Yaklaşık 3 yıla yakındır ilişkimiz var ve evlenmek istemiyor. Evliliğin ona göre olmadığını söylüyor. Ayrılacaktık bu evlilik yüzünden fakat ben 3 4 yıl bunu unutacağımı söyledim. Sizce ne yapmaya çalışıyor. Ayrılmalı mıyım?

Yaklaşık 3 yıla yakındır ilişkimiz var ve evlenmek istemiyor. Evliliğin ona göre olmadığını söylüyor. Ayrılacaktık bu evlilik yüzünden fakat ben 3 4 yıl bunu unutacağımı söyledim. Sizce ne yapmaya çalışıyor. Ayrılmalı mıyım?

Evliliğe hazır hissetmiyordur kendini. Belki de parası olmayabilir. Evlenecek kişilerin cebinde minimum 200 - 250 bin lirası olması lazım bu zamanda. Ev kirası , ev eşyası, sade bir nikah düğün filan olamaz zaten. Ve aylık olarak iki kişilik bir ev için minimum 15 bin TL geliriniz olması lazım.
Herkes evlenmeyi istemek zorunda değil. Neden kafanızda "bir erkek seviyorsa evlenir" diye standart bir düşünce var ve niye her erkeğin bu düşüncede olmasını bekliyorsunuz? Sen evlenmek istiyorsan, onu ikna etmeye çalışmak yerine ayrılmalısın, evlenmeyi isteyecek birini bulmalısın. Belli ki bu konuda niyetiniz, isteğiniz uyuşmuyor.
Aslında soru, siz ne yapmaya çalışıyorsunuz? Onun davranışları gayet anlaşılır. Evliliğin ona göre olmadığını açıkça söylemiş. Siz ise 3-4 yıl unutacağım sorun değil (onu seviyorum) deyip ayrılsam mı diyorsunuz. Önceliğinizin ne olduğuna karar vermeniz lazım.
Evlilik istiyorsan ayrılmalısın.
Böyle bir durumda kendini göstermezsen o hep dilediği şekilde olmasını ister.
(istiyorsan) Ben bu tür ilişki istemiyorum, keşke başından beri söyleseydin be bu kadar zaman kaybetmeseydik. Sana hayatında mutluluklar vs de
Cevap
6Cevap
Baştan evlilik vaadi olduysa dürüst bir tavrı yok sevgilinizin. Yok. baştan evlilik istemediğini söylediyse haklıdır. Aslında baştan konuşulmalı bunlar net bir şekilde. Uymuyorsa da fikirler zorlamamalı..
Evliliğin ona göre olmadığını söylüyormuş işte, daha ne desin ki. Bence zamanını boş yere harcama evlilik istiyorsan. Böyle düşünen biriyle zoraki evlenirsen gözü dışardan beri gelmez, aldatıldığınla kalırsın.
Ben normal karşılıyorum Artık çoğu erkek evlilikten kaçıyor. Güvenmiyorlar yarın ne olacağı belirsiz. Günün sonunda nafaka koparmak için elinden gelen bi şeytanla karşılaşabilirim Mantığı
Yok ya ondan felan değil korkak
Ona özel değil maalesef çoğu böyle
niyeti o değilse neden hâlâ birliktesin ki.. ciddi anlamda evlilik isteyen birine Zaman ayır bundan iyi..
Amacınız olmadan sevgiyle hallolur falan diye ilişkiye başlarsanız böyle olur.
Nerden biliyorsun öyle başladığımızı da boş boş tatava yapıyorsun?
Öyle olsaydı her şey net olurdu zaten.
3-4 yılın çöp olmuş hicmi başta konuşmadiniz
Evlenmek isteyen 3 ay icinde bile evleniyor. 3 yıl sabretmekte neyin showu anlayamadim. Degmeyen kisilere neden bu kadar zaman harciyorsunuz anlamiyorum
Her insan evlenmek istiyecek, evlenecek diye bir şey söz konusu değildir. Eğer evliliğe hazır olduğunu düşünmuyorsa evlenmesi mantıklıdır. Evlenmek istemediği halde evlenirseniz ikiniz içinde problem olabilir.
Amacı belli birlikte oldunmu hiç
Aaaa neymiş amacı
Bence ilişki bu konuda en güzeli
Anlamadım ne demek istediğinizi
İlişki yaşamak yani
Evli gibi yaşıyorsa evlenmez
Dndjjd tamam
Aynı evde misiniz
Zaman kaybetmemelisin.
Ayrıl. Olmaz o iş
ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?