Güncellemeler
+1 yıl
Metroseksüel diğer erkeklerin yumuşak diye dalga geçtiği karşısındaki için özenen erkeklerle karşılaşsak karşılıklı mantıklı bence de özensiz biriyle buluşmaya hesap ödemeye insanın yani göğsüne öküz oturur. Üstünüze alınmayın tüm erkekleri kastetmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Süper soru sormuşum sağolun beni konuşturmasınlar daha arkadaş çevrem kötü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Erkeklere kim ödetiyorsa kim çaba harcattırıyorsa o değerli oluyor artık bir anlayın şunu. Ayrıca kıza para ödeten erkekten de hiçbir şey olmazzzz olmazz. İki kuruş para ödeyecek diye ‘para yedirdim’ diye ağlayacak erkek tiplerinden hiçbir kıza hayır gelmezzz geeelll meeeezzzz bunlar ERKEK DEĞİLLLL sünepe bunlar süüüü neeeee peeeeeee
Ya saçmalık zaten kızın makyaj malzemeleri parfümü oyu buyu zaten katlıyor babasından aldığı araba anahtariyla girdiği havalara bak milletteki
Yemek davetini kim yaptıysa o ödemeli ama ilk daveti erkeğin yapıp ödemesi daha makbuldür
Bence de alman hesabı yaptık da ne oldu
Ne olursa olsun erkek öder, kız öderse o erkek değildir ölsün bi zahmet
Organından bahsetmiyorum bakımsız düz birisiyse ödemesi gerekir diyorum yoksa metroseksüel bir erkekse alman hesabı yapılabilir veya hesap ilerleyen saatlerde tatlı matlı dönebilir ama özensiz biriyle buluşunca üstüne hesap ödemek insanın göğsüne öküz oturtur
O kadarı beni ilgilendirmez ama ne olursa olsun erkek öder.
İlk buluşma nezaketen erkek öder sonra iliski olursa kimin parası varsa o öder 🙃
Sonra alman hesabına dönebilir bence ilk buluşma için diyorum katılmıyorum parası olmayan evlenmesin
Alman hesabi mantikli ama evet buna katılıyorum parası olmayan evlenmesin
Ergenlerden gına geldi artık...
Sor neden hala ergenleri görüyorsun nerde hatan
Yaşıtlarım ülkeyi terk etti ben kaldım.
Erkek ödese iyidir galiba
Çözün tabi
E yaz sen de fikrini
Erkek ödesin