Erkek arkadaşım sürekli evlenmek istiyor ben olmaz diyorum ve sürekli bunun için bana soğuk yapiyor ne yapmalıyım?

5-6 aydır bir sevgilim var aramızda yaş farkı var onun mesleği elinde imkanları var bende üniversite okuyorum hâlâ ogrenciyim bu bana 1 sene sonra 2 sene sonra evlenelim diyor bende ona daha ilişkinin başlarindayken bak ben evlilik insanı değilim bana yanaşma dememe rağmen bu benimle konuştu tanıştı biz sevgili olduk bende bu düşüncemi değiştirip artık elime mesleğimi alayım evlenirim düşüncesine girdim ve ona da söyledim okulum bitsin iş bulayım bir duzenimi oturtayim ben hemen evlenemem buda bana ben o kadar sene bekleyemem falan diyor ve bu konuda anlaşamıyoruz (cinsel bir yaşantımızda var yani onu istediği için evlilik falan istemiyor onu belirtmek istedim) bugün işte düğüne gitti bana dedi ki bizi hayal ettim falan bende bizim olmaz ama hayali guzelmiş evet dedim buda bana ben seni çok seviyorum ama senin bu söylemlerin beni sana karşı sogutacak öyle olacak böyle olacak falan dedi ben ona ben sana söylüyorum sen kendin diyorsun yok beklemem cart curt falan diye hevesini kırmamak için evet hayali güzel falan diyorum sen bozulma diye ama oluru yok yani senin söylemlerin benim düşünce tarzım uymuyor dedim buda bana sadece tamam dedi ben tekrar Yani bende sana evlenmicem demiyorum ama benim için daha erken senin için oluru var gibi bende 1-2 sene sonra da evlenmem yani senin işin gücün var tabikide istersin bende işimi gücümü bulurum bende evlenmek isterim bunda aslında kötü bir düşünce yok dedim bu soğuk yaptı yine her zaman ki gibi konuşma sohbet kesildi sonra ikimizde 2-3 dakika konuşmadık konuscak bişey yok kapatalım o zaman dedi bende sen bilirsin kapatalım dedim ve telefonları kapattık yani ben gerçekten bilmiyorum ne yapacağımı tamam evlenmek istemesi kötü bişey değil ama benimde sonuç olarak bir kendimi toparlamam lazım kendi ayaklarimin üstünde durmadan kendimi evliliğin içine atamam ki sizce yanlış mı düşünüyorum?
Erkek arkadaşım sürekli evlenmek istiyor ben olmaz diyorum ve sürekli bunun için bana soğuk yapiyor ne yapmalıyım?