Kocamın telefonunda başka kadınlarla beni aldattığını gördüm ve çocuklarımdan bile soğudum. Ne yapmalıyım?

25 yaşında 2 çocuğum var zaten istemeyerek küçük yaşta bir evlilik yapmışım şimdi bu kadar emeğin yuvanın üstüne kocam başka kadınlarla konusarak beni aldatıyor. Tiktoktan imstagramdan hediye para falan atıyor kötü kadınlarla askimli canimli konusuyor ya cok zoruma gidiyor ona bagirdim bu ne dedim askim takma ya vakit geciriyorum ciddi degil dedi ya piskin piskin senden baskasini gozum gormez dedi. Kocamin hareketleri yuzunden cocuklarimdan da sogudum onun dölüsünüz sizden bıktım deyip ağlıyorum kızıyorum onlara da ister istemez bu erkekler neden böyle.
Kocamın telefonunda başka kadınlarla beni aldattığını gördüm ve çocuklarımdan bile soğudum. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Haklisiniz ama sizde bu durumda olsasiniz boyle hissedersiniz yasayamayan bilmez. Beni yargilamadan ne yapmam gerektigini deyin
Güncellemeler
+1 yıl
///