Eşimi bugün yine kız resimlerine bakarken yakaladım...

bunu normal bişeymiş gibi karşılıyo...internette bir gazetede galeri resimlerinden bi albümü beğenmiş facede karşıma çıktı...gördüğümden beri ağlıyorum...2 yıl oldu hala vazgeçiremedim...çok güzel bir kadınım çok ta bakımlı...herşey yolunda hatta o beni çok yarım bırakıyor...birde gidip bu resimlere bakıyor...eline fırsat geçse aldatır da...şimdi gitti yattı...nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum...onun yanına gitmek istemiyorum...neden bunlar için kendimi üzüyomuuşm...ona göre çok önemsiz acaba bende erkekleri beğensem aynı şeyi yaparmı...
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar esımle bu konuyu konustuk...bunun yanlıs bısey olmadıgını sadece bı meraktan ıbaret oldugunu resımde neler oldugunu bıle hatırlamadıgını soyledı...ona duygularımı anlattım...beım ıcın vazgecılmeyecek kadar zor bır alıskanlık mı dedım...hıcbırsey demedı sadece bunlar oyle sıradan seylerkı kendını bosa uzuyorsun dedı...bakmaya devam edecekmıdır sızce..yoksa ben uzuldugum ıcın vazgecebılırmı ...davranısları ben ıstemedıgım ıcın vazgecıcek gıbıydı ama bakmıcambırdaha söz demedı...
Eşimi bugün yine kız resimlerine bakarken yakaladım...