Sevgilin buluşmanızı iptal edip, karşı cins arkadaşıyla görüşürse tepkin ne olur?

27 ARALIK 2022
Sevgilin buluşmanızı iptal edip, karşı cins arkadaşıyla görüşürse tepkin ne olur?

27 ARALIK 2022
Bunu bana açıklayıp gitmişse sorun etmem, demek görüşmesi gereken bir durum oldu derim. Ama benimle görüşmesini iptal edip nedenini açıklamayıp yalana dolana baş vurursa işte o zaman yandı, çırasini yakarim 🐾
Sinirlenirim ama sinirimden çok üzülürüm de. Bu hislerim buluştuğu kişi kız arkadaşı plduğu için değil bizim yapılmış planımızı iptal edip arkadaşına gittiği için. Planı çnceden onunla yapıp bana da bugün arkadaşımla olcam dediği sürece bir sıkıntı olmaz. Tabi ki arkadaşının acil bir durumu olmadığı sürece bu söylediklerim geçerli. Yoksa ben de arkadaşını üzg0n, mutsuz, sinirli, hasta... ya da her ne durumdaysa bırakıp benimle gezmesini istemem.
Şimdi şöyle durum var benim manitanın bir kaç arkadaşı var bilirim ve güvenirim onlar için iptal ederse kızmam sıkıntı etmem. Çünkü bilirimki mecburi durumdur ama onun dışında oyarım adamı mecburi durum değilse 😂
Merhaba,
Yani ortada bir ailevi sorun bir problem varsa onu çözmek için başka çaresi kalmadıysa sıkıntı değil ama keyfi olarak bir de bana yalan söyleyerek bir adamla görüşmeye gidiyorsun o kişi artık benim sevgilim değildir layığını bulsun
Cevap
17Cevap
Sevgilim olarak kalamaz
Sevgilim öyle bir şey yapmaz.
Böyle bir şeyi yapan biri bana göre kendini bilmez, daha karakteri oturmamış, empatiden yoksundur. Eski sevgilim olur o andan itibaren
Aslında herkes gibi ayrılırım demeyeceğim.
Aynısını ben de yaparım biraz zaman geçtikten sonra. Tepkisini merak ederim.
Sonra ise güzel bir kavga.
Beni de yanında götürsün. Götürmeyecekse onun görüşme sebebi çok ciddi bir şey olmalı, hani ölüm kalım meselesi gibi.
Sevgilim olmaz ve beni ilelebet kaybeder, açıklama dahi beklemem, beni bulamaz bir daha
Yapmaz öyle şey, yaparsa da dizime yatırır...
Eski sevgilim ne isterse onu yapar. Tepki gösterilecek bir durum kalmamıştır.
Ben ons sorar öyle karar veririm. Önyargıyı bırakmak lazım
Nedenini bilmem lazım. Pire için yorgan yakmak da var ucunda...
Eski sevgilim olur.
Resim çeker ona yollarım mutluluklar dilerim diye mesaj atar engeli çakarım
Eski sevgilim olur
O şahız mazide kalır
Hesabını sorarım gel bakayım buraya diye.
İşle ilgili bir şey olabilir yani iş arkadasiysa
Ayrılığa kadar gider böyle şeyleri kaldıramam
Katil olmak için güzel bir gün
Beni son görüşü olur
Eski sevgilim
Eski sevgilim
Ayrılırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?