Bekaret takıntısı olan biri değilim, benim de ilişkilerim oldu, cinsellik yaşadım. Hiç evlenmedim. Bu yüzden zaten ilişkimde cinselliğin olmasını isteyen biriyim. Bu sayede anlayabilirim.
Ben hayatımda kimseye saygısızlık yapmış ve yapacak biri değilim. Birbirimizi seviyorsak ve istiyorsak, bana evlenmeden olmaz diyorsa buna saygı gösteririm. Ama bu bir şeyler yaşamayacağımız anlamına gelmiyor. Hiçbir şey yapmam diyorsa eğer, o ilişkiyi yürütebileceğimi zannetmiyorum.
Cinselliğe düşkün biriyim, belirli zamanlarda hayatımda bunu yaşadım. Şu an hayatımda kimse yok mesela ama bunun ihtiyacını hissediyorum. Benim yerimde olsan beni daha iyi anlarsın.
ben bakire olmadigim icin mi veriyorsun? Tanistigin erkek bakire degilse, 10 kisi ile yattiysa, sende gidip önce 10 kisi ile yatip mi iliski baslatacaksin?
Bundan daha önemli sebep benim icin yok, ilerde doggy zikerken, benden önce bu iki delikten hangisi kimler tarafindan kullanildi diye sorgulamayacak kadar gavvat degilim..
Abi okey anladım ben öyle değilim öyle olmak da istemem tabii o da önemli ama bana göre aşık olmak demek herşeyiyle aşık olmak zaten ve öyle birine aşık da olmam mesela
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Param olmazsa evlenmem daha doğrusu evlenemem.
Kalp ritmini değiştirmeli..
Onunla evleneceğim için heyecanlı, istekli, tereddütsüz olmalıyım..
#Vesselam
En az benim kadar istekli olmalı, yoksa yapamam
Onu nerden anlıycaksın evlenmeden
Bekaret takıntısı olan biri değilim, benim de ilişkilerim oldu, cinsellik yaşadım. Hiç evlenmedim. Bu yüzden zaten ilişkimde cinselliğin olmasını isteyen biriyim. Bu sayede anlayabilirim.
Değişik. Kız bakireyse napicaksın
Ben hayatımda kimseye saygısızlık yapmış ve yapacak biri değilim. Birbirimizi seviyorsak ve istiyorsak, bana evlenmeden olmaz diyorsa buna saygı gösteririm. Ama bu bir şeyler yaşamayacağımız anlamına gelmiyor. Hiçbir şey yapmam diyorsa eğer, o ilişkiyi yürütebileceğimi zannetmiyorum.
Ciddi düşünen saygı duyar zaten saçma bence evleniceksin sonucta çok ayrıntılı düşünüyosun
Cinselliğe düşkün biriyim, belirli zamanlarda hayatımda bunu yaşadım. Şu an hayatımda kimse yok mesela ama bunun ihtiyacını hissediyorum. Benim yerimde olsan beni daha iyi anlarsın.
Anladım
Bence de aşk olmazsa olmaz
Keşke diğer kızlarda senin gibi düşünse
Bakire olmazsa asla..
Sen öyle misin
ben bakire olmadigim icin mi veriyorsun? Tanistigin erkek bakire degilse, 10 kisi ile yattiysa, sende gidip önce 10 kisi ile yatip mi iliski baslatacaksin?
Ne alaka hayır da daha önemli bir sebep olabilir evlenmek için.
Bundan daha önemli sebep benim icin yok, ilerde doggy zikerken, benden önce bu iki delikten hangisi kimler tarafindan kullanildi diye sorgulamayacak kadar gavvat degilim..
Tövbe tövbe anladım tm sakin terbiyeli ol
Ha iste, evlilikte ask zamanla yerini güvene, dostluga, birakir, güven icinde esinin mazisinin , gecmisinin güvenli olmasi lazim, evlenemden önce zevkine yenik düsen bir kadin, evlendikten sonra ask bitince , sekste istegini alamayinca muge anliya konuk oluyor.
Abi okey anladım ben öyle değilim öyle olmak da istemem tabii o da önemli ama bana göre aşık olmak demek herşeyiyle aşık olmak zaten ve öyle birine aşık da olmam mesela
Düzgün insan olmazsa
Düzgün olmalı zaten
Bencede aşk ve güven
Fizik
Anlayışlılık
Sen aşk kadını değilsin ki
Nerden biliyosun
Sen naif bir kızsın. Sen herşeyi abartirsin dozunda hicbirşey yapamazsın bu yüzden
Ne alaka nerden tanıyosun beni
Önyargı bu
Doğru değil diyorsan devam et ne diyim
Aşık olcak biri olsa
her ewlenen lerrr
mutlu değill ki
Mutsuzları mı baz alalım
işte sorunu anlayabilsem