Aşık olduğum bayana ( bu arada sevgili değiliz) dayanamayıp; ''Özür dilerim senin hayatına karışamam tabii ki. Fakat seni başka bir erkekle düşünmek beni öldürüyor. Hiç bir erkeğin seni görmediği bir manastırda, rahibe olarak yaşasaydın. Benim için hayat daha kolay olabilirdi'' dedim whatsappta konuşurken.
Sınırlarımı aşmışmıyım? Biri size böyle dese ne hissedersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hiç hoşuma gitmezdi oldu olacak fanusa kapatsın beni bu ne 🙄
Sahiplenmesi, başka kimseyle paylaşamaması hoşuna gitmezmiydi. Burada rahibe örneği bir mübalağ tabii ki.
Gitmezdi ben kendime sahip çıkarım köpek değilim karşımdaki de kendine sahip çıksın bu kadar
Sahiplenmekten kastım; ona değer vermek, onu paylaşamamak, onu kendi parçan gibi benimsemek. Yazının başında özellikle '' Sizin hayatınıza karışamam tabii ki'' diye belirttim ona.
Engeller ya da numarasını silermiydiniz böyle birisinin?
O kadar değil tabi ben sizi de anladım ama cidden hoşuma gitmezdi bu kadar sevgi ilgi ve zaten inanmazdım da
İnanın sözünü ettiğim kadına duyduğum sevgi bu kadar çok.
Şöyle cevap verdi; ''Beni de bu şekilde konuşmanız endişelendiriyor. Bu arkadaşça bir konuşma tarzı değil. Kusura bakmayın bu şekilde sizinle konuşmaya devam edemeyeceğim.''
Bunu der çünkü inanmadı anladın mı
Aynı iş yerinde çalışmıyoruz ve ortak bir arkadaş grubumuz yok. Buna rağmen numaramı silmedi ve engellemedi. Fakat '' kusura bakmayın bu şekilde sizinle konuşmaya devam edemeyeceğim'' dedi. Acaba sevgilisi olabilir mi?
Hayır bence yok sadece senin niyetinin farklı olduğunu düşündü benim telefonumda 200 kadar insan var hiçbirini de silmiyorum ama bir işe de yaramiyorlar
O zaman sevmiyor ve istemiyor beni. ''Kusura bakma bu şekilde seninle fazla konuşamayacağım'' dediğine göre.. Fakat siz konuşmak istemediğiniz, rahatsız olduğunuz birisinin numarasını silmezmisiniz?
Hayır rahatsız ederse silerim ama ilk başta kırmak istemem onun için bu kız gibi cevap verirdim ve numara da kalırdı yani
Yani istemiyor ve sevmiyor beni
Evet ben açık sözlü bir insanım üzülmeni istemem ama bence gerçek bu yani
Birde başka erkeklerle yasak aşk yasadigindan supheleniyorum. Hatta eminim. Bu durum, yani kendisini metres durumuna düşürmesi beni üzüyor. Cok sevdiğim kadının bu duruma düşmesi beni kahrediyor. Birazda onu bu durumdan kurtarmak istiyorum.
Rahibe olsun derkende, yani hiç bir erkekle bu tür iliskiler yaşamasın. Temiz bir hayat yaşasın anlamında dedim. Çunku, onu seviyor ve onu bu hayattan kurtarmak istiyorum.
Bu onun tercihi ruhu bunu istiyor diyelim ki çıkardın bir laf var ya o kadının yemini görene kadar diye bu ilişkide seni aldatmaya kadar gider belli ki gerçekten güzel sevmissin tavsiyem hiç bulasmaman ve onu unutman
Siz anaç bir insanmısınız?
Öyleyim
Neden
Anladım konuşma tarzınızdan :)
Aslında ne bok oldugumu bende bilmiyorum sorduğum soruya bak anaç mıyım 😂😂
O da senin gibiydi. Ama çok kibirli, egolu, kendini beğenmiş biri.. Bu yönlerini hiç sevmiyordum. Ama çok zarifti. Zerafeti başımı döndürüyordu.
Anaç kadınlarla ilgili bir şey soracağım. Fakat kızmayacaksınız bana.
Sor ve bende aslında öyle birisiyim
Burcu aslan mı 😂😂
Neden böyle ilişkiler yaşıyor olabilir? Yani ben ona bakmaya bile kıyamazken o evli bir erkeğin metresi ya da erkeklerle cinsellik üzerine bir ilişki kuruyor olabilir? Kendini nasıl bu kadar küçük düşürebilir? Hayattaki mutsuzluğunun acısını bu şekilde mi çıkarıyor ya da bir tür psikolojik rahatsızlık mı? Ya da cinsellik isteği çok mu fazla hastalık derecesinde?
Birde 29 yaşında. Güzelde bir kız. Bu yaşına kadar niye evlenmemiş olabilir?
Anaç kadınlarla ilgili sorumda şu. Anaç kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanır? Kendimden taviz vermem ama merak ettim
Mesela bana bak seninle ne alakam var demi ama yok durup iyi hissettirmek istiyorum psikolojide buna ne derler bilmiyorum geçmiş bir travma olmuş olabilir engel olamıyorsun yanlış olduğunu biliyorsun ama yine de yapıyorsun evli erkek konusu benim her zaman kırmızı cizgimdi ama benimde yanlış ilişkilerim oldu
O yüzden demek istediklerini çok iyi anlıyorum
Kızmayin bana ama merak ediyorum. Anaç kadınlarda bu tür cinsel dürtüler fazla mı olur? Yani siz böyle ilişkiler yaşamamişsinizdir. Yanlis anlamayın. Ama bu dürtüler fazla mı olur?
Cinsel dürtü fazla değil olması gerektiği kadar sürekli konuşulması falan beni rahatsız ediyor her şey olması gerektiği gibi olmalı bir yerde eksiklik veya fazlalık varsa onu ortalama yapmak için kendimi orada buluyorum bilmiyorum anlatabildim mi
Sırf cinsellik üzerine bir ilişki kurabilir mi kadınlar? Hatta iğrenç denilebilecek erkeklerle fanteziler? Ben bu kızın bu tür ilişkileri oldugunu düşünüyorum ne yazık ki. İste benide bitiren bu.
Birde anaç kadınlar maço, sert erkeklerden mi hoşlanırlar? Sizin var mı öyle bir eğiliminiz?
Değişir ruh halimi kestiremiyorum
Cinsellik üzerine bir ilişki kuramam yani duygu yönü daha ağır basan biriyim cinsellikte duygudan yoksun bir aktivite onun için tek başına benim için yeterli değildir yani kadindan kadına değişir bu tarz ilişkiler
Peki sırf cinsellik üzerine bir ilişki kurabilir mi kadınlar? Hatta iğrenç denilebilecek erkeklerle fanteziler? Ben bu kızın bu tür ilişkileri oldugunu düşünüyorum ne yazık ki. İste benide bitiren bu. Olabilir mi?
Anladım.
Yani cinsellik evlilik kurumu içerisinde olmalı bence. Bilmiyorum belki onu çok sevdiğim için, onu böyle bir ilişki içerisine yakıştıramıyorum. Düzgün birini bulup evlense yine kırılırım ama bu kadar kahrolmam. .
Tamam ama bu onun tercihi hiçbir şey yapamazsın anladın mı o bu hayatı istiyor sende böyle kızlardan hoşlanıyor olabilirsin orasida ayrı bir vaka 🤣
Ne yapalım işte reel hayatta senin gibi bir kız çıkmadı karşımıza :) Evet bu hayatı istiyor ama bu onada zarar veriyor. İleride büyük ihtimal yaptıklarına pişman olacak. Onu bu durumdan kurtarma istegi tüm zihnimi sarmış durumda. Yalnızlık olabilir mi onu bu duruma düşüren?
Can sıkıntısı özentilik ve nice sebep olabilir bilemezsin belki kendi bile bilmiyor
Teşekkürler ben nirvanayim benim gibisini bulamazsın zaten 🤣🤣
Yazık ediyor kendine. Bir arkadaş gibi konuşmak istiyorum onunla. Fakat hangi sıfatla hayatına karışabilirim ki.
Aynen sen kimsin bunu sor kendine o sormadan
Cıvıl cıvılsın belli :))
Nerden anlıyorsun ki beni 😳
40 mesaj oldu görmüyormusun konuşalı :) Her derde deva diye tabir edilen hanımefendilerdensiniz. Eğlenceli, iyi kalpli, sevecen, neşeli.. Arkadaşlarınız çok şanslı. Sizinle zaman geçiripte sıkılan bir insan olabileceğini düşünemiyorum.
Çok teşekkürler geçen gün soylendiler dediler ki adımı soylemicem... Olmadığında çok sessiz oluyor ne güzel falan diye şaka mı gerçek mi anlamadım ve bunun yazıda anlasilabilecegini düşünmemiştim 🤣🤣
Adını söylesen ne olur ki :) Evet söylediklerinde haklılar. Pozitif enerji yayıyorsun etrafa
Öyle valla 😂🤣
Öyle işte.. Özele gelsene sohbet edelim biraz.
derse o zaman bakarlar kizlar
Dedim zaten
senin demeni kastetmedim kizlara öyle bisi dense dedim
Ezik ozguvensiz bu derdim
Ozgüvensizlikten ziyade onu çok seviyor ve paylaşamıyorum. Onu aşırı sahipleniyorum.
Cok itici
Neden? Seven insan kıskanır ve önemser. Onu kendisinin bir parçası olur. Paylaşamaz. Değer verir. Sevmeyen ise umursamaz.
Olay orada iste siz bir sey degilsiniz. Sevgininde kiskancliginda dozu var. O bir mal degil sahiplendim cart curt denilmez
Bir mal gibi sahiplenmekten söz etmiyorum. Benim bir parçammış gibi değer vermekten söz ediyorum. Ayrıca yazının başında özellikle '' Sizin hayatınıza karışamam tabii ki'' diye özellikle belirttim.
Engeller ya da numarasını silermiydiniz böyle birisinin?
Konusma kararini tekrar bi gozden gecirirm
Affedebilmeniz için ne yapması gerekirdi?
Ya bak konu affedilme veya kizmak degil. Sahsen, kendi adima konusayim simdi tamam mi
Biri bana bunu yazarsa ben oturur dusunurum bu adam saglikli mi diye. Sen resmen kafese kapatirim seni kiskancligimdan demissin. Bak seni baska bir erkekle dusunmek beni olduuryor normal bir cumlr ama digeri olmamis. Insan dusunur bu adam demek ki saglikli degil daha sevgili degilken bunlari soyluyorsa sevgili olunca kim bilir ne yapar ne der diye. Anladin mi demek istedigimi. Dedigim gibi kiskancliginda bir siniri var.
Ya orada mübalağa yaptım ablacım. Tabii ki hele günümüz dünyasında bir kadını eve kapatmak, hele kendi istemiyorsa mümkün değildir. Hayatına karışamayacağımı da özellikle belirttim başlangıçta... Burada paylaşamama, değer verme, sahiplenme duygusu söz konusu...
Yavrucum senin orada ornek vermek istedigini anladik ama bu ilerde oyle bir sey yapmiyacagin anlamina gelmiyor. Belki bir sure sonra calisma otur evinde diyeceksin.
Bunu desem bile, kabul etmezse onu zorlamam. Anlayışlı bir insanımdır.
Okey
Bu sevgi, bir şans verilmesini hak etmez mi sence?
Amma baydin ha sokacam simdi sevgine at mesajini kafa *
Atamam. Rahatsız etmek istemiyorum. Çünkü şöyle dedi; '' kusura bakmayın bu şekilde sizinle konuşmaya devam edemeyeceğim'' dedi.
Allahim geliyorlar bana. Ozmn sor neden diye veya unut yazma artik
Yazmıyorum zaten.
hadsizlik olmuş daha düzgün ifade etseydin
Havalanmıştir
Seven adam kıskanmazmı be abi?
Seven adam kiskanirda karşıdaki öyle düşünmez
Ne düşünür?
Bilemedim şimdi