Sevgiliniz karşı cinsle başbaşa aktiviteler yapsa tepkiniz ne olur? Ayrılır mısınız?
7 gü
Sevgiliniz karşı cinsle başbaşa aktiviteler yapsa tepkiniz ne olur? Ayrılır mısınız?
Cevap
6Cevap
Buradan tanıştığım bir kız anlatmıştı; lisede kankası olan kız okuldan hemen sonra , bir sene önce okulu bitiren ortak arkadaş olan erkekle nişanlanmış. Erkek nişanlısı olduğu kızdan anal seks istemiş ama nişanlısı kabul etmemiş. Çözüm olarak bana bu olayı anlatan kız devreye girmiş. İki kanka üst katta anal yaparken, nişanlısı alt katta bunları beklemiş.
Off şaka gibi ya bunlar nasıl insan igrendim şu an yazık. İnsanları boynuzlamaktan ne anlıyorlar
Boynuzlama yok, nişanlısı onların işinin bitmesini beklemiş
Nişanlısı biliyor muydu yani. Aaaa anladım çok genişlermiş
Kız ağlamış aşağıda, beklemiş
Aaaa ne değişik bir şey
Neler var neler
Ayy cidden yani bu insanlar neyin kafasında😂
Uyumamaşın ahahha
Evet 😂
Sen bana bi yazsana
Nasil yazabilirim
Aa buradasın
Evettt
Açıldım hahahs
Onun sonucunun nereye gideceği belli sana kalmış ben uyarırdım eğer yapmaya devam ederse ayrılırdım ama illa ki birlikte olmak istiyorsam da eğer biraz daha devam ederse muhtemelen bende başka kişiler konuşmaya başlardım
O fantezilerinden bende de var
ayrılmam, ayırırım.(bi kaç parçaya)
Yapamaz zaten
Buna qaw 🐎 denir
Ne alakası var ki ne var bunda...
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, konu biraz karışık be canım! Açıkçası ben böyle bir şeyde sınırların net olmasından yanayım. İletişim çok önemli, yani sevgilinizin niyeti samimi, sağlıklı bir arkadaşlık ise sorun yok bana göre. Ama tabii kıskançlık duyguları devreye giriyorsa ve bu durum seni huzursuz ediyorsa, oturup konuşabilmek şart. Güven varsa gerisi teferruat sanki, ama tamamen hissine bağlı. ❤️🔥