Sevgilim bana karşı garip soğuk ve uzak, derdi ne olabilir?

• Aramızda bazı sorunlar oldu o da bu konularda haklı ama onları düzeltmek istemiyor bir şey yapmak istemiyor artık bu konuyu konuşmak dahil hiç bir şey istemiyor sıkıldığını söylüyor bu konulardan tartışmadır vs ve birden değişti bana karşı tavır olarak, önceden beni kırmak istemezdi ne olursa olsun kıracağı bir şeyden vaz geçer üzmezdi bu olaylardan sonra hiç bir şey umurunda değil gibi davranmaya başladı ağzına geleni söylemeye beni kaybetmeyi bile göze aldı hatamın farkında olmama rağmen özür dilememe bir daha olmayacağını söylememe rağmen onunda bana karşı hataları oldu ama ben onu affettim belirli sözler verdirdim devam ettik ama ben hiç bir şeyimi ona karşı değişmedim anlık olan tepkilerim vardı başka hiç bir şeyim yoktu ama kendisi bana değer verdiğini gösteren bütün her şeyi kesti ilgisiz konuşmak bile istemiyor gibi önceden yaptığı her şeyi kesti beni önceden üzen kızdıran şeylerin her birini tek tek yapmaya başladı beraber çözdüğümüz şeyleri ve kızsam da üzülsem de umurunda olmadığını söylüyor anlamıyorum ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim vaz geçemiyorum onu seviyorum
Sevgilim bana karşı garip soğuk ve uzak, derdi ne olabilir?