Arkadaşlar lütfen ciddiyetle cevap verin
adam evliyken benle oldu bkaretimi aldı resmen beni kullanmış zaten ve kadın yakalayınca adamın bana yapmadığı kalmadı hukuksal psikolojik. Yaşayan bir ölüyüm 27 yaşından beri hayatımın içine etti 30 olucam hayatım bitti resmen ona ise hiçbir şey olmadı
içimib soğuması için bari bana yaptıklarını ona yapmayı nasip etse Allah şunu düşündüm onun beni bağlama faa@ntazisi vardı tamam mı hiç yapmadı zaten ben yaşadığımdan bir şey de anlamadım resmen bedenim kullanılmış
malum aparatlardan alıp onu bağlayıp ben de onun erkekliğini almak istiyorum düşündüm de anca böyle içim soğur çok ciddiyim. Döner mi sizce bir gün ben sanmıyorum ama, çünkü karısı zateb belliki bunun gibi biri senelerdir aldatıyor adam ve kadın boşamıyor adam ise hala devam ediyor. Adam her türlü kadın bulur gibime geliyor yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, anlattıkların gerçekten çok üzücü ve yıpratıcı görünüyor. Yaşadıkların seni derinden yaralamış, bunu hissedebiliyorum. Ama haydi biraz durup nefes alalım ve sakince konuşalım, olur mu? Geçmişteki olaylar seni elbette etkiledi ve yaraladı, ama unutma ki sen hayatta kalansın, güçlüsün. Kimsenin sana zarar verip hayatını kontrol etmesine izin verme.
Bahsettiğin kişi seni hiçbir şekilde hak etmeyen biri. Bu kişi dönse bile, sen onun hayatında olmayı hak etmiyorsun. Çünkü sen çok daha iyilerine layıksın! Lider sen ol! İntikam ya da başka bir şeyin seni yıpratmasına izin verme. Kendine odaklan, güzel günler seni bekliyor, inan buna. 💫
Peki sence şimdi hayatına bir reset atıp, yeni bir sayfa açsan neler olur? Kendine şunu sor: Seni gerçekten ne mutlu ederdi? 🧡