Arkadaşımdan hoşlanıyorum ne yapayım?

Arkadaşlar öldüm öldüm dirildim gerçekten ya😩o kadar uyumluyuz ki anlatamam yani aşşşıırıı tatlı çok şeker bir çocuk ama sorun şu ki aramızda hiçbir etkileşim yok sadece arkadaşız... Arkadaş olmamızın sebebi boy farkı😭😭 o 195 ve ben 147yim ve çok öncelerden birbirimize dünya ahiret bacımsın vs demiştik o zaman bunları derken hoşuma gitmiyordu ama arkadaş olarak görüyordum ve aramızda birbirimizin ilişkilerini, hoşlandığımız insanları vs konuşuyoruz ve hoşlandığımız kişiler sadece eskilerden olmuyor mesela onun şu an çalıştığı yerde hoşuna giden ve konuşmaya çalıştığı bir kız var bir de ona taktik falan veriyorum yakınlaşması için şöyle yap böyle yap diye wkfşslkxlsmd ikimiz de boy farkından birbirimizi arkadaş olarak görüyorduk ve ben uzun boyu pek sevmiyorum yanında çocuk gibi durduğum için ve artık onu da pek takmıyorum ama maalesef o beni arkadaş olarak görüyor😩ama ya belki içten içe o da okeyse diye düşünüyorum ve gizliden bir adım atsam diyorum ama ya uzaklaşırsak birbirimizden diye korkuyorum çünkü ikimizin de en yakın arkadaşları biziz yani benim için en yakın arkadaşlarım arasında 2 yıldır tanışıyoruz bu arada ve onun için de öyledir
Güncellemeler
1 yıl
Kısaca adım atmlı mıyım yoksa duygularıma dur mu demeliyim ya da akışına mı bırakmalıyım ve aşkından ölüyorum falan diyemem ama asla hayır demem
Arkadaşımdan hoşlanıyorum ne yapayım?