Aşk İlişkileri Hiç Evlenemeyceğim Diye Düşünüyor Musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yaşı ilerlemiş ve çevresindeki herkes evlenmiş olanlar hiç evlenemeyeceğinizi düşünüyor musunuz benim gibi? Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl Güncel Hiç Evlenemeyceğim Diye Düşünüyor Musunuz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Evet 33 yaşındayım hâlâ bekarım hiç sevgilim de olmadı evde kaldım herhalde ben 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim daha hiç sevgilim bile olmadı ne evlenmesi. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl yaşın kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 26 knk Yorumla Soran +1 yıl Çok mu cirkinsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo gayet iyi tipim asosyalim sen? Yorumla Soran +1 yıl bende çevre yok ve görüntümde kötü haliyle sevgili bulamıyorum :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görüntün kötü değildir çünkü inan ne adamların ne kadınların sevgilisi oluyor çevresizlik en kötüsü. Çevre oldu mu 10 kişiden biri olur gene olur. Yorumla Soran +1 yıl Haklısın çevreyle alakalı bende hiç yok küçük şehirde yaşıyorum zaten nasıl yapacam bilmiyorum Yorumla
Ellisande Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Evet ben düşünüyorum mesela :D 1 6 Yorumla Soran +1 yıl ama kızsın sen istediğin zaman bulursun ben bulamıyorum Yorumla Soran +1 yıl orada mısın Yorumla Ellisande +1 yıl İstediği zaman herkes bulur. Mesele gönlüne göre bulmak. Yorumla Soran +1 yıl Hee ben istediğim halde bulamıyorum Yorumla Ellisande +1 yıl Güzel çirkin genç yaşlı huyu karakteri fark etmiyor mu senin için? Yorumla Soran +1 yıl Ya öyle bir durumdayım ki çevrem yok küçük şehirde yaşıyorum yaş ilerleyince görüntü olarakta çöktüm kimse beğenmiyor Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 42 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Bazen evet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yaş kaç Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 20 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Evlenince ne oluyor? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl baskı var Yorumla AgentKid +1 yıl Sen hayatını milletin ne dediğine göremi yönlendiriyorsun? Yorumla Soran +1 yıl değil de bende istiyorum Yorumla AgentKid +1 yıl Dertsiz başına dert mi almak istiyorsun? Yorumla Soran +1 yıl senin yaşında bende öyle diyordum Yorumla AgentKid +1 yıl 36 yaşında çöpçülük yapan bir tanıdığım var adam 11 bin lira net maaş alıyor ve sorduğumda ne evlenmesi para bana zor yetiyor diyor her seferinde. Yorumla Soran +1 yıl Saçmalamış o kendi beceriksizliğini öyle örtmüş Yorumla AgentKid +1 yıl Kirada oturuyor ve et ağırlıklı beslenmem gerekiyor ağır işte çalıştığım için demişti tipide 10 üzerinden 6 alır yani tipsiz kel şişko bir şey falanda değil ama bilmiyorum tabi Yorumla
jsnskskv3j Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Evet ben düşünüyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl sizin ki tercihdir Yorumla jsnskskv3j +1 yıl Yok ya tercih değil sağlam birini bulamadim Yorumla Soran +1 yıl Güzel bahane :)) Yorumla jsnskskv3j +1 yıl Derken Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende düşünüyorum 0 20 Yorumla Soran +1 yıl yaşın genç ayrıca kızsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 25 yaşındayım kız olsam ne olacak ki şansım yok benim Yorumla Soran +1 yıl Senin şansın yok bende çevre yok küçük şehirde yaşıyorum herkes evli etrafta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kısaca bende evlenemem benimde çevrem yokki Yorumla Soran +1 yıl nerde yaşıyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kocaeli'nde sen Yorumla Soran +1 yıl kocaeli dediğin izmit mi ben edirnede Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gebze Yorumla Soran +1 yıl niye çevren yok sence kızların genelde olur ve rahatça sevgili bulur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üniversitede de düzgün bir insan çıkmadı karşıma Yorumla Soran +1 yıl Senin görüntün mu çirkin acaba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzellik görecelidir çok aşırı güzel değilim Yorumla Soran +1 yıl Ya görüntün normalse turkiyede bi kızın sevgili bulmaması imkansız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bulamıyorum Yorumla Soran +1 yıl çevreyle alakalı bence takip etsene beni @Gkey991 Yorumla Soran +1 yıl orada mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip etmeye gerek yok Yorumla Soran +1 yıl Bu konuyla alakalı dertlesecektim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu konuyla moralimizi bozmayalım Yorumla Soran +1 yıl Yoo gırgır yapacaktım geyik yapılacak duruma gelmişiz çünkü yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor insana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet 33 yaşındayım hâlâ bekarım hiç sevgilim de olmadı evde kaldım herhalde ben
Benim daha hiç sevgilim bile olmadı ne evlenmesi.
yaşın kaç
26 knk
Çok mu cirkinsin
Yoo gayet iyi tipim asosyalim sen?
bende çevre yok ve görüntümde kötü haliyle sevgili bulamıyorum :))
Görüntün kötü değildir çünkü inan ne adamların ne kadınların sevgilisi oluyor çevresizlik en kötüsü. Çevre oldu mu 10 kişiden biri olur gene olur.
Haklısın çevreyle alakalı bende hiç yok küçük şehirde yaşıyorum zaten nasıl yapacam bilmiyorum
Evet ben düşünüyorum mesela :D
ama kızsın sen istediğin zaman bulursun ben bulamıyorum
orada mısın
İstediği zaman herkes bulur. Mesele gönlüne göre bulmak.
Hee ben istediğim halde bulamıyorum
Güzel çirkin genç yaşlı huyu karakteri fark etmiyor mu senin için?
Ya öyle bir durumdayım ki çevrem yok küçük şehirde yaşıyorum yaş ilerleyince görüntü olarakta çöktüm kimse beğenmiyor
Bazen evet
yaş kaç
Evlenince ne oluyor?
baskı var
Sen hayatını milletin ne dediğine göremi yönlendiriyorsun?
değil de bende istiyorum
Dertsiz başına dert mi almak istiyorsun?
senin yaşında bende öyle diyordum
36 yaşında çöpçülük yapan bir tanıdığım var adam 11 bin lira net maaş alıyor ve sorduğumda ne evlenmesi para bana zor yetiyor diyor her seferinde.
Saçmalamış o kendi beceriksizliğini öyle örtmüş
Kirada oturuyor ve et ağırlıklı beslenmem gerekiyor ağır işte çalıştığım için demişti tipide 10 üzerinden 6 alır yani tipsiz kel şişko bir şey falanda değil ama bilmiyorum tabi
Evet ben düşünüyorum
sizin ki tercihdir
Yok ya tercih değil sağlam birini bulamadim
Güzel bahane :))
Derken
Hayır.
Bende düşünüyorum
yaşın genç ayrıca kızsın
25 yaşındayım kız olsam ne olacak ki şansım yok benim
Senin şansın yok bende çevre yok küçük şehirde yaşıyorum herkes evli etrafta
Kısaca bende evlenemem benimde çevrem yokki
nerde yaşıyon
Kocaeli'nde sen
kocaeli dediğin izmit mi ben edirnede
Gebze
niye çevren yok sence kızların genelde olur ve rahatça sevgili bulur
Üniversitede de düzgün bir insan çıkmadı karşıma
Senin görüntün mu çirkin acaba
Güzellik görecelidir çok aşırı güzel değilim
Ya görüntün normalse turkiyede bi kızın sevgili bulmaması imkansız
Ben bulamıyorum
çevreyle alakalı bence takip etsene beni @Gkey991
orada mısın
Takip etmeye gerek yok
Bu konuyla alakalı dertlesecektim
Bu konuyla moralimizi bozmayalım
Yoo gırgır yapacaktım geyik yapılacak duruma gelmişiz çünkü yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor insana