ve erkek neden bir kizi kullanir?
Bir erkek sana ''sen benim arkadasimsin'' derse sen ne tepki verirdin?
ve erkek neden bir kizi kullanir?
Engellemenin tek şartı vardır, o da kalbini kaptırmamak ve yaptığı şirin şebeklişkleri dikkate almamak sadece gülüp geçmek. Daha kesin bir engelleme yolu var, o da erkeklerle hiç konuşmamak. En temiz iş budur ;) Ben nasıl mı hissederdim? Sevmediğim ama şirinlikleri yüzünden kıyamadığım birisiyse bir anda böyle birşey yaparsa üzülmem hatta defolup gitti diye sevinirim, ancak egom sarsılır sadece. Ama ona da alıştım artık o da sarsılmaz, rahatım yani anlayacağın hiç problem yok. ;) Çünkü ben aşktan öleceğimi sanarken yaşayabildiğimi gördüğüm günlerdeyim, unutamam sanarken unutabilmiş olduğumu gördüğüm günlerdeyim... Artık üzülmek o kadar kolay değil. Ama belli olmaz tabi beterin beteri var.
Nekadar guzel yazdiniz. Bende bu yontemi kullanirim bakalim ozaman ise yaricakmii..
İnşallah kalbine söz geçirebilmeyi zamanla öğreneceksin o zmaan kolay kolay zülmüyorsun işte :) Teşekkür ederim
Insallah oyle olur!!
tekmeyi koydum yıllar sonra köpekler gibi yalwardı ama nafile kullanılmış gibi oldum gerçekten
Bende tekmeyi koydum ama insanin bir sekilde zoruna gidiyor..
illaki kızsın sonuçta tabi ki gidecek ama etraf böyle erkekler le kaynıyor bu yüzden zamanını bekleyeceksin ve seni gerçekten seven birisni bulacaksın buldum 2 yıldır çok mutluyum tabi yaş çok önemli bu olay 5 sene once oldu daha 15 yaşındaykn ozmn gerçek aşk imkansız
Kac senedir sabrediyorum.. 6 sene once yine ihanete ugramistim.. Bu sebebten dolayi herkese firsat vermedim vermemde. Cunku bir sefer daha yedim darbeyi.. O seyden sonra herseyden kendimi geri cektim, sonucta hic kimseye guvenemiyorsun. Allah hayirlisini diliyorum dedigin gibi, beni seven birisi cikacak karsima..
kaç yaşındasın sen
23 yasinda..
hımm çalışıyomusun
yupp
ney?
Evet yani:)
:) anladım illaki bulursun seni seweni daha doğrusu o seni bulur illaki :)
Hayirlisi ya.. Ustelik o kisi banada bu sarkiyi gondermisti.. Emre Aydin - Sen gitme bilmem biliyormusun o sarkiyi?
yok benim şarkılarla pek aram yok valla üniye hazrlanıyorum kafa duman şu an yani :) ama erkek iste ne dersin dalga geçen her şeyi yapıyo bnmm dediğimde bana süreklli kafadan uydurup şiirler yazardı ey gidi günler :)
Oh, hayirlisi artik. Insallah kazanirsin! Erkek milleti degilmi, oda bana aynisi ederdi..
bu hayatta önce kendini sevceksin sonra harbi seviliyon bak :)
Haha, oda olur yaa:)
:) :)
Hayirlisi artik ya:) Elbet bir gun benim yasadigimi oda yasarda esit oluruz:) Dillerim Allahtan..
:) beddua etme kız boş ver elbet bir gün yaşlanıp dede olacak ozmn anlar :)
Beddua degil, sadece 'hakkim kadar' diyorum:)
iyi dile ozmn napalım :) gebersin :)
Hahahahahaahha, aynen yaa:D
Hayattan zevk alıyosun ve seviyosun sonra sana bir kazık atıyor psikolojin bozuluyor bir insan için değmez sonra psikolojik ilaçlar falan kullanıyon sen hata yapmışsın yanlış kişiyi seçmişsin
Ben secmedim, o beni geldi buldu. Okadar onu red etmistimki..
Yok lukta beni bulmus digeriyle barisinca falan falan birakti diye dusunurdum
Hmmm..
Cevap
8Cevap
bir erkek bana arkadaşımsın dese. herhalde yani öküz başka ne olacaz derim
Ben bir kizim...
tazzzzz. Insan okur be.
Insallah yardimici olursun..
Okudugun icin tsk ederim. Peki bu birdaha yasamamak icin ne yontem kullanabilirim?
Onu yapiyorum zaten
Baska daha ne yapabilirim?
tmm. tsk ederim
Eeee o kadar ay geçmiş adamla sevişmezsen olacağı budur.
Yok artik daha neler..
25 yaşındayım benim hiç sevgilim olmadı.
Neden benim gibi adamları değil de, sizi üzecek adamları tercih ediyorsunuz?
Sohbetim iyi değildir ama benim de sevilmeye hakkım var diye düşünüyorum.
Bulursun elbet.
Hııı. Sen sevgilim olmazsan, o sevgilim olmazsa, bu sevgilim olmazsa; kim sevgilim olacak?
Bu yaşa geldim hâla bulursun elbet, daha zamanı gelmemiştir gibi laflar. Gerçekten böyle teselli edemezsiniz beni. Çöpçatanlık yapsanız daha çok faydalı olursunuz.
Senden önce aklında olan biri vardır o senle konuşurken o kız olumlu yanıt vermiştir anında seni unutmuştur.
Bencede oyle oldu.. Cunku bir anda degisti.. Malesef bir yandanda kullanildim.. Oda insana fena koyuyor. Ama bir yandanda guzel bir ders cikardim bundan. Birdaha asla bu duruma getirtmem kendimi..
yapıştır ağzının ortasına bir tane, ya da hiç bozuntuya verme TABİKİ BİZ SENLE ARKADAŞIZ de olayı kapat
Bende oyle dedim gectim karsiya.. Ustelik birbirimizi silelim dedim, o yok olmaz dedi ama sonucta benim dedigim oldu ya..
olmuş bitmiş, unutmaya bak sen gez toz kafan dağılsın
Dogru diyorsun, yapmaya calisiyorum ama her seferinde o sey aklima gelince moralim acayippp dusuuyor..
geçer geçer moralini yüsek tut, kendine de sevgili yap daha çabuk unutursun
6 sene once ihanete ugramistim. O sebebten dolayi kendimi herseyden uzak tuttum.. Herkese firsat vermedim, cunku ayni seyi yasicagim diye hep korktum..
KARARI KENDİN VERİCEN
Yok be ben boyle iyim.. Nasibim elbet bir yerlerde geziyor.. Bir gun karsima cikacak..
AMİN , AMİN
Amin
Eyw koçum sende dostumsun derdim ona...
Tamamda benim durum daha farkliii...
Senin bahsettigin çocukta ayrı bir cinsmış. Seninle heralde gönül eğlendirirm demiş bakmış ki daha iyisini bulmuş öyle demiş sana...
Erkek milleti degilmi.. Peki bunu birdaha yasamamamk icin ne yonteme basvurabilirim?
Siz de güzelim suç nerde şerefsiz, çıkarcı, sürekli seks düşünen, karaktersiz herifler varsa onlara aşık oluyonuz sizi gerçekten sevenleri elinizin tersiyle itiyorsunuz.
Pff:(
Olsun ya sıkma canını https://www.youtube.com/watch?v=knsS5S1pl7s al bunu dinle kafan dagılır. Erkeklere dikkat et eger bir erkek rahatsa kugulsa istedigi gibi konuşuyorsa o erkek p.çtir her bir bok çıkar altından sürekli aşk mesajları felan atıyorsa kalpler felan çalıntı sözler yazıyorsa takılalım diyordur. Ama yanında saçmalıyorsa eli ayagı birbirine dolanıyorsa o seni seviyordur bunu da deme kimseye bu sefer bu şerefsizler böyle olmaya çalışır :D
Bunu soyledigin iyi oldu! Bilmis oldummm:) Tskkk ederimmm
r.ederm
:)))
Sen benim arkadaşımsın derse bende sende dünya ahiret bacımsın gardaş derim.
ANI ŞEYİ BENDE YAŞADIM şu an BENİMLE İLGİLENMİYO KONUSMUYO DEĞİŞTİ
Kotu birsey degilmi?
EVET YARİN SEN COK DEGİSTİN DİCEM ESKI SENI COK OZLEDİM BEN DİCEM SENİ SEVİYORUM DİCEM OPCEM GİTCEM GERİSİ ONA KALMİŞ
Hayirlisi artik..
aynen sende benım yaptm yap
No, ben gururluyum:)
AŞK GURUR MURUR DİNLEMEZ GÜZELİM BENİM
Bu sefer oyle karar aldim. Cunku 6 sene once ihanete ugramistim ve herseferinde ben onun pesinden gittim. Bunu birdaha yapmak istemiyorum..
benim ilk
Seninkisi farkli tabikide, ben daha cok seyler yasadigim icin herseyden kendimi cekiyorum..
yani
Sen bilirsin..
aksini iddia etmedim der kalitemi bozmam.İşte böylede cool bir insanım -.-
Keske senin gibi olsam. Malesef herkes farkli...
daha iyisini bulunca giden tiplerden
Onuda artik iki sene uzerine bulurum diye dusunuyorum..
senin gibi düşünüyorum can :)
işin içinde başka işler var
Ne gibi?
Olur boyle seyler takma kafana fazla.
Tabi nedemesin. Sen yasamadin o yuzden boyle konusabiliyorsun..
Peki o ne anlama geliyor?
Gelen agirlanir..
haa, o sekil :) anlaadimm
Bunu birdaha yasamamak istiyorum ama nasil erkeklere davrancagimi bilmedigim icin, hemen kendimi kartirma korkusu oldugu icin buna bir son vermem laazim..
Peki..
Ekliyemiyorum..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar