Eski sevgilisi cok rahat bi kizmis her yonden iliskileri rahatmis benimle mesafe uzak ben gittikce gorusuyoruz ama kalamiyorum o kizin babasi ayriymis sürekli gidip onda kalabiliyormuş falan bugun bana telefonda o kizi anlatiyo soyle yapardik boyle yapardik birlikte kalirdik istediğimizde istedigimiz olurdu falan bende konusmuyorum şu an gelip bana onu kotuluyorum neden kendinle kiyasliyosun falan diyor ben mi abartiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSelamlar.
Öncelikle siz haklısınız yani abartmıyorsunuz. çünkü insan sevdiği kişiyi eşi olabilir ya da sevgilisi olabilir asla ve asla eski sevgilisi ile karşılaştırmaz. Kaçınılmaz bir noktadır… “Benim eski sevgilim bana hiç sesini yükseltmezdi” cümlesini kurarız bazen… Şimdi bu cümle ile ilişkimizde bambaşka kapılar açılır. Kişilerin “alınması” başladığı gibi karşımızdakinin canını yakmışızdır… Kadın veya erkek ile karşılaştırma yapılması fark etmez, her iki taraf da alınır ve yetersiz hissetmeye başlar. O diğer ilişkideki kadar mutlu edemediğini, yetemediğini, bizlerin hala o eski ilişkiyi aradığımızı düşünür. Sonunda vardığımız nokta ardı arkası gelmeyen kavgalar ve huzursuzluklar olur.
İşte burada açıkladığımız gibi bizler söyleriz, “Eskiden şöyleydi, ben o zaman böyleydim, ben şu ilişkimde şunu yaptım” gibi… Peki sonuçlarını düşünür müyüz? Düşünmeyiz ve bir gün gelir “neden” diye sorarız sen bu kadar öfkelisin veya güvensizsin, ben sana ne yaptım? Yaptığımız şey (bilerek veya bilmeyerek) diğer taraf ile ilgili kıyaslama yapmakta olduğumuzdur…
Şimdi gelin kendimizi karşımızda bu sözleri duyan kişi, yani sevdiğimiz yeni ilişkimizdeki sevgilimiz veya eşimiz yerine koyalım. Karşımızdaki kadın veya adam mütemadiyen yeri geldikçe şu kalıpları kullanıyor: “Eski eşim bana bunları almıştı… Eski sevgilim beni buraya götürmüştü… Eski sevgilim bana şöyle değer verirdi böyle yapardı…” Cümlelerin arkası boş kalıyor değil mi? Nasıl doldururduk? Ben sizler için cevap vereyim: “Evet ben senin eski eşin değilim, bunu anlamadığın için üzgünüm. Ama sırf ona benzememek adına seni oraya götürmeyeceğim. Onunla gittiğin yerlere seninle gelmeyeceğim.” Veya şöyle bir öfke çarpıntısı gelebilir içimizden biz bugün bu adamla veya kadınla yeni bir ilişkideyiz bunu anlamıyor mu? Ben diğerinden iyi veya kötü olmak istemiyorum, beni neden olduğum gibi sevemiyor? Daha da ileri gidebilir hissettiklerimiz “Bu doğru değil ben senin en iyi sevgilin en iyi eşin ve her şeyin en iyisini sana verebilen olacağım, ben senin için hep en iyi olacağım, onları unutturacağım.” Son cümlemizi ele alalım, bu kadın veya adamın ilişki yaşamadaki amacı ne olacaktır? Kendi için bir şey istemeyi bırakmıştır çoktan… Evet, adeta bir yarıştaymış gibi “daha iyi” olmak üzerine programlanır, kendini sevemez bir hale gelir, sevilmesi ise sadece daha iyi olması şartına bağlanmıştır bile…
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen abartmıyorsun kıyaslama yapan taraf en aşağılık mahlukattır. Maalesef ki kıyaslamalar çok oluyor şahitde oluyorum buna özellikle bazı kızlarda çok yapıyor eski sevgililerinden alamadığı hazzı bulamadığı mutluluk yüzünden ayrılan kızlar var yine aynı şekil erkekler var bunların zihniyeti şu şekilde dir her sevgilisini ilk sevgilisi gibi sanmaları aynısını sen ona yaşatsan bir dakika bile durmaz yanında sorun asla sende değil onu kabul et yorumlarda kafan karışmasın sorun sevgilinde seni her halin ile kabul etmesi ve senin yaşam tarzına saygı duyması lazım eğer kıyaslama yapan bir insan ise o insandan adam olmaz hayat yaşanmaz bir ömür karşına çıkartır bunu evlendikten sonra bile o böyle yapardı şöyle yapardı eminim ki onu unutamamıştır belki halen konuşuyordur şerefsiz insan maalesefki şerefsizdir ve katkısız duygusuz köpektir hemde katkısız keşke biraz katkılı olsaydı belki adam olabilirdi
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDEĞİN BİRŞEYİ BAŞKASINA YAPMA
hiç bir insan kıyaslanmayı haketmez eğer ayrılmış ise o insan ile o yaşanmışlık o gün sonlanmıştır ve yeni birisi karşısına çıkarsa geçmişini hatırlamayıp karşısında ki insana saygılı olup onu kıyaslamayıp ve hor görmemelidir
52 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok doğru yeni ayrılsalar yeni başlasak derim tamam arkadasca dinliyim dertlerini unutmamis seviyor belki vs. Ama bizim 4 yil olmus yeter artik neyi anlatiyosun benden once bi de o kiz 5 6 yil onceki kizmis ben 5 yil once naptigimi bile hatirlamiyorum :d
Cevap sahibi+1 yılHangimiz hatırlıyoruz ki demek ki o kızın rahatlığına alışmış belki sende onu bulamıyordur o şekil davranıyor olabilir o öyle olacak diye senin de öyle olma zorunluluğun yok onun seni her halin ile kabul etmesi lazım her haline saygı ve sevgi duyması lazım kıyaslamak kadar kötü bir şey yoktur bu hayatta
Öyle sevgi mi olur? İnsan sevdiği insanı her şekliyle kabullenmeli yok senin psikolojin bozuk yok ailen rahat değil yok ortamımız çakışmıyo... Tamam bunlar zaman zaman ilişkilerde problem olmasına neden olabilir, kabul ediyorum ancak gerçekten seven bir insan bunlara elinden geldiğince takılmamaya çalışır diye inanıyorum. Ayrıca diyelim ki bu sorunlardan bahsetmek istiyor, bunu eski sevgilisini söyleyerek değil de kendi hayali gibi anlatması gerekir çünkü karşılaştırma her türlü kötü bir izlenim verir bunu da bilmesi gerekiyor. Bence en kısa zamanda sevgilinle önemli bir konuşma yapmalısın dikkatli ol 👍
00 Yorumla
+1 yılKendince onu değilde onunla yaşadığı özgürlüğü anlatmaya çalışıyor ama yaptığı yanlış. Bunun yerine seninle şu sekilde yaşayabilmek isterim de diyebilir bunu söylemek için ille de önceki ilişkisini örneklendirmesi hoş değil. Bu durum bir süre sonra sende özgüven eksikliği oluşturur. Kesin ve net bir tavırla bu durumdan hoşlanmadığını, onun (eski sevgilisi) hayatı ile senin hayatının bir olmadığını anlat bu şekilde devam ederse de konuşmayı kes derim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
82
Cevap
71Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Biraz daha abartıp ayrılmalısın.
00 YorumlaSelamlar,
Aslında kendisi de farkında olmadan alttan alttan sana onun gibi olmanı aşılamaya çalışıyor. Büyük ihtimalle onunla yaşadığı rahatlığı özlüyor kendisini özleyip özlemediğini bilemiyorum ama sonuçta 4 senelik bir geçmiş var seninle. Bence sen bu konuyu kendisi ile oturup etraflıca konuşman gerekiyor. Rahatsız olduğun noktaları belirtirsen büyük ihtimalle aynı şeyleri yapmaktan vazgeçebilir. Sonuçta hiç kimse sevdiği insanı kırmak istemez.
100 Yorumla
+1 yılAbartmıyorsunuz. Direkt olarak ilişkinizi bitirin veya bu konuda sert biçimde uyarın. Ne olursa olsun bitip gitmiş bir ilişki anlatılmamalı, o şöyleydi böyleydi şeklinde dahi denilmemeli çünkü bu da bir çeşit kızım sana söylüyorum gelinim sen anla mantığıyla yapılan kıyaslamadır!
O yapıyordu sen niye yapmıyorsun sende yapsana demenin dolaylı yoludur. O kadar çok değerliyse ayrılmasaymış. Ayrılmak zorunda kalmışsada bunu gündeme getirmenin dile pelesenk etmenin manası yok. Bu sizi fazlasıyla yıpratır keza kendinizde olmayan kusurlu davranış veya yanlışları araştırmanıza ve düşünmenize sebep olur.
4 yıllık mükemmel bir ilişki demişsiniz fakat görüyorum ki siz bazı şeylere ses çıkarmadıkça mükemmel.30 Yorumlaİlk önce sizin eski sevgilisiyle ilgili bir şeyleri biliyor olmanız bile bu sevgilinizin hatalı olduğunu gösteriyor. Yani siz bu kıyaslamayı yaparken kendisinden öğrenmiş olduğunuz sayesinde yapıyorsunuz. Sizin bunu hissediyor olmanız onun anlatmaları ile gerçekleşti. Dolayısıyla kendinizde hata aramanıza gerek yok. Tabii sizin de bu durum karşısında konuları ısıtıp ısıtıp karşısına çıkarmanız da ayrı bir hata. Kendisinin bu saatten sonra olası bir eski sevgilisinden bahsetmesi durumunda kendisini orada durdurmalı bu saatten sonra eski sevgilisi hakkında tek bir kelime sarf etmemeniz gerektiğini tembihlemelisiniz. Anı yaşamalı birlikteliğinizin bu saatten sonraki zamanlarına odaklanmalısınız. Geçmişin her zaman geleceğe olumsuz etkileri olacağına ikiniz de unutmamalısınız.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. 
Terzinin karısı
Terzi ölmüş. Karısı dul kalmış. Onun bunun dedikodusundan, çapkın erkeklerin bakışından tak etmiş canına ve evlenmeğe karar vermiş. Bir demirci ustasının evlenme teklifini kabul etmiş ve evlenmişler. İlk gece demirci pazusunu şişirerek kadına dönmüş.
- Senin terzinde böyle pazu var mıydı?
- Kadın: Yoktu. Demirci yarım bükülerek göğüs kaslarını şişirerek kadına:
- Senin terzinde böyle kas var mıydı?
-Kadın: Yoktu. Demirci baldırlarını şişirerek
- Senin terzinde böyle güçlü kaslar var mıydı?
-Kadın: Yoktu Bu şekildeki güç gösterileri devam edip gidince kadın dayanamaz.- Bana bak. Der. Benim terzide böyle şeyler yoktu ama şimdi o burada senin yerinde olsaydı bu sürede hem beni s.. di, hem seni s.. di. Üstüne de birtakım elbise dikerdi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın bence sonuçta geçmiş bir kişiyi devamlı konuşmak yeni ilişki yasadigin insana hakaret resmen bu kadar çok aklindayda onunla konuş barış ya da kafanda bitir öyle ilişki yasa boş yere hayatına hem yeni insan sokup hemde onu bu konuda üzmeye hakkın yok ki bu iki taraf içinde geçerli yapmayın yani saçmalık
20 Yorumla Onun istediği gibi yaşamak istiyorsan sorun yok bu sebeple nişanlı olupta ayrılanı gördüm erkek çok rahat takılıyordu afedersin başka biriyle olursan rahatsız olmam diyormuş bunu duyunca nişanı atmış çok derin yara almıştı kızcağız 9 sene sevgili son 3 sene nişanlanmışlar başka biriyle asla olamam diyordu erkeklere güveni bitmişti Allahtan sağlam bir meslek edinmişti saatlerce dertleşiyorduk simdi ne yapıyor bilmem
20 Yorumla
+1 yılKötülüyorum mu diyor :D Aynen knk.
Ayrıl derim. Kızla fonfenk yaptıkları için seni "onun gibi değilsin" diyerek manipüle edip yatağa atacak güya. Ayrica sen niye gidiyorsun ayağina? Anormal misiniz siz? Kadın değil erkek gelir. Bu kadar mal olursanız, herkes herkesi anlatır över size.
11 Yorumla
Soran+1 yılKotuluyorum demedi ama o anlamda konuştu
+1 yılBebeğim yapacağın tek şey var yol vermek buna nasıl cüret eder hayatında biri varken eski sevgilisini anlatıyor buna nasıl izin verirsin resmen eski sevgilini özlemiş ona diyeceğin tek şey o zamana ona git de ve yol ver sakın böyle birseyi kabul etme surundur
20 Yorumla
+1 yılCanım kusura bakma da yerine kendimi koyup düşündümde ben olsam anında ayrılırdım hatta giderkende madem onunla mutluydun git onunla sevgili ol derdim hatta ikide tokat yapıştırdım ağzınada bi yumruk dişleri dökülsün😡yani okadar sinirlendim ki anlatamam ne Demek eski sevgili den bahsetmek ya...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNasreddin hocanın olayına benziyor bu iş, Nasreddin hocanın karısı ölünce başkasıyla evleniyor, kadın her gece yatağa baş koyuncu eski kocam şöyle iyi böyle iyi sekkiyordu gibilerinden, sonra Nasreddin hoca da başlıyor eski karısını övmeye, ama bir süre sonra hoca artık dayanamıyor ve kadına basıyor depigi ve yataktan atıyor, kadın da aman hocam ne yapıyorsunuz der, Nasreddin hoca da hanimm hanimm sende eski Koca bende eski karı varken bu yatak dördümüze dar gelir demiş
10 Yorumla
+1 yılPat diye söylediğim için kusura bakma ama onu unutamamış ona kavuşamadığı için seni o yapmaya çalışıyor tek bir hayatın var onda da seni unutamadığı kız yapmaya çalışan bi erkekle harcama bi kalpte iki kişi olmaz onun kalbinde de maalesef sanırım o var milyonlarca da erkek var salla
11 Yorumla
+1 yılOnunla 7 aylık çok yakın samimi bir ilişkimiz oldu ve en son ufacık bir hatam yüzünden aramız açıldı çok samimi kişiliği ile sevgili olarak bilinirdik ve her şey bitince herkes herşeyin bir eğlenceden ibaret olduğunu benim ise bir gy olduğumu öne sürdü, peki ya o? O neydi? O dokunuşlar, o öpücükler, o yakınlaşmalar tamamen bir hayal ürünümüydü? Hayırr tamamen sıkılma durumuna bağlı bir olaydı 5 aydır görüşmek için çabalıyorum ve onunda görüşmek istediğine inanıyorum ama bir türlü negatif enerji yaka bırakmadan yaşantısını sürdürüyor elime konuşma fırsatı vermiyor... En sevdiğiniz adami bile güzel seçin lütfen
00 YorumlaEski sevgilisi ile seni kıyaslaması kesinlikle doğru bir davranış değil. Aynı olayı sen ona yaşatmaya kalksan eminim ki tartışma çıkardı. Yaptığı yanlışı ona gösterebilmek amaçlı empati yapmasını rica et. Bu da işe yaramıyor ise rahatsız olduğunu sert bir dille anlat. Bundan da anlamaz ise aynı davranışa devam ederse geriye ayrılıktan başka çare kalmıyor maalesef.
00 Yorumla
+1 yılAbartmıyorsun herkes kendine insan bu ne serfsizlik sanane ki eski sevgilisinden bilmem neyinden sen farklı karakterli insansın o farklı her insan birmi tutulur benimde başıma geldi söylemediğim laf kalmadı çokta haklıydım elin itine değer verdikçe değişik huyları çıkıyor bırak gitsin ya ne ilişkisi kafanı yorma böyle şeylere yazık edersin kendine diyim sana bırakır ortada seni
00 Yorumla
+1 yılBu çocukla ciddi bir ilişkin olsa dahi bence direk ayrılmalısın belliki eski sevgilisindeki rahatlığı özlemiş ve öyle olmanı istiyor ve ne kadar kötü ya şahsen ben kendimi çok kötü hissettim benim ilişkim böyle olursa direkmen ayrılırdım çünkü bir ilişki sürecinde eski sevgililerin konusunu açmak da çok yanlış bir şey yani eski o artık sana kabullenemiyorsa gitsin o kıza boş ver
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır abartmıyorsun senin sevgilin o kızla yattığı için ve bunu seninle yapamadığı için libidosu yükselmiş tırmanıp boşalacak bir yer arıyor kendine haliyle sende uzaksın ondan. Bu zat seni zerre kadar sevmiyor sevse sana eskisini anlatmazdı bence ondan ayrılmaya bak derim yoksa seni aldatacak söyleyeyim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen abartmıyorsun. Erkek arkadaşının sana sevgisi olduğunu düşünmüyorum. Onun için arana mesafe koy. Ve sana eski kız arkadaşını anlatması çok yanlış. Demekki erkek arkadaşın rahat bir insan. Onun için güvenme kardeşim. Önüne bak güzelce.
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. ''bugun bana telefonda o kizi anlatiyo soyle yapardik boyle yapardik birlikte kalirdik istediğimizde istedigimiz olurdu'' bunu okuduktan sonra o ilişki benim gözümde bitti
10 YorumlaAynı benim durumum amma ben 1 yıl katlana bildim. Kavgalar çok yıprattı ayrıldım ne kadar zor olsa da yol vermen gerekiyor .
10 Yorumlasen cok haklisin hatta ayril gitsin eski sevgilisini sana anlatandan hayr gelmez evli olsan dicekki komsunun karisi boylr sen boyle degilsin vs vs kiyaslamak piskolojik siddettir bence gece kalip daha cok bisiler yasamak istyor tek gercek bu bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen bide hala bununla çıkıyor musun adama bak ya kusura bakma da seni s*kledigi yok sadece kullanıyor ve cabasi sevmiyor
41 Yorumla- +1 yıl
Alkış 👏
Selamlar... Bu konuyu açıkça konuşmanı öneririm, söyledikleri toksik bir ilişkiye sebebiyet verebilir. Özlem duygusu duyabilir eski sevgilisine. Sen açıkça düşündüklerini konuş onunla.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Onun niyeti öbür kızı kullanıyormuş, sende bana belli periyotta verip beni rahatlatman lazım demek istiyor ama adamda o kadar yıl geçmiş sozluluk Nisan gibi icraat yok sende de alacağını alıp başka bir denize yelken açacak salla gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılnE yürekmi yemiş Allahım bu gözler neler görecek ya gerçekten eski ilişkisini bu şekilde anlatıyor olması özleyip özlememe dışında hala akılda geçmişte kalmamış unutulmamış bilmiyorum yani Allah sabır versin benim kırmızı çizgilerim bu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAllahım sen sabır ver diyorum
Eskiyi sevgilisine neden anlatıp detay verir ki bir insan önce onu sorgulamak lazım
Madem eskiyi özledin yolun açık olsun de bitsin gitsin bu ne ya!!!
00 Yorumla Hayır sen abartmıyorsun 4 yıllık bir ilişkinden bahsediyorsun öncelikle bu karşılaştırmayı 4 yıldır yapıyormuydu yoksa yeni mi yapmaya başladı? Bana yapılsa ben karşıma alır düzgünce konuşur bu şekilde konuşmamasını söylerdim yok söylemeye devam ediyorsa ver yolu gitsin özgürlüğüne. seni sen oldugun için bu şekilde kabul etmiyorsa veya mızmızlanmaya başladıysa o kişide bi sorun var.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir hep yapiyodu yapma diyorum tamam diyo yine anlatiyo bende bazen merak edip eee sonra diye devamini sorunca anlatiyor bende yine sinirleniyorum
+1 yılAyrilmasaydin o zaman de. Geçmiş geçmişte kalmıştır sürekli geçmişinden bahsediceksen bende geçmişteki erkek arkadaşımdan neler yaptığımızdan bahsediyim de.
10 YorumlaBu kıyaslama olayları ilişkiye zarar verir. Bundan uzak durun duramıyorsanız ayrılmak daha mantıklı. Kimse kimseyi bir kişiye benzetmeye çalışmamalı. Yoksa zaten ayrılığa gidiyor ilişki
00 Yorumla
+1 yılBence sen abartıyorsun çok alt tarafı benzetme ne olucak ya Git eğlenmeye bak sen en iyisi bu yol seviyosan git de yüzüne ya uğtaştırma çözümü bulduysam sil uğraştırma daha fazla bizi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. sevgilim eski sevgilisine sürekli gidip onda kalabildiğini söyleyecek he... yemin ediyorum o an biter her şey
02 Yorumla
Soran+1 yılYok kiz geliyomus kalmaya ama ayni sey evet kdkd
+1 yılağzıma geleni saydım ve siiikktttiiirgiiittyy seni görmek istemiyorum diye hömkürdüm sonra özürler diledi benden
00 Yorumla
+1 yılGitsin onla yapsın o zaman 4 yılda unutamamış sende hala onunla mı berabersın kendıne saygısızlık etme bari
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevmiyor senle bir şeyler yaşamak istediğini direk söylemek yerine eski sevgilisinden bahsediyor yol yakınken bırak
00 Yorumla
+1 yılO kızı sana sürekli anlatıyor ve 4 yıllık mükemmel ilişkiniz var öyle mi? Mükemmel tabiri epey değişmiş olmalı😅
00 Yorumla
+1 yılEski ilişkisinden kötüde olsa bahseden kişiden uzak olmak gerek ilerde sanada yapacak aynısını
00 Yorumla
+1 yılKişi sevdiğini kıskanır... Bu normaldir. Birine eski sevgilisini anlatmak ve bir de onu övmek yangına körükle gitmektir. Siz haklısınız.
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir kuyuya zar attın sen 4 yıllık ilişkin olsun hala exiyle mukayese etsin seni he ağzının ortasına bi tane patlat ve ayrıl
00 Yorumla
+1 yılRahatlığa alışmıştan öte aklı o kızda halen bu nedenle ilişkiniz mükemmel değil. Yoksa aynı evde kalma gşbi durumları bu kadar göze batmazdı.
00 YorumlaYüzde 99 u evli kadınlar ın eski müşteri leri ile iletişimi yatmayı asla kesmez kıyas ömür boyu sürer
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. Onun gibi olmanı istiyor kısaca, belliki onunla yaşadığı şeyleri seninle yaşayamıyor o yüzden böyle yapıyor ve sen haklsın
00 Yorumla
+1 yılSirf iliskiyi mahv etmemek icin onun bu canım hareketlerine katlanma evlilige gelince baya zorlanirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok net söylüyorum biter, zaten o an soğurum. Beni kimseyle kıyaslayamaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılKiyaslamiyor ama anlatiyor mesela sonra bendende oyle davranmami istiyor ben ordan kendi icinde kiyasladigini dusundum
+1 yılAbooo toxic. Geçmis olsun. Dönsün o zaman eskisine
02 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle dedim bagirmaya basladi :d
- +1 yıl
Çoçuk ya. Sen Adam seç kendine
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana onu anlatıyorsa anlat anlat bitiremiyorsun madem git onunla ol ben böyleyim işine gelirse de. Böyle bir ilişki olabilir mi bırak onu sen, ondan bir cacık olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende sağlam irade var nasıl idare ediyon bu hıyarı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOnu düt seninle sevişemiyorum diyor gaza getirmek için tasmasını sal o itin.
10 Yorumla
+1 yılBu seni eski sevgilisine benzetmeye çaliştiğini hissettiğin bu ilişki nasıl mükemmel oluyor?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli ondan bahsediyorsa senden memnun değilse çok da mükemmel bir ilişkiniz yok demektir..
10 Yorumla
+1 yılO o kızı unutamamış seninle ne işi var❗️
10 Yorumla
+1 yılBeni kıyaslarsa ikinci şansı vermem beni eskisine benzetmeye çalışırsa yine ikinci şansı vermem
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞu erkekleri anlamıyorum bende erkeğim bir kere sevgilim olmadı ama kızları niye yara bandi olarak kullanıyorlar anlamıyorum geçmiş geçmişte kaldı sana anlatmaması bile lazım nedir babası yok kalmama izin veriyordu saçmalık seni yatağa atıp ilişki istediği belli yürümez o cocukla
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılBoş konuşuyor. Eski sevgiline git o zaman diyip defetmelisin.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Öyle birinden sana hayır gelmez. Neden sana eskileri anlatıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı.
+1 yılMadem eski sevgilini o kadar seviyordun o zaman niye ayrıldın derdim 😂
10 Yorumla
+1 yılEski sevgili si belliki eskide kalmamış o sende değil onda vazgeç
01 Yorumla- +1 yıl
4 yıl geçmiş hala onda olması da çok saçma olur ama öyle gözüküyor
Kullanıp atılmaya çok elverişlisin evlilik düşünen seni eve atmaya kalkmaz
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama sevgilin tam bir asalak. Unutamadıysa gidip onunla olsun amaç nedir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenzetmeye çalışıyor ise sacmaliyodur çünkü seven her haliyle sevip kabul eder
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı. sana sevgisi olan kişi eskiyi sürekli önüne koymaz. demek ki o kızı özlemiş. boş hayallere gerek yok
00 Yorumla- Devamını Gör (93)
Devamını Gör(138)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 4 yıllık mükemmel bir ilişkim var ama beni eski sevgilisine benzetmeye çalışıyor. Ben mi abartıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler