Arkadaşınız Flörtü İle İlk Buluşmada Sizi de Götürürse Flörtünün Getirdiği Karşı Cins Arkadaşı Anormal Çıksa Naparsınız?

Problem bende mi bilemedim. Arkadaşım bir yere çağırdı gittim iki kız oturmuş. Hangisi flörtü hangisi flörtünün arkadaşı diye düşünürken Flörtünün Arkadaşı bildiğin saydırdı erkeklere.. Erkekler böyle şöyle diyip Y harfiyle başlayan meşhur kelimeyi kullanınca dellendim. Hayırdır sen kendinde misin falan diyince yok tanıdığım gördüğüm erkekler öyle ondan söyledim dedi. Ben de bizim tanıdığımız kızlar da K ile başlayan meşhur kelime ise , biz de size öyle mi hitap edeceğiz diyince ortalık baya karıştı.
İkinci buluşma kararlaştırıldı ben gelmem dedim kabul etmedim, arkadaşın flörtünün arkadaşı da istek atmış.
Bu kız ruh hastası falan olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşın flörtü ile kız arkadaşı arasında da uçurum vardı. Arkadaşın manitası hanım hanımcık edepli saygılıydı o bile utandı yani durumdan.
Ama diğeri oooo, ben ankaralıyım bizde böyle bizde şöyle biz lanlı lunlu konuşuruz ederiz bilmem ne.
Arkadaşınız Flörtü İle İlk Buluşmada Sizi de Götürürse Flörtünün Getirdiği Karşı Cins Arkadaşı Anormal Çıksa Naparsınız?