AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Bi de ben mi abartıyorum diyorsun ya 😀 bazı kızlar çok saf gerçekten.
O herkeste her şeyde onu arıyor. Seni benzetmek istemesinin tek nedeni o. Bence uzatmadan ayril
Bunları diyorsa zaten o kişiyi unutmamistir, çok özlediysen de gitsin babay yaniii
Kesinlikle abartmıyorsun. Hem sen gidiyormuşsun o hiç gelmiyor mu? Ayrıca eskisini anlatandan hayır gelmez. 4 yılı aşmadan ayrıl bence
O gelmiyor ben gidiyorum. Kendince diyoki ben onu anlatıyorum ama kotu anlatiyorum falan ama ben yinede uzuluyorum 4 yil olmus 5 6 sene onceki kizi anlatiyo hala
Demekki hala aklının bir köşesinde kız var ve fedakarlığı hep sen yapıyorsun
Git ona desene yavru eskiyi anlatıyorsa sık sık, o eski değildir
Sen de onun eski sevgilisi ol senide yeni sevgilisiyle kiyaslasın 😂😂😂 kusura bakma ama ben olsam öyle yapardım
Eğer seni gerçekten sevseydi eski sevgilisinden bahsetmezdi. Eski sevgilisinin rahat oluşuna, her şeyi yapmalarına alışmış ki o şeyleri seninle de yaşamak istiyor. Eğer seni kullanmak isterse buna asla izin vermemelisin
Bence eğer bu ilişki uzun bir süre sürdüyse ve hala onun etkisinden çikamadiysa sende onu arar bu yüzden benzetme yapar ancak bu durum o kişinin hoşuna gitmiyorsa tabi ki de gitmez bu bence hoş bir durum değildir
Sen abartıyorsun o saygısızlık yapıyor sana nunları seninle konuşmadı çok yanlış sen o kız gibi olmak zorunda değilsin
Gerçekten kıyaslıyorsa hadi ordan git ona derdim ama 4 yıllıkmış ilişkiniz kıyaslamıyordur herhangi bir arkadaşından bahseder gibi anlatıyordur... Çok da takılma...
O hala onda kalmış aklı kalbi senide ona benzeterek yapmaya çalışıyor
Sıçarim ağzına gitsin eski sevgilisinin kapısına bende kendime yeni yelkenler bulurum
Kesinlikle buna izin vermezdim ve yolumu ayırırdım. Eğer seni gerçekten sevdiyse ya da aklı ve kalbi onda olmasaydı onu sürekli animsayıp seni ona benzetmeye çalışmazdı
Ben senin kıyasladığın kız gibi olmam. seveceksen beni kendi halimle sev ya da ayrılalım dersin
Klasik taktikler bunlar aynısını senden de bekliyor kotuledigini düşünmüyorum amacı sen de rahat ol ki istediklerini yapabilsin
Aynen öyle
Eski sevgilim olur artık yani. Böyle kıyas mi yapılır?
Zaten en sevmediğim şey kıyaslanmak asla kabul edemezdim hep aklıma gelir içimde yara olurdu uzak durulması gereken tipler bunlar
Seni kullanıyor ve daha rahat kullanabilmek için seni manipüle ediyor
Seni değiştirmeye çalışıyo bir ilişkide kıyaslama varsa sevgi yoktur bana göre süresi önemli değil seni seven kişi kimseyle kıyaslayamaz
Hayır kabul edilir bır şey değil neticesinde herkes farklı karaktere sahip ve 4 yıl boyunca unutamamis ise sıkıntı var demektir
Asla böyle bir şey olamaz restini çek ona eğer seni onun gibi yapmak istiyorsa onu özlemis demekki o zaman gitsin eskisine geri donsun
Bas baya kıyaslıyot senin de eski sevgilisi gibi rahat olmanı istyor.
Turkiyede kizlar tipsiz ve sorunlu. Bi farkları yok zaten hepsi birbirine benziyor
@Varioux senin derdin ne çok güldüm sana bakmiyor diye kimse tipsiz olmuyor🥰
Otur bence iyi düşün Hisslerin seni yanıltıyor mu yanıltmıyor mu ama seni Eski Sevgilisine Benzetmeye çalışıyorsa Hedefinde bir şey vardır
Hayır abartmıyorsun senin şartların ile onun şartları bir değilmiş
4 senelik ilişkin olan insan sana bunları diyosa ayrılık vakti gelmiş bas gtne tekmeyi girl
Madem çok iyiymiş niye ayrılmışlar sen bence tavrını koy
Ayrılırım o kimki beni eskisiyle kiyasliyor... eski iyi olsaydi eskide kalmazdi
Ona gitsin o zaman ne yoruyorsun kendini 4 yıla rağmen böyleyse
Aşkım adam toxic, kıçına tekmeyi vur gitsiiiin💁♀️
Kandırıp kötü emellerine alet etmeye çalışıyor kanma ;) ya da iyi emellerde olabilir
Kendine kapı açıyor bu yani bilmiyorum o nasıldı ama senden faydalanmak için yol arıyor
Haklısın o eski sevgilisini unutamamış bana öyle geldi
Yani onu örnek vermesi bile çok kötü
Ornek vermiyor ama anlatiyor ve farkettimki anlattigi herseyi bende de istiyor
Evet onu söylüyor ki öyle yap diye bu bence çok yanlış bir hareket
Benim de geldi başıma
Bir dakika bile tahammül etmem...
Bu tarz insanlarla ömür yürümez
Niyeti bozuk gibi geldi sevgilinin
Mal işte napcan. fazla yüz bulmuş galiba
4 senen boşa geçmiş demek ki. Geçmiş olsun.
kıyasliyor ve bu ayrılma sebebidir benim için
Ayrıl gitsin ne uğraşıyorsun o hödükle
Ayrılma sebebi beni bir başkasıyla kıyaslayamaz
Ayıp gerçekten. Sen haklısın bence.
Yürümez bu ilişki net söyleyeyim sana
hadi ordan et kızım ya kiyasliyan bi insanla nasıl mutlu olacaksın üzer seni dikkat et.
Bi carparim agzina adımı unutur soluguda eski sevgilisinin yanında bulur
Tekmeyi vururum nereye giderse gitsin
Yara bandı diye yorumladım, aman dikkat et
Sktr git ona diyeceksin
Evet sen biraz rahatsızsın
Seni sevmediğini daha nasıl belli etsin.
Ona git derim çok basit
Direk 🦵poposuna
İğrenç
Sal gitsin ya ugrasmaya değmez
Eski sevgiliye özlem bu geri döner gider bence
Sende onu eski sevgiline benzet
Artık eski sevgilim olurdu kendisi
Demek ki mükemmel değilmiş ilişkin
Tamam diycen geçccen karşıya