Uzak mesafede sevgilimden soğudum?

4,5 aylık bir ilişkim var ve sevgilim benim en büyük şansım, herkesin kıskanacağı mükemmel bir sevgili. Beni merkezine alıyor, benim için aşırı ince düşünüyor, süprizler yapıyor anlatmakla bitmez. Üniversiteyi okuduğum şehirde yaşıyor ve yaz tatili için ayrıldık tabii. Ayrıldığımız an o kadar ağladım ki hatta. Onu çok sevdiğimi çok özleyeceğimi düşündüm. 20 gün oldu. Sürekli gün içinde mesajlaşıyoruz ama son 5-6 gecedir ben bu ilişkiye verdiğim değeri sorguluyorum, sıkılıyorum. Sevgilimin yazdıklarına sinir oluyorum. Sohbet çok boş geliyor. Süreklii sohbetin bittiği anda bana seni yerim, çok özledim yazıyor. Ama bunu o kadar sık yapıyor ki soğudum bu kelimelerden artık. Özlemem için zaman bile olmuyor doğru düzgün. Artık geceleri uyuyacağım diye yalanlar söylemeye başladım. İlişkimizin bitmesinden çok korkuyorum çünkü o gerçekten çok özel çok sevgiyi değeri hakeden birisi. Ama yalnızlığı da çok özledim. Bunaldım ve her gün sevgimi sorguluyorum. Bana bir şeyler deyin ben bir yerlere varamıyorum kafamda.

Uzak mesafede sevgilimden soğudum?