Yarın ilk defa bulusacaz oturup bi kahve içicez hesap konusunda nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum açıkçası yani evet ilk buluşmada tabiiki erkek ödicek ama cok belesci gibi durmak istemiyorum yarı yarıya bölüşelim desem o da hoş degil yani ödesem tam öderim sizce ne yapmam ne demem gerekiyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
"tabiiki erkek ödicek" şu zihniyette olan birine çay bile ısmarlamam ben. Erkek isterse öder istemezse ödemez bu kadar basit.
Aynen öyle beleşçi hepsi. Erkek sevdigi kiza canini bile verir ama boyle beklentiye girenlere tirnagimi vermem
@GacıSavar Aynen öyle bir erkek kime ne verip vermeyeceğini bilir bedavadan yemek içmek mekanlarda takılmak isteyenlerin uydurduğu şu erkek öder tabiiii saçmalığını kendilerine saklasınlar.
KANKA ilk buluşma ya diyorum erkek tarafi bi zahmet ödesin ya ilk bulusmayi biz kizlar kendi aramazida bile ben ödicem hayir ben ödicem yarişina giriyoruz öylesine bile bazen bi arkadasiniza diyoriz knk gel yemek benden kahve benden ki benim bulusacagim adam asla ödetmez bana ben bunu anlatmaya calisiyorum siz nerenizden anliyosunuz bi kahve ismarlayip kiz benim parami yedi diyosunuz nasil biseysiniz ben anlamıyorum ya cimri insanlardan nefret ediyorum neyseki bulusacagim adam sizin givi prenses bi kişilikte degil
Bak bide bu var işlerine gelmeyince abi ya cimri erkekleyden nefyet ediyoyuuummmm sizley piyensessinizz neden bu uyanıklara para yedirmediğimiz için hadi oradan. Erkek senle buluşuyor diye istersen bir de altın taksın ne dersin sonuçta sen kadınsın off değerli bulunmaz hint kumaşı kasjhd :D Hayatında para kazanmak ne bilmemiş karşısındaki insanı tanımaz ama böyle tespitlerde bulunur tam beleşçi kuyruğuna basılan kedi türevi.
@GacıSavar yaolm cidden sana burdan bi guzl soverdim de siliniyor sen bu kafayla bu cimrilike devamitt
hahah hayatımda ne kadar kadinlar ne ki abi kadinlara yüz vermiceksin diyen erkek gorduysem hepsi kopppek gibi sokaktaki kadinlara agizlarinin suyu aka aka izledi sen de öylesin büyük ihtimal tabii kadinlar senin gibi bi ota bakmadigi icin bu kadar kinlenmeni dogal karsiliyorum. Para kazanma konusuna gelirsek Şu an babamin parasiyla geciniyorum çünkü bölüm okuyorum ve mezun olunca senin yillik maasin benim aylik maasim olcak he maasinin dusuk oldugunu bi kahve icin kizlara belesci demenden cikardim yanlis anlama : )
Bak iste paraci oldugun burdan belli. İster az ister cok kazansin bir erkek helalinden kazanmasi yeterli diyen kizlar gitti paragoz bir nesil geldi
@GacıSavar pardon daaaa adam bana belesci diyor bi kahve icin ben de bundan dolayi maasinin dusuk oldugunu soyledim bu niye bu kadar zoruna gitti ki
İşte kuyruğuna basılma konusu tam burada devreye giriyor o kadar içine oturmuş ki tüm tuşlara basarak bir yerden buna laf sokayım içine otursun kafasına girmişsin ama bende işe yaramaz onlar üzgünüm. Sen baba parası yemeye alışmış erkekler benle buluşacaksa hesap ödesin diye beleşe kaçan birisin bu kadar basit. Bu gözler ne kadınlar gördü ben kimseye hesap ödetmem kendi yediğimi öder kimseye minnet duymam diyen işte senin onlara erişme şansın sıfır. Maaş konusuna da gelirsek sen herkesi asgari ücretli çalışan sanıyorsun ki o insanları da asla hakir görmem ben ne paralarla çalıştım ama şu an benim aldığım 1 yıllık maaşı 1 ayda rüyanda bile alamazsın :)
@GacıSavar ay delircem ya bi kahve icin erkeklerin tüm parasını yer oldum belesci oldum şaka gibisiniz ahshaha olm gelin ben bi kahve ismarlimlan size
1 kahve içeceğiz hesabı kim ödemeli diye buraya soru soran dertlenen de biziz zaten şimdi de ben ısmarlayayım diye triplere giriyorsun :D Aman aman sonra tekrar soru sorarsın buradan birilerine kahve ısmarlıcam parasını almalı mıyım diye :D :D
evet evet ben oturdum burada tanımadigim insanlara laf sokayim onların içlerine otursun derdine girdim kesinlikle oyle haklisin. Evet baba parası yiyorum çünkü baska kiminkini yicem okuyorum diyorum sen sanirim hic baba parası yemedin sen kendiliginden zaten kazandin para dimi. Ben normal arkadaşlarımla buluştuğum zaman kendi arkadaslarimin bile hesabini ödedigim oluyor arada içimden geliyor ödüyorum ve bunu asla kafama da takmam senin gibi cimri erkekler gibi. Asgari maaslilari fakir görmüyorum diyorsun ama maalesef ki bu bi gerçek Türkiye sartlarinda ayda 22k alan bi insan fakirdir kalkip burada boş boş duyar kasma. Fakir kime denir dusuk gelirli insanlara denir dimi. Eğer maasin yüksekse ve sirf bi kahve ismarladin diye kiza belesci diyorsan “ya kiz benim parami yedi” diyosan bu daha vahim bi durum aslinda. Ben buna cimrilik derim kalkip uzun bi süredir konuştuğun bi kiza ilk buluşmada hesabi ödetiyorsan o da senin ayibin artik
Ben baba parasını ilk okul çağlarımda yedim sadece sonrasında hep çalıştım kendi paramı kazandım o yüzden baba parası nedir bilmem. Bunun dışında babanın parasını yemen beni ilgilendirmez ama para kazanmak nedir bilmediğin gerçeğini değiştirmez. Arkadaş grubu ile buluşma konusu bahsettiğinden çok uzak onu örneklendirmen çok saçma. Asgari ücretle çalışmak zorunda kalan insanları aşağılaman senin karakterini yansıtır benim duyar kasmaya ihtiyacım yok bu ülkenin insanına hak görülen bu şeye tabii ki üzülürüm. Cimri biri de değilim sevdiklerime ya da istediğim şeye paramı sonuna kadar harcarım ama ilk buluşmada 1 kahve parasını bile bana yıkmaya çalışan beleşçilere kuruş yedirmem hayatımda da tutmam.
ha ha baya komiksin sen ya knk basit bi soru sordum aslinda ama erkeklerde biraz anlama sorunu var anliyorum sana bi kere daha aciklayayim salaga anlatir gibi anlaticam. Şimdi bak bitanem ben yarın uzun zamandır konustugum bi çocukla bulusucam. Bulusucam derken zaten görüyoruz birbirimizi ama ilk defa ciddi bi şekilde bulusacaz. Burası tamamdır umarım. Şimdi şöyle ki bulusacagim cocuk bana hesabi ödetmez ve ben bunun bahsini açarsam bile kizar. Ben de diyorum ki hani ben bunu biliyorum zaten ne demeliyim ödemesine izin mi vereyim bişi demiyim mi yoksa bölüşelim mi desem ki bizim burada asla boluselim tarzi bisi yok ama hani yine de sorsam mi diye sordum bu kadar basit. Bu kadar zoruna gittiğine göre senin de var bi kuyruk acin. Çok mu hesap ödettiler ya da hesap odemedigin icin terk mi edildin noldu bu kadar zoruna gittiyse
Salağa anlatır gibi anlatmak için önce Türkçe yazmayı öğrenmek gerek zira senin yazı şeklin övündüğü bölüm her neyse ondan uzak hani ilk öğretim çağındaki biri gibi. Bunun yanına şu sürekli saldırgan davranışın çok varoşça ona dikkat etmelisin bende böyle saçma laf sokmalar işe yaramaz. Gelelim sorun kısmına burada anlattığın ile yukarıda sorduğun aynı mı bir bak bakalım? İnsanlar ne yapacak senin aslında demek istediğini telepatik olarak mı anlayacak? Sen eksik soruyorsan buda senin problemin benim değil. Benim zoruma giden bir durum da yok hesap ödemem gereken yerlerde öderim beleşçi görürsem de yol veririm bu kadar basit.
kendi ayklarinin üstünde durman çok güzel bisey tebrik ediyorum. Ve arkadaş grubu konusu uzak falan degil tamamen ayni eminim hayatında bi kere bile elini cuzdanina atip benden olsun dememissindir. Dedigim gibi cimri oldugunu çok belli. Ha paranı büyük zorluklarla kazanıyorsundur paran yoktur anlarım. Ama eğer paran varsa ve bu kadar dert ediyosan kusura bakma ama sana cimri derim çünkü cimrisin. Sevdiklerime paramın sonuna kadar harcarım demişsin biz bu çocukla seviyoruz zaten birbirimizi cocuk beni sevmese niye bulussun ve bir daha söylüyorum kahve parasını onun ustune yıkmaya falan calismiorum bi kahve parası nedir allah için ya kimse bi kahve parasıyla batmaz benim burada anlatmak istediğim farkli ve cidden yoruldum artık yazmicam umarim analrsin artik zaten profilinde anime resmi olan birine fazla da konustum
Ben çok basit bir şey söyledim ""tabiiki erkek ödicek" zihniyette olan birine çay bile ısmarlamam bu kadar basit sen nerelere bağladın ve sen hislerine güvenme bence çünkü çok ağır çuvallıyor gözlemleme tarafında sorunlu muhtemel. Tanımadığın insana bin tane şey saydın üstüne anime karakterine bağladın yani nereden nasıl vursam diye kudurup duruyorsun işlemiyor diyorum onu bile anlamıyorsun. Her neyse yazıp yazmaman da umurumda değil cevap hakkım doğarsa onu kullanırım bu kadar basit.
offff ne duyar kastin ya günlük hayatta da bu kadar kasinti mi konuşuyorsun sakin ol makale yazmiyorsun ayrıca tam olarak nerede saldirgan oldugumu belirtebilir misin? Merak ettim. Ve sen anlamayinca mecbur içeriyi biraz actim ayrintili anlattim yoksa yukaridakiyle ayni yere cikiyor.
Normal bir konuşmayı görünce duyar kasma ya da kasıntı olarak görüyorsun ama ben düzgün bir şekilde kendimi ifade ediyorum buna alışkın değilsen oda senin sorunun. Tavırların sürekli saldırgan bir laf sokma çabası v. s. en baştan böyle saldırmak yerine sorumu eksik sormuşum aslında durum bu deseydin konu da bu kadar uzamayacaktı.
ortada bi saldirganlik falan yok sirf ilk bulusmada kahve parasını (max500tl) tabiiki erkek ödicek dedigim icin belesci oldum ben buna tepki gösteriyorum. Sevdigin kadina ilk bulusmada hesap odetecek misin yani sen dürüst ol.
Sevdiğim insana ısmarlamak ile tanışmak için buluşmak ayrı şeyler sen o ayrımı yapmadığın için konu buralarda. Ben sevdiğim insanlara harcadığım paraya acımam.
peki sen tamaamen yanlis anlamissin knk
Ama tanismak için bile olsa eğer anlastiysan sevdiysen begendiysen bence yine erkek tarafi ödemesi lazim yani bence benim hür irademle kararlastirdigim beyan ettiğim fikrim
Erkek tarafinin parasi yoksa da kiz ödesin ama hepsini sahsi fikrim kişisel tamamen
Ben kimin beni kullanmaya çalıştığını kimin samimi olduğunu anlar buna göre hareket ederim ama direk tabii ki erkek ödeyecek zihniyetine karşıyım.
İki kahve için ne tantana yapıyorsun düşünme bu kadar baktın ödeme niyeti yok sen öder bi dahada buluşmazsın olur biter
Beleşçi pinti cimriler
@GacıSavar susss fakir paran kadar konuş
Param olsa kölem olurdun doğru susayim ben
@GacıSavar herkes sen gibi aç mı 🤭 soruyu zabt etmişsin ne kadar fakirsen artık konu seni baya üzmüş
Biktim bu t. c. kizlarinin paragöz olmalarindan dininiz imaniniz para
@GacıSavar hayır ben kafirim yalan konusuri
Seninde dinin imanin para
@GacıSavar saçmalamaaaaa önce altın
Gümüşte iyi değerlencek
@GacıSavar harbi mi laaa
öyle tabi gümüs yatirimi olan erkek bul ilerde zengin olcak, sanki onu sevmis gibi yapar evlenir gumus degerlenince parasini yersin kiz
@GacıSavar ölü borsa yaaaa pek garanti değil yok mu başka bildiğin taktik maktik bişiiiilerrr
ne konuda taktik para icinse zengin erkek bulcan zaten bu yaşa kadar ne icin bekledin beyaz audi'li prens için.
@GacıSavar çok mantıklı konuşuyorsun teşekkür ederim çok iyisin
rica ederim kadinlari cozdum ben.
Bir erkek kadına para ister ilk olsun ister son olsun ödetmez şahsen bende kadının parası geçmez
Şeyime düşsünler düşmesinler umrumdamı
Yaşım 32
Sen önce aç karnını doyur sonra yorum yap
niye erkek ödüyor ilk buluşmada onu anlamadım muhtaç mısın aw
muhtaclikla ne alakasi var knk konu para degil zaten cocuk zaten ödetmez asla bana bunu bildigim icin nasıl davranmam gerektigini bilemedim yani siz de iyice prenses oldunuz
Beleşçi hepsi ya erkegi somurmek tek dertleri bu
@GacıSavar aynen ya bi kahveyle erkegi somurcem sen bu cimrilikle daha cok gaci savarsin GACISAVAR
@GacıSavar lankonu bi kahve parasi mi kitbeyinli misin soruyu anla bi ya benim bulusacagim adam bana hesabi asla odetmez diyorum ben bu durumda nasil davranmaliyim diyorum bu nasil bi fakirlik ya bu kadar dert ettin belesci diyosun bi kahveyle mi belesci olunuyor yani bu cimriligin kacinci seviyesi artik ilk defa boyle birine rastladim biz kizlar arasinda bile hesap ödeme yarışına giriyoruz yuhya
Yarı yarıya teklifi olmaz onun ödemesinede izin verme ama
Yedigini ictigini ode beleşcilik yapma az karakterin olsun
Gacısavar sen bu konulara biraz prenses kalirsin o yüzden yorum yapma lütfen artık konunun para olmadigini anlayin artik ya ne sacmasapan yorumlar yapiyosunuz
konu para değilde ne o zaman beleşçi
konu erillik adamlik ve maalesef ki sen bunu hicbizaman anlayamzsin prenses
bundan sonra biz erkekler komitesi olarak bir sey uyduracaz. Yemek ismarlayam kizlar dişil diyecek kadinlik diyecez. Cok zekisiniz ha siiz. kahve ismarlayan demek eril oluyor. Yemek ismarlayanlarda dişil hadi bakim. Ksjdksjs
ya gel sana bi kahve bi yemek parasi göndereyim sadakm olsun valla üzüldüm lansana
Gönder lan göndermeyen madam değildir
ohalan bu kadar mi fukarasin iban at
Yav yuru git babanin parasiyla hava atma bize. Bundan sonra hesabi kizlar öder dişillik bunu gerektirir yeni akım.
Cek ben öderim de öde gitsin
Erkek ödeyecek tabıkı
Bölüş bölüş ödeyin bari
Kadın teklif eder erkek öder
Dümenden işler diyorsun
@GacıSavar ben ödeyim benim için sorun değil ama eril enerjidir bu :D
Dilan polat oldunuz hepiniz enercii enercii para da para hayatiniz
@GacıSavar ya git kardeşim işine
@GacıSavar paragöz olmama gerek babamın parası yetiyor bdndjdmd olumsuz her şeeey sahibine geri döner. Benim mal varlığım bana bir ömür yeter rahat ol sen 😂
@GacıSavar az kaldı sen toplamazsan kendini ben dağıtacağım
@GacıSavar senden korkan senin gibi olsun :D
Herkes kendininkini odesin
Paran varsa sen öde kimsenin parasına muhtaç olma
cidden konu para defil asla muhtac falan da değilim ikimizin de ekonomik durumu gayet iyi cok sukur ama ilk buluşma ya karsi taraf öder ve benim buluscagim adam da bana hesabi ödetmez hatta kizar bana beni ben diyorum ki bunu biliyorum zaten sorsam mi ya da nasıl davransam ne desem onu soruyorum herkes yanlis anlamşs belesci olduk valla
Sosyete karıları gibi daha niye bu soruyu sordun?
Ödemeye kalkışman yeter o öder zaten
Bırak ödesin
Aynen aynen oya bulusursun evet evet saf
Ahah puuaha blusursun k3riz seni bekle bekle dkdjd
Aynen aynen