Evet bunu sordu bide sarıldık uyuduk bana arkamdan sarıldı her yerini hissediyorum dedi sizce ne anlamda dedi bu ikisini
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kanka bunu cidden mi soruyorsun. Yoksa bizle kafa mı yapıyorsun?
Ciddi soruyorum emin olmak için
Adam sana dayamış. Her yerini hissediyorum demiş. Sen salağa yatmışsın. Oda ileri gidememiş.
Yani adam senle cinsel anlamda takılmak istemiş
Bende öyle düşündüm emin olmak için sormak istedim
İyi düşünmüşsün. Elledi mi bari.
Terbiyesizliğe lüzum yok sesli konuştuk yüz yüze görmedik birbirimizi hiç
Evet bunu sordu bide sarıldık uyuduk bana arkamdan sarıldı her yerini hissediyorum dedi sizce ne anlamda dedi bu ikisini? Bundan sen ne anlardın.
Sanal aşk maduru seni 😁
Ben gerçekten bilemedim masum duygusal sandım
Seni çok kandırırlar çokkkk
Sorma😔
"Elinin körünü hissederim" diye cevap vereceğim için hep yalnız kalacağım gerçeği 😂😂
Karşındaki insan ile bu seviyeye gelmişsin demek ki ilgi duyuyor hoşlanıyordun neden böyle ani tepkiler veriyorsun?
Hoşlandığımı nereden çıkardınız ilginç. Amacının duygusallık olduğunu düşünmüştüm biraz şüphelendim art niyetli olduğundan emin olunca da engelledim bitti burada da insanların görüşlerini merak ettim hepsi bu.
Sen duygusal bağ kurmadığın ya da hoşlanmadığın insanlar ile bu tarz hayal veya fantezilere girer misin ki?
Sevişmek istemiş işte biraz senden yüz bulamamış sanırım
Ne dim şimdi ben sana
Sorunun cevabını
Her yerine dokunmuş Allah bilir neler düşündü o an Bi sonra ki evre çok farklı olur emin ol
Yok yuzyuze hic gormedik birbirimizi sesli konuşurken dedi
Sapık bence o
Ya ben zaten böyle insanları sapık abaza olarak görüyorumda insanlarda Bi tuhaf yok ihtiyaç yok zevk yok evlenince yapmazsan Günah vs diyip kafamı karıştırıyorlar anlamıyorum
Ben sana çok şey derim de boş ver sen dogru olan neyse doğru olarak gördüğün ne varsa onu uygula onun bunun dediğini boş ver ve o görüştüğün kişi de pek saglıklı değiş bilgin olsun
Ya burada gizli kullanıcıyım diye diyorum kimseye anlatamam yani yanlış anlaşılmasın en sonunda garip garip sesler çıksardı direk engelledim ben gerçekten bilemedim masum sandim duygusal sandım
Bak daha sen demeden ben anladım sağlık değil o dedim sana
Karşındakine çabuk güvenme ve masum düşünme
Ama gerçekten kafamı karıştırıyorlar birisi daha var ben konuştuğum kadınla herseyi konuşurum falan dedi yok diyince başladı sen evlenince ne yapacaksın sana yardım edicem bunları bilmen lzm fkn dedi bende napicaksin dedim dedi birlikte p*rno izlicez seni etkilemek için falan sorna ben engelledim de onun da mı amacı kötüydü sapık miydi yani çünkü okumuş falan mühendismis bide
Aşırı safsın niyeti belli değil mi onun da dediği laflara bak
Ya belli de evlenince ne yapcaksın falan diyolar psikologtan da duymuştum böyle şeyler belki normaldir ben anormal olarak görüyorum diye düşündüm
Hayır bak evlenince naparsın ne edersin bilmem eşinle yaptın şeyler normaldir ama böyle sanaldan saçma sapan konuşmak dogru değil
İşte beni manipüle ediyorlar ama ztn direk engelledim yani ztn fake hesaptı
Hepsi sana ders olsun Bi sonrakine aynı şeylere düşmezsin
Benim sana tavsiyem böyle şeyleri de araştır bilgi edin bilmek ayıp değil bilmediğin için insanlar seni kullanmaya çalışıyor sense yaptıkları şeyi masumca sanıyorsun
Hepsi bu siteyi kullandığım için oldu o iki kişide buradan aslında bu site işimi görüyor akıl falan almam gerekiyor ama biri ile iletişime geçmek sıkıntı yani
Anladım kolay kolay burdaki insanlarla öyle düzgün Bi ilişki düşünme derim
Haklısın bu sitedeki kişiler neden böyle peki mantikli bir şey soruyorum cevap yok özelden saçma sapan cevaplar vs
Her yerde oldugu gibi burada Bi çok Tarz insan var
Yaşın kaç senin nerelisin sen?
Evet ama bu sitedeki erkeklerin yüzde 95 i dediğim gibi çok büyük çoğunluk yani bizim gibi olan yok denecek kadar az
Evet o yüzden ayık ol ve olabildince insanlarla mesafeli ol
19 yaşındayım da nereli olduğumu niye sordun
Merak ettim sadece Bi önemi yok söylemen gerekmez.
Görüştüğün o kişilerin yaşı kaçtı?
Biri 28 evlenip boşanmış diğeri 29
Cidden şimdi bişey derim de burdan yazılmaz neyse lütfen dikkat et kendine
Bana mı diyceksin anlamadım
Onlara
Fake hesabını versene
Neden ki
Sorgulama ver
Neden istiyorsun ki şöyle veriyim ona göre konuşmak için mi benimle
Aferin sorgula böyle niye vereceksin niye güveneceksin bana ama iki güzel söz duyunca da yumuşama hemem
Evet konuşmak için istedim sende hatalısın bu konularda
Beni denemek için mi istedin 😂😂
Evet
Özelden konuşalım mı
Olabilir
İstek attım
Coşkun ve nuri alco diyim sen anla
Cok saf ve temız dusuncedeydı bnce!
sapiklik sonu da hüsran olacak
Ufaklığa yer hazırlıyor
Yani?
Erkektir der ama siz sevgili misiniz?