Eşim beraber çalıştığı kadının fotoğrafını çekmiş. Anlam veremedim, abartıyor muyum?

Arkadaşlar merhaba, daha 5 aylık evliyim eşimle uzun yıllar sevgili olduktan sonra evlendik. Son 7 aydır da eşim bir kurumda memur olarak çalışıyor. İş yerindeki arkadaşlarını da tanıyorum bir defa tanıştırmak için beni iş yerine götürmüştü. Çalışma odalarında 5 ayrı memur çalışıyor. Eşimin yanında da bir kadın çalışıyor. Oda evli hatta oda yeni evlendi düğününe gitmiştik eşimle. Bana da çok yardımcı olan bir kadın sağolsun, bu şehirde yalnızlık çekmemem için sürekli ilgilenir yardımcı olmaya çalışır. Hatta eşim görev amaçlı başka bir ile gittiğinde tek kalmayayım diye evine bile davet etmişti beni. Neyse, bugün eşimin fotoğraflarına bakarken bu kadının resmini çektiğini gördüm. Dün çekmiş, kadın normal masasında telefonuyla ilgilenirken gelişi güzel çekilmiş bir fotoğraf. Pek anlam veremedim ama aklıma da takıldı açıkçası, sizce abartıyor muyum? Yani eşim neden çekmiş olabilir anlam veremedim gerçekten.

Eşim beraber çalıştığı kadının fotoğrafını çekmiş. Anlam veremedim, abartıyor muyum?