Arkadaşım benden hoşlanıyo ne yapmam lazım?

2 gün öncedoğum günümdü ve evimin bahçesinde 15-20 kişilik bir parti verdim. Gece sonuna doğru herkes baygındı çok içmiştik. Arda benim en yakın arkadaşımdı ve o çok içmemişti. Herkes gittiğinde arda ve ben başbaşa kaldık. Kenarda sızmış kalmışım ve biraz da kötüydüm. Arda tüm evi toplayıp beni yatağa kaldırdı orada uykuma devam etmişim. Sabah kalktığımda da kahvaltı hazırlamıştı. Koltukta uyumuş o da. Bana neden böyle bir şey yaptın dediğimde. Bilmiyorum içimden geldi dedi. Senin yüzünün gülmesini çok seviyorum. Beni çok mutlu ediyorsun dedi. Sonra sarıldık filan. Ben de acaba diye süphelenmeye başladım. Sorular sordum. En çok neyimi seviyorsun falan filam diye. Bana da en çok değil topluca seni seviyorum bunu hala anlayamadın mı çok çabalıyorum ama anlamıyorsun dedi. Ben de şaşırdım açıkcası böyle bir şey beklemiyordum. Ben de o anlık geçiştirmek için bu konuları sonra konuşalım mı dedim. K da tamam dedi. Çocuğa karşı bir hissim şu an çok yok ama beğeniyorum. Beni en çok güldüren modumu yükselten kişi o. Ama aynı zamanda çocuk her şeyimi eski sevgililerimle yaşadıklarımı biliyor 2 yıllık arkadaşım sonuçta. Sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşım benden hoşlanıyo ne yapmam lazım?