3.5 aydır çıkıyoruz. Mesafeleri hiç dinlemedim ve 2 defa gittim yanına şubatta 3 olacak ve hatta 1 gecede kalacağım ev tutup. Ama şunu fark ettim. Geçen gün çok şiddetli bir tartışma yaşadık kıskandığım için. Fakat psikolojik olarak çok yüküm vardı ve kıskanıyordum anlattığı şeyleri. bayağı tartıştık hani 3.5 aydaki en sert tartışmamızdı sonra hemen tabi barıştık özür diledik birbirimizden vs. Ama o günden sonra değişti. Telefonda konuşurken bir değişiklik yok gayet güzel utangaç sevecen. fakat mesajlaşırken benden kaçma peşinde gibi sürekli. Mesela 2.30 dan beri bekliyordum onu gelicem dedi. şimdi mesaj attı ablamla film izleyeceğiz sevgilim felan dedi tamam dedim. Her konuda benden etkilenen olgunluğum olsun aile baskısı olsun güçlü duruşumdan etkilenen kız. birden değişmeye başladı. Açıkçası ben soğumaya başladım yavaştan. Şimdi film biticek ve derse geçiyorum diyecek. Bilmiyorum ne yapmalıyım ama soğuyorum yavaştan. Ben onunla ilgileniyorum her müsait anda ilgi sıkıntısı yok, aşırı kıskançlıtka yok. Ailesi mi acaba böyle yaptı onu bilmiyorum. Ama artık bir orta noktayı bulmalıyız yoksa ayrılık çanlarını çalmaya kararlıyım çünkü kahroluyorum. Sanki sıkılmış, bunalmış bir havada halbuki ben cidden onu bunaltacak sıkacak şeylerde yapmadım. Ben terazi o akrep burcu anlamam burçlardan ama benim aslanla eşdeğer olduğumu söyler teraziyle alakan yok der. Artık kafayı yiyeceğim yalvarırım bana yardım edin bakın YALVARIYORUM. Ben onun için hayallerimden vazgeçtim polis olacaktım ve sırf o istemediği için vazgeçtim.3.5 ayda sadece 3 kere tartıştık 2 si çok hafifti yani en öküz çiftler bile saniyesinde barışırdı. sonuncusu biraz sertti. Ben ona hep şunu dedim ''Benim babam yok prensesim, ben senle ilgileniyorum felan ama senden tek şey istiyorum. Beni ömür boyu sev sadece bunu yap yeter'' dedim. Ne yapmalıyım akıl fikir verin yoksa dananın kuyruğu kopacak?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel ++++++++++++++++++++++++++
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar