Aşk İlişkileri Her kadın bir gül/çiçek ile mutlu olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 24/12/2022 Her kadın bir gül/çiçek ile mutlu olur mu? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı. Yok ben “koparma gülleri dalında kalsın” diyenlerdenim. 1 0 Yorumla
Aso6533 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Mutlu olurum ki mutlu olurlar bence..Heleki karın altında yeşeren o küçücük kardelenler yok mu 🥰 1 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Genelleştirmek ne kadar doğru olur ama o çiçek deger vermekten geçiyor ve mutlu eder 😇 1 0 Yorumla
ssezey Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Dün gece papatya aldım eşimden güzel denk geldi. Ben çok mutlu oldum. Gelen şey sevdiğinden geliyorsa ne olduğunun pek önemi olmuyor. ♥️Ama herkes sevmeyebilir tabi. 1 0 Yorumla
ZelihaNurrrr Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bence her Kadın olur neden olmasın çiçek çok zarif bir hediye özellikle sık sık alınırsa😊 1 0 Yorumla
Qarismaa34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı. Orkide papatya ve manolya ilede mutlu olur ✌️ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yok ben “koparma gülleri dalında kalsın” diyenlerdenim.
Mutlu olurum ki mutlu olurlar bence..
Heleki karın altında yeşeren o küçücük kardelenler yok mu 🥰
Genelleştirmek ne kadar doğru olur ama o çiçek deger vermekten geçiyor ve mutlu eder 😇
Maddiyata düşkün değilse eğer her kadın hoşlanır
Dün gece papatya aldım eşimden güzel denk geldi. Ben çok mutlu oldum. Gelen şey sevdiğinden geliyorsa ne olduğunun pek önemi olmuyor. ♥️
Ama herkes sevmeyebilir tabi.
Bence her Kadın olur neden olmasın çiçek çok zarif bir hediye özellikle sık sık alınırsa😊
Nefret ederim çiçeklerin koparılmasindan🤨🤨
Kimin verdiğine bağlı.
Orkide papatya ve manolya ilede mutlu olur ✌️
Sevmeyenler vardır bence
Evett
Mutlu eder🌸.
sanmıyorum