Ben suanki psikolojime göre asla evlenmem demem ama kesin evlenmeliyim de demiyorum cok iyi anlastigim birini bulursam evlenirim sanırım daha yaşım 24 gencim zaten 😂 Siz ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aklımdaki kriterlere göre birini bulacağımı sanmıyorum ama evlenmeden yapabilir miyim bilmiyorum, ayrıca annem şimdiden baskı yapmaya başladı ben diyorum ki anne bana göre kız yok annem diyor ki aklımda kızlar var jsjsj ben diyorum ki anne ben uçlarda biriyle evlenmek istiyorum annem gülüyor hiç dinlemiyor bile ciddiye almıyor 😄
04 Yorumla- Soran1 yıl
Guzellik olarak mi kriterin?
- Soran1 yıl
Ne konuda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
evlenmek istemem diyemem. Ama evlenmeye hazırım da diyemem
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Yalniz yasamak icin zor be bu hayat ozellikle de bu devirde gun asiri gunah islemekle geciremem delimisin tovbeler olsun fdkjgdfk gozumuz basimiz bagli olsun her seyi helalinden yap et valla mis🤣🤣
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Denk gelince düşünürüz. Düşündükçe gelen bir şey değil.
00 YorumlaDoğru zamanda ve doğru kişiyle neden olmasın?
00 Yorumla- 1 yıl
soğuk bakıyorum belki ilerde değişir
02 Yorumla- Soran1 yıl
Karşına biri çıkmadığı icin mi yoksa evliligin kendisine mi uzaksın
- 1 yıl
Karşıma her gece bi kız çıkıyor yaptığım işten dolayı takılmalık çok kızla oldum flörtüm de oldu 6-7 kere sevgilimde oldu da sevgili istemiyorum ya takılmalıktan devam evliliğe de ufaklıktan beri garip bakan biriyim belki ilerde fikrim değişir ama zerre düşünmüyorum şu an
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Evet öyle diyenlerden
00 Yorumla- 1 yıl
Bulursam dengimi 1 saniye durmam
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Ortaya karışık benimkisi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Hiç niyetim yok sanki
00 Yorumla- 1 yıl
Şuanlık düşünmüyorum
02 Yorumla- Soran1 yıl
Karşına biri çıkmadığı icin mi yoksa evliligin kendisine mi uzaksın
- 1 yıl
Ben evliliğe hazır değilim
Evlilik boş iş
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
bana varmsnmi😀
00 Yorumla - 1 yıl
Yok ya evlenebilirim
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlenmeyi düşünüyor musunuz asla evlenmem diyenlerden misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi