiğim erkekleri, eski sevgilimle olan anılarımı olaylarımı, yaşadığım her şeyi anlatıyordum. Arda da bana akıl veriyordu. Arda ama bu konular hakkında konuşmayı çok sevmezdi. Kısa kısa cevaplar verirdi. Ben bu çocuğun beni sevdiğini en başından beri biliyordum ama asla emin olmadım. Ardanın yakındayken hiç eğlenmediğim kadar eğleniyorum. Arkadaşlarım bile ardanın yanında hep deliriyorsun salaaak salaaak davranıyorsun diyorlar. Ama Ardadan hoşlanmıyorum sadecd beni en eğlendiren kişi o. Ben çocuğa hep beğendiğim erkekleri anlattım. Yanlış yaptım sanırsam. Arda da hep onayladı kısa kısa ya da konuyu kapatmaya çalıştı. Ardayla arkadaşlığımız çok güzel çok yakınız. Bu hayatta 2 erkeğe kullandığım kelimeleri rahatlıkla ardaya kullanabiliyorum ( askım, hayatım, balım vs) Arda bence bi-eksüel gibi ama bilmiyorum o yüzden ds rahatım. Ne yapmam gerek? Arkadaşlığımı kaybetmek istemiyorum ama ardayı da üzmek istemiyorum. Bana hala arda açılmadı arkadaşım söyledi böyle böyle diye.

Yakın arkadaşım benden hoşlanıyor, ne yapmam lazım?