Ne yapsam geri döner? Hele gelin yamacımaaa bana akıl verin !

bugun sevgilimden ayrıldım ayrılık konuşmamız yorumlarınızı bekliyorum kendini medyum hissedenler 6.hissi kuvetli olanlar ne yaparsam geri döner fikirlerinizi esirgemeyin :)

şindik herşey gayet güzel gidiyordu dersane çıkışı aradım aşkım çıktım ben die aşkım bende yanına gelecektim bugun ya dedi bende hımm falan diyip geçiştirdim çünkü eve yaklaşmıştım neyse sonra biraz daha konuştuktan sonra kapattım.2 3 saat sonra aradı soğuktu neden bugun bana beklerim gel demedin (bu arada ben 1 2 ay sonra başka şehire taşınıcm) bana sakın bidaha özledim deme gidene kadarda buluşaktan bahsetme dedi sonra öyle soğuk soğuk konuşmaya devam ettik bende başkasımı var dedim sustu il sonra söyleye söyleye sonunda başkası olacak hadi hayırlısı dedi bende hayrlısı diyp suratına kapattım bi süre sonra mesaj attım afferim böle doğruları söyle yalandan seviyorum demekten daha anlamlı sonra kavga ettik yani bu kadarına yorum yaparsanız yeterli uzun yazmak istemedim ama gerisini merak eden arkadaşlara yazmayı borç bildiğim için yazıyorum :)

seni inndırmıcam falan dedi en son attığı mesaj da ya belamısın kızım hadi uza istemiyorum oldu daha sabah köpek gibi seven bena seni artık istemiyorum bilmem ne saydı ve bu mesajından sonra 4 tane mesaj attım hiçbirine cevap yazmadı .

BUGÜN AYRILIĞIN DOĞUM GÜNÜ :(
Ne yapsam geri döner? Hele gelin yamacımaaa bana akıl verin !