Merhaba arkadaşlar. Benim 4 yıllık bir ilişkim var ve erkek arkadaşımı gerçekten çok seviyorum. İlk günden beri aynı histeyim çok seviyorum. normal bir ilişkimiz var onunla mutluyum. Ama hangi ortamda olursam olayım, yeni biriyle tanıştığımda etkilendiğim insanlar oluyor. O insan hiçbir şey yapmasa bile herhangi bir duruşu, konuşması hoşuma gidince etkilenmeme sebep olabiliyor. sevgilimin kendi çevresinde bile, karşı cinsten biriyle tanıştığımda hep o insanda etkilendiğim bir şey var mı yok mu diye kontrol ediyorum eğer varsa hoşuma gittiği oluyor. Ama bunu hep irdeliyorum bir insanın bakışı gülüşü zeki olması bunları inceliyorum.
Bazen o kadar etkileniyorum ki farkında olmadan düşüncelere daldığımı farkediyorum. O insanla Yakınlaştığımı düşünürken buluyorum kendimi ve bunun hoşuma gittiğini anlıyorum. Ama bunlardan rahatsız oluyorum ve suçluluk duyuyorum.
İlişkim olmasa beraber olurduğum dediğim birinin ilişkisi olduğunu öğrendiğimde, ben olmalıydım o kişi diyorum ve kıskançlık duyuyorum bunları hissetmemem gerektiğini biliyorum. Bir erkek arkadaşım sırf samimiyetinden merhabalaşmak için sarıldığında bazen hoşuma gidiyor bu yüzden çok kasılıyorum. Kafa dengi bulduğum genç hiperaktif eğlenceli gereksizliği olan karşı cinse karşı, yani benim gibi olan karşı cins kişilere kendimi göstermeye anlatmaya çalışıyorum benden etkilenmesine sebep olacağımın farkındayım. Ama bu olursa suçluluk duyacağımında.
Karşı cinsten insanlarla ile iletişime geçtiğimde hemen analiz etme güdüsü doğuyor ve her anlamda irdelemeye başlıyorum nasıl bir insan diye. Mesela özgüvensiz duran ama konuştuğun zaman mükemmel özgüveni olan mantıksal düşüncelere sahip bir insan ise bu bana etkileyici geliyor. ona göre şekil alıp konuşmak istiyorum ama bu iletişimin güçlü bir hal alması demek, ve beni rahatsız ediyor. Sürekli karşı cinsin iç dünyasına bakıyorum irdeliyorum anlamlandırıyorum benim hoşuma giden yönlerini buluyorum sonucunda etkilendiğim hoşuma giden şeyler oluyor. veya karşı cinsi ben bunları düşünmeden direkt etkileyici bulabiliyorum bu böyle sürekli devam ediyor.
4 senedir bunları yaşıyorum lütfen yargılamadan yardımcı olmak aydınlatıcı olması amacıyla cevap verin şimdiden teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer