Nasıl olmuş sizce üzerine de koyu yeşil salaş oversize kapşonlu deri mont giyeceğim?

Nasıl olmuş sizce üzerine de koyu yeşil salaş oversize kapşonlu deri mont giyeceğim?

Sizin beğenmiş olmanız bence daha önemli.
Bol şans.
Fakat bir soru sormak istiyorum.
Merak ediyorum.
Lütfen sorduğum soru sonrası saçma sapan espirilere baş vurmadan cevaplanızı sizden özellikle istiyorum.
Bir kadın buluşmaya (halk arasında date) giderken giydiği kıyafetlerde gögüş ya da bel bölgesinden her hangi bir yeri gösterme ihtiyacı hisseder. (Siz böyle bir kıyafet giydiniz ya da giymek istediniz diye sormuş değilim.)
(Lütfen sadece sizin düşüncenizi merak ediyorum, herkes böyle yapıyor gibi kısır kafaların verdiği cevapları söylemeyin.)
Oncelikle tesekkur ederim. Yani inanın çok bir sebebi yok aslında olay bel, meme, kalça değil zaten. Sadece insan bir şeyi yakistirirsa kendine ve kendini en iyi şekilde nasıl bulursa insanlara da öyle görünmek ister sanırım
Lütfen bu soruyu reelde bir kaç kişiye de sordum hatta sorduklarım arasında danıştığım kişi de var.
Nedeni konusunda cevap vermek yerine siyasetçiler gibi lafı dolandırdı yine cevap veremedi.
İyi de buna kim ne cevap verebilir ki. şu an croplar çok yaygın ve eğer fizikte uygunsa onu giyiyorsun herkes gibi
Tam bir cevap olmasada kendinize özgü bir cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Samimi bir cevap.
Rica ederiimm

Hayır olmamış kesinlikle. Biraz daha özenilmiş bi kombin olmalı öncelikle hoş kazaklar vsr pembe acık mavi beyaz giyebilirsin mesela beyaz inci detaylı kszaklar cok hoş hanım hanımcık yani bilemem ılk buluşmaya gitçeğin kişi ciddilimi öylesinemi. He bide sormuşsun cevap verme yetkimiz oldugundan diyorum ki hepimiz erkekleri biliyoruz tamamen göbegı acık amacı farklı sanarlar ama cok az görünse hiç problem olmaz diye düşünüyorum. Bu kombin sırada n günler için 4,5 görüşmede gidersin böyle
Gayet güzel bir kombin olmuş, yaşına da çok uygun olmuş. Böyle özenilmiş ama abartılmamış gibi havası var. Ayrıca fizik tipine de uygun parçalar tercih etmişsin. Ben beğendim canım.
Ah çok teşekkür ederim tam olarak böyle düşünüyordum ama çok da emin olamiyorduummmm
Emin olabilirsin, rica ederim <3
♥️♥️♥️
Canım, kombin şahane olmuş! 😍 Yüksek bel bol pantolon ve crop üst harika bir uyum yakalamış. Hem spor hem de havalı duruyor. Koyu yeşil deri montla kombin ekstra tarz olur, biraz iddialı ama kesinlikle dikkat çeker! Ayakkabılar da tam bu kombine uygun. İlk buluşma için doğru enerji bu, sade ama unutulmaz! ✨ Hadi bakalım, bu şıklıkla kendin ol, gerisi zaten gelir! 🖤
Cevap
38Cevap
Sade güzel abartısız sana da çok yakışmış ama ben olsam ilk buluşma için bu kombini yapmazdım biraz daha özenirdim
Güzel ama pantolon biraz daha dar olsa daha güzel olur
Sade, güzel, yaşına da uygun. Ayrıca, fiziğin mükemmel...
Karnın düz, belin ince, memelerin dolgun, üstelik beyaz tenlisin.
güzel olmuş. ayrıca modanın bol pantolonlara doğru evrilmesi çok iyi oldu. hem daha çok yakışıyor hem de biz teşhirciliğe maruz kalmıyoruz
Baya iyi olmuş knk pantolona bayıldım
♥️♥️
Tarzın mi bilmiyorum ama pantolon çuval şalvar arasında bisey gibi duruyor gerisi iyi 😅
Erkeğini dişiliğiyle etkileyip ilk günden mercimek fırına verilecek kombini
ergen kombini. yaş 18 ve aşagısıysa bi nebze anlaşılır çünkü o yaş grubu böyle giyniyo
Yerinde bir kombin sık hani
Ne giyersen olur dert etme
Kiz usuyecen az bir seyler giyin
Kddmdkmddkdkdkd
kot pantelon acık daha dar olsaymış iyiymiş
Pantolonun rengi eski duruyor ya
Özellikle böyle aldım aslında
Baggy bebis
Ne demeekkk caaniimmm
Güzelde aslındda da nerde buluşcapına göre değişir normal bi kafeyse okey yani şokta çok değil
güzel de kemer eksik
Onu ben de düşündüm de buna zincir büyük halkalardan oluşan kemer mi olur yoksa başka bisi mi
evet öyle rock star tarzi bir kemer olmali zaten deri mont ve converse giyeceksen sade bi tarz veremezdin o yuzden kemeri de hareketli secmelisin
göbek acma diyenleri boş ver göbek guzeldir
İlk buluşmada kombine önem vermiyorum
Neye önem verion abi
Kafa yapılarımıza, eğlenebilecek miyiz eğlenemeyecek miyiz buna bakarım, sen farklı şey istersen ben farklı şey istersem buluşmaktan keyif alamazsak ne yapim o buluşmayı
Göbeği kapat ilkten sinyal verme
Ne alaka
gri kazak daha iyi olurdu
böbreklerini üşütürsün yazın giyy
Normal standart
Lan siz hiç üşümüyor musunuz bizim gotümüz donuyor
Baggy iyii olmuş
Şık ve sade.
Olur bu iş
Güzell yakışmış bence
Pantol Hulk'un mu
Tatlı olmuş seksi