İlk buluşma da hesap kitledi?

Merhaba arkadaşlar, biraz uzun ama müsaitseniz okumanızı rica edeceğim.

Bugün bir çocukla ilk buluşmaya gittim. Şişman bir çocuktu ve serseri bir tipti. Böyle birini beklemiyordum ama kırmadım tabi ki oturdum sohbet ettim falan. Sonra aniden arkadaşım aradı acil işim çıktı diyip kalktı ve üstümde nakit yok ya iban atarsın bana diyerek zorla bana ödettirdi. Öğrenciyim bende hani, haftalık 300le bitiriyorum. Kendi hesabımı ödeyecek kadar içiyorum yiyiyorum hep. Son 100 liram kalmıştı ve 64 lira ödedim. Son üç günü 36 lirayla geçiricem. Annem yok babam bekçi. Görmüyorum fazla 19 yaşındayım. Allah büyük yani zoruma gitmez, cimri biri asla değilim. canım diyebilirsiniz. Ona güvenerek de gitmedim kendime göre söyledim. Sadece bunu bilerek yaptığının farkındayım ve kendimi bu yüzden kötü hissediyorum. Ödediğim için değil. Bilerek yaptığı için. Tabi ki bir daha asla konuşmayacağım, yazmadı da zaten yazmaz da. Kızlara hesap ödetip giden bir tip anladım. Ama kötü hissediyorum, lütfen enayi vs şeyler yazmayın durumun farkındayım çünkü. İyi niyetimle gittim. İlk defa canlı gördüm. Ayrıca çirkin olduğum için böyle bir şey yaptığını düşünmüyorum, doğal kızılım yüzüm de tek bir sivilce yok beyaz tenliyim 55 kilo 1.65 boyum var gayet normal biri oldugumu düsünüyorum aksine o kilolu ve sivilceliydi beni ilgilendirmez dış görünüş umrumda değil ama tipimden dolayı da gitmedi. Onu anlatmak istedim. Gitme sebebini de anlayamadım. Her neyse, bu durum beni üzdü. Nasıl kendimi iyi hissederim..

Lütfen kırıcı şeyler söylemeyin, her şeyin farkındayım.

İlk buluşma da hesap kitledi?