Sizce bana dönmeye çalışır mı yoksa yarabandı ben miyim?

eski sevgilim benimle tanışmadan 2 ay önce sevgilisi tarafından aldatıldığını öğrenmiş. Zaten öncesinde de ayrıl barış toksik bir ilişkileri varmış bildiğim kadarıyla. Biz tanıştıktan hemen sonra ilişkimiz ciddileşti arkadaşları ailesi vs öğrendi. Benim için Instagram yorum açtı tweet attı ve hepp hanımcıydı. İlişkideki sorunları hep o çözmeye çalıştı, haklı dahi olsa ben kırılınca geri adım attı, ilgisi alakası eksik değildi. Dediğim şeyleri üzerinden ay geçse dahi unutmuyordu flört zamanlarımızda söylediğim şeyleri konuşmalarımızı hep hatırlardı ayrılırken bile sen böyle diyordun hep sen şunu seversin vs demişti hatta.3 ay sonra uzak mesafe ve benim onunla ilgilenememem nedeniyle ayrıldık. Sınav senemdi. Son zamanlarda günde birkaç kelime anca konuşabiliyordum onunla meşguliyetten ötürü. Telefonla görüşmediğimiz 2 haftayı geçiyordu bile.1 sene boyu yüzyüze görüşemeyecektik zaten. Ayrıldığımızın aynı haftası eski sevgilisiyle görüşmeye başlamış kız ayrıldığımızı duyunca yazmış ona. Aldatıldığımı düşünüp aradım bana aşmak için birini almak istediğini bir şey hissetmediğini söyledi. Hatta toparlamak için 1 hafta boyunca neredeyse her gün 1 saat boyu konuşuyordu benimle sen yanlış anladın öyle bir şey olmadı gibisinden. Sana hislerim gerçekçi arkadaşlık ve sevgililikten öte ben arkadaşım bile olmasan seni hep seveceğim bana ne kadar iyi geldiğini bilmiyor musun vs dedi. Hatta yazın sınav için seni arayacağım vs dedi. Daha sonra ben konuşmayı bıraktım. o kızla Arkadaş çevreleri vs de hep ortak zaten. 2 aydır da görüşüyorlar sevgililer tekrar. Bana doğumgünümde hediye ettiği kolyeyi ona da almış, bizim şarkımızı ona da atmış. Hatta benim en sevdiğim ahmet kaya şarkısını dahi ona atmış. Benim sevdiğim şarkıları da... O kızla olan ilişkisini çok belli etmiyor ama açıkta yaşamıyor. Sizce hangimiz yara bandı. İnanın bu saatten sonra gözümden çok düştü karşı tarafı bile yara bandı yapıyorsa çok karaktersizce ama gururum kırıldığı için merak ediyorum cevaplarınızı

Sizce bana dönmeye çalışır mı yoksa yarabandı ben miyim?