Erkek arkadaşımla 5 yıldır beraberiz, o yaklaşık olarak 3 yıldır evlenmek istiyor, ben ise erteliyordum. Şimdi ise kafam karıştı, ne yapmalıyım?

Merhaba KS ailesi, önceki hesabımı silmiştim aslen yeni değilim buralarda. KS aileme geri dönüp bir şey sormak istedim. Erkek arkadaşımla 5 yıldır beraberiz, o yaklaşık olarak 3 yıldır evlenmek istiyor ve ben bu durumu erteledim (mecburi sebeplerden ikimizinde işi gücü oturmuş bir düzeni yoktu). Bir de üstüne üstlük mesafe ilişkisi olduk sonradan. Son bir senedir çok fazla kavga ettik ve sonra bir şekilde toparladık. neyse işte sonunda o evlilik zamanı heyecanı başladı, babamla tanıştıracağım. Şimdi ara ara evli erkeklerin mutlu olmadığını, ne bileyim erkeklerin gözünün dışarı kayabileceğini vs söylüyor. Evlenmek mi istemiyorsun diyorum, istiyorum diyor. Sevmiyor musun diyorum, seviyorum ama eskiden bambaşka seviyordum diyor. Bilmiyorum kafam çok karışık. Sizce ne yapmam lazım?🥲

Erkek arkadaşımla 5 yıldır beraberiz, o yaklaşık olarak 3 yıldır evlenmek istiyor, ben ise erteliyordum. Şimdi ise kafam karıştı, ne yapmalıyım?